• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Monochromatic Multi-Stick, Sparkling Rose, 0.155 oz (4.4 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-81325
    Наявність: Є в наявності
     ₴667  ₴546
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Monochromatic Multi-Stick, Sparkling Rose, 0.155 oz (4.4 g) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • This versatile, multi-use stick can be used on your eyes, lips and cheeks for a soft, glowy, monochromatic look.

    Use this shimmery, luxuriously blendable cream-to-powder stick as your eyeshadow, lipstick, and blush for a cohesive, monochromatic look. The lightweight, blendable formula makes it virtually mistake proof, and perfect for touchups on the go.

    Рекомендації із застосування

    Apply to eyes, lips and cheeks and blend with a brush or fingertips.

    Інші інгредієнти

    Polymethyl methacrylate, triethylhexanoin, dimethicone, mica, cetyl ethylhexanoate, hydrogenated polydecene, butyrospermum parkii (shea) butter, isononyl isononanoate, c10-18 triglycerides, calcium aluminum borosilicate, polyethylene, microcrystalline wax (cera microcristallina), synthetic fluorphlogopite, euphorbia cerifera (candelilla) wax, sorbitan sesquiisostearate, tocopheryl acetate (ve), caesalpinia sappan bark extract, phenoxyethanol, caprylyl glycol, tin oxide. May contain: titanium dioxide (CI 77891), red iron oxide (CI 77491), yellow iron oxide (CI 77492), manganese violet (CI 77742), blue 1 lake (CI 42090).

    Покупець
    30.01.2021
    text_comment
    Супер-гарний мультістік. М'яка кремова текстура, легко наноситься пензликом, на шкірі приємно сяє - так, що хайлайтеру навіть не потрібно.
    Покупець
    27.10.2019
    text_comment
    Цю багатоцільову паличку можна використовувати на очах, губах і щоках для рівномірного блиску. Використовуйте цю розкішну крем-пудру як тіні для повік, помаду та рум’яна для рівномірного, злагодженого вигляду. Ця компактна, легка формула легко наноситься без помилок і ідеально підходить для швидкого використання в дорозі.
    Покупець
    26.10.2018
    text_comment
    Я купила це як свій перший пробний крем кремових рум’ян, і він працює настільки добре, що я спробую інші! Чудова якість, текстура від крему до пудри. тримається на шкірі і легко не линяє/стирається. симпатична компактна упаковка/невеликий розмір. покриття, яке можна нарощувати, колір добре підходить для глибоких тонів шкіри, але має блискітки, чого я не очікував. багаторазове використання щік, губ, тіней для повік. м'який аромат.
    Покупець
    25.10.2020
    text_comment
    Унікальна річ для всього обличчя. Можна використовувати як рум'яна, тіні або помаду. Легко тушується, можна на щоки наносити декілька шарів, кому хочеться більше кольору. Колір такий, як на зображенні. Запах звичайний. Використання економне. Саме за мультизадачність ставлю найвищу оцінку.
    Покупець
    21.06.2019
    text_comment
    Чудовий розмір для подорожей або сумочки. Колір більш рожевий, ніж зображення (це те, що я віддаю перевагу). Я використовую його на повіках, а також на щоках для гарного єдиного вигляду. Не поставив йому 5 зірок, оскільки він, як правило, зникає для мене до полудня, і мені потрібно повторно подати заявку. Текстура гладка, ковзає по ній, а потім розтушовується. Не пахне.
    Покупець
    18.01.2020
    text_comment
    Це чудовий продукт, особливо для носіння в сумочці. Він чудово підходить для щік, губ, і я навіть використовував трохи на своїх повіках. Ціна неперевершена, а розмір дуже зручний. Ви повинні добре змішати, але дуже красиво, коли закінчите.
    Покупець
    17.09.2021
    text_comment
    Відчуття кульгавості не настільки велике, тому ви можете використовувати його з достатньою кількістю місця навіть в Алафорі. Він дуже красивий з сріблястим, рожевим, світло-блакитним і червоним блиском. Мій улюблений спосіб малювання: Візерунок 1: Сфокусуйтеся на одній точці, щільно нанесіть і поступово розподіліть на навколишнє середовище. Виходить м’який колір, а лейм рівномірно розтікається і красиво закінчується. Шаблон 2: потягніться до подушечок обох пальців, а потім постукайте по щоках. Розвиток м'якого кольору. Після нанесення на щоки та очі, коли я закріплювала пудрою, до ночі не хитався і не осипався! Після того, як тканина була вимкнена після нанесення, губи злиплися і мали значний колір. Трохи прилипає до чашки. У цій серії є два кольори: троянда (фото зліва) та персиковий (фото справа). Сподіваюся, це стане у нагоді для ваших покупок. Плюси: компактний (ідеально підходить для подорожей і сумок). Можна зробити єдиний макіяж одним тоном (нанести на тіні, рум’яна, губи). Не має липкості (при нанесенні виглядає як пудра). Без жорстокості. Засіб для зняття макіяжу простий. Він має довгий термін служби (такий же тип виходить від Facio і він водонепроникний). дешево. Не значні зміни.: не відчувається зволоження при нанесенні на губи. Якщо вам сподобався огляд, підніміть великий палець вгору!
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    Перше, чесно кажучи, мене вразив розмір. Я очікував, що він буде більше, але в той же час було приємно зайти в сумку і це не відбулося. Друге. колір гарний. Я попросила колір «рожевий блиск», колір, чесно кажучи, солодкий, але я не помітив, що там написано «блискучий», я думав, що це матовий
    Покупець
    07.07.2022
    text_comment
    Перший раз, коли я пробую його, запах прекрасний, запаху немає, він простий у використанні, якість чудова та кремовий, його колір красивий та елегантний, розмір чудовий, його легко використовувати будь-де , упаковка красива, текстура кремова з блиском
    Покупець
    06.09.2020
    text_comment
    Дуже класний стік. Підходить і як рум'яна, і як помада, і як тіні. правда тіні наносити зовсім трішки, а то збивається на складці, якщо багато. Є легенький блиск від них, дуже ніжний колір, задоволена.