• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., No Budge Shadow Stick, Golden Goddess, 0.05 oz (1.6 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-81674
    Наявність: Є в наявності
     ₴723  ₴592
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., No Budge Shadow Stick, Golden Goddess, 0.05 oz (1.6 g) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • This no budge, creamy metallic eyeshadow features a long-lasting formula that helps avoid smudging and creasing. The smooth formula glides on easily and flawlessly creating a one-swipe application. The included sharpener allows you to sharpen the tip to use as an eyeliner or to sharpen after everyday use.

    Рекомендації із застосування

    Swipe on across the eyelid or lash line and blend with fingertip or brush. Allow to set. Wear alone, under, or over eyeshadow for a custom look.

    Інші інгредієнти

    Cyclopentasiloxane, mica, trimethylsiloxysilicate, polyethylene, ozokerite, microcrystalline wax (cera microcristallina), ceresin, lauroyl lysine, phenoxyethanol, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, tocopheryl acetate, tin oxide. May contain: Titanium dioxide (ci 77891), red iron oxide (ci 77491), black iron oxide (ci 77499).

    Покупець
    28.08.2021
    text_comment
    Ручка для тіней проста у використанні, висока якість, чудовий розмір упаковки, м’яка гладка текстура, гарний колір, чітке покриття
    Покупець
    28.02.2019
    text_comment
    Я використовую його для свого мішка для сліз. Серцевина не жорстка і не м’яка, її можна плавно потягнути, вона сильно пігментована і не відпадає легко, але вона недорога і найкраща. Висувний тип теж зручний. Ранковий макіяж стає легким. Хотілося б, щоб були різні кольори.
    Покупець
    27.12.2019
    text_comment
    Зберігай прощальні благання в ці дні, о той, чиї вклади не втрачені: я довірив тобі мою релігію, і я зустріну тебе лише як єдиного мусульманина. Я доручаю тобі свою віру, і я не буду зустрічати тебе, крім як прихований віруючий. Я довірив тобі добро моїх справ, і я не зустріну тебе з цим, крім випадків, коли це буде чисто для тебе. Я довірив тобі своє серце, щоб тільки здоровий і чистий зустрів тебе. Я довірив себе тобі, тож я можу зустріти тебе лише заспокоєним поруч із Саїдом Аль-Варі. Я довіряю тобі мою могилу, тож не перетворюй її на вогняну яму, і змуси мене забути про мою самотність і зробити мою могилу райським садом. Я довірив тобі своє місце на небі, щоб я міг бачити його в моїй могилі радіючим. Ти — Наймилосердніший із милосердних і Ти — Найкращий Охоронець. Амінь
    Покупець
    24.11.2022
    text_comment
    Незважаючи на те, що це маленький пластик, він дійсно хороший! Пакет також є платним і простим у використанні. Колір теж хороший! Після нанесення цього, розмийте його пальцями, і це легке підборіддя кольору очей! Я теж хочу інших кольорів! !
    Покупець
    24.07.2018
    text_comment
    На диво цей олівець достатньо пігментований, не розмащується і гарно блищить. Так що раджу, якість хороша. Колір не сильно яскравий, але виглядає гарно.
    Покупець
    21.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    21.01.2018
    text_comment
    Якщо нанести його безпосередньо на повіки, колір залишиться таким, як є. Коли я розмазала її пальцем, вона не дуже добре діяла, і здавалося, що вона відшаровується, тож мені подобається наносити її безпосередньо як рідкі тіні, щоб зробити межі чіткими. Ви можете насолоджуватися нею, як густою кольоровою підводкою. Як випливає з назви, колір чисте золото.
    Покупець
    15.11.2021
    text_comment
    Простий у використанні, гарного розміру, вистачає надовго, колір трохи схожий на золотий і трохи коричневий, текстура трохи шорстка і не гладка.
    Покупець
    15.05.2021
    text_comment
    Гарний колір, хороша якість, середній розмір і запах. Гарне покриття, хороша текстура. Пакунок був нормальним, коли прибув. Я використовую його, щоб додати трохи блиску своїм очам. Я також використовував його для своєї мами, тому він чудово підходить для будь-якого віку. Загалом це хороша палиця, служить довго та залишається на місці.
    Покупець
    06.08.2019
    text_comment
    Колір шкіри - затишно-зимовий. Рожеве золото дуже просте у використанні, у мене також є золоте, але коли я спробувала його на руці, жовтий колір був занадто сильним, і я подумала, що, можливо, колір не підходить. Після цього, коли я спробувала його на своїх повіках, воно дивним чином злилося з моєю шкірою, а мої очі стали яскравими та здоровими. Нанесіть цей колір на 1/3 повіки як основу і додайте трохи міді на зовнішній куточок ока, щоб створити градацію під час розмивання. Мені подобається, що його можна використовувати з природним макіяжем. Це паличний тип, тому він простий у використанні та економить час. Він зручний у використанні та легко розподіляється по шкірі. Він також містить інгредієнти для догляду за шкірою, тому його можна використовувати як точку для макіяжу очей або як базу, тому він здається активним щодня. Коли я наклав його на руку, я спробував видалити його з милом через 10 хвилин, але він міцно прилипає і його важко видалити, тому я рекомендую використовувати засіб для зняття макіяжу або засіб для зняття, щоб видалити його, не тертя.