• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Matte Putty Primer, Universal Sheer, 0.74 oz (21 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-85911
    Наявність: Є в наявності
     ₴1031  ₴843
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Matte Putty Primer, Universal Sheer, 0.74 oz (21 g) :

  • Infused with Kaolin Clay & White Charcoal
  • Cruelty Free and Vegan
  • This mattifying, skin-perfecting putty primer has a velvety texture that glides effortlessly over the skin smoothing over imperfections. Infused with kaolin clay and white charcoal to help absorb excess oil and grip makeup for all-day wear. The result? A smooth, poreless, shine-free, matte complexion.

    Рекомендації із застосування

    Apply a thin, even amount to clean, moisturized skin prior to makeup application. Allow to set for 30 seconds before applying foundation.

    Інші інгредієнти

    Water, cyclopentasiloxane, polymethylsilsesquioxane, dimethicone, ceresin, glycerin, silica, capryloyl glycine, lauryl peg-10 tris (trimethylsiloxy) silylethyl dimethicone, trimethylsiloxysilicate, propylene glycol, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, sodium chloride, aminomethyl propanol, hydrogenated polyisobutene, dimethicone/ peg10/15 crosspolymer, dimethicone crosspolymer, kaolin, charcoal powder, disodium edta, triethoxycaprylylsilane, alumina, oryza sativa (rice) bran wax, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol. May contain: titanium dioxide (ci 77891).

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if signs of irritation appear. Keep out of reach of children.

    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Закоханий у цей буквар. Він не має дивного запаху. Я використовую його безпосередньо перед основою, щоб розмити пори, що довело його хорошу якість, оскільки він ідеально їх приховує. Ємність добре упакована. Склад продукту хороший. Але я б хотів, щоб у нього був спеціальний шпатель, щоб зачерпнути продукт. Це єдиний недолік, оскільки мені доводиться використовувати пальці, ризикуючи забруднити його бактеріями чи чимось іншим.
    Покупець
    21.01.2018
    text_comment
    Якщо нанести його від верхньої частини бази до нижньої частини очей або лінії носа, а потім нанести тональний крем, він матиме ефект праймера, а нерівність шкіри буде чистою, і це ускладнить її. побачити зморшки з легким блиском.
    Покупець
    18.09.2019
    text_comment
    Керамічні рум'яна, дають матовий фініш, не дуже міцні і досить прозорі, але можна наростити до кольору рум'ян, як на пляжі, дуже красиві
    Покупець
    17.04.2019
    text_comment
    Ще раз - мені підходить. У мене жирна шкіра. Тональна основа правильна, силіконова. Тобто після цього потрібна основа на силіконовій основі, щоб макіяж був акуратним і не злипвся. Раз скорочує пори, залишаючи шкіру одним шматком, підходить для жирної або змішаної шкіри Розмір хороший.
    Покупець
    17.02.2019
    text_comment
    Має приємний м’який запах і легко наноситься. він, здається, не робить шкіру жирною і добре тримається під тональним кремом. Я купив це, щоб приховати тонкі зморшки, але для мене він не підходить для цієї мети. Однак це робить шкіру більш гладкою і «рівномірною», я збираюся дотримуватися цього та намагатися вдосконалити свої навички макіяжу, і, можливо, це принесе мені більше переваг.
    Покупець
    10.09.2021
    text_comment
    Він добре зливається зі шкірою, і навіть коли я наношу на нього тональний крем, він не виглядає нерівномірним. Я можу використовувати його цілий день, не жирніючи, але якщо використовувати його в сухий день, моя шкіра стає сухою. Рекомендовано використовувати
    Покупець
    09.07.2018
    text_comment
    Я спробую, а потім відредагую відгук. Я не хочу висловлювати нереальну думку, тому що це зовсім неетично. Я сподіваюся, що всі так зроблять. Розміщуйте справжні коментарі, а не лише фальшиві коментарі. Будь ласка, будьте правдивими. Я спробував більшість продуктів сайту, вони справді чудові, і я відчуваю, що вони підходять для будь-якої кишені справді роками. Я не можу пропустити цей чудовий сайт
    Покупець
    07.01.2020
    text_comment
    Цей бренд, я обожнюю все, що у них є - майже з 2013 року я почав використовувати все, що у них є, пензлі та продукти, і, чесно кажучи, я ні про що не шкодую . праймер завжди страждає, і я використовую щось, що мені не подобається їх 3 види) і всі вони могутні. Крапля кожного праймера відповідно до області - робить обличчя єдиним і надає оксамитову текстуру
    Покупець
    06.11.2018
    text_comment
    Мені подобається, що він має дуже шовковисту і легку консистенцію, зовсім не важкий і не викликає відчуття сухості шкіри. Я використовую його локально на ділянках, де я не хочу блиску, і він виконує свою роботу.
    Покупець
    02.12.2021
    text_comment
    Використовував це протягом кількох років, і elf ніколи не зміг доставити. Це дійсно добре на моїй чутливій шкірі; Я не вибухаю, коли використовую його. У мене сухе обличчя, і цей продукт досить матовий, тому я протидію цій сухості своїм зволожуючим кремом, завдяки якому продукт дійсно гладко ковзає по моєму обличчю. Там сказано, що потрібно залишити його на 30 секунд перед нанесенням інших продуктів, щоб мої пори були неймовірно покриті протягом дня. Якщо ви турбуєтеся про те, як він піде з вашого обличчя через 12 годин--, будьте впевнені, це гарантує, що ви не сяєте яскраво після довгого дня.