• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., матова магія, спрей для фіксації макіяжу, 60 мл (2,02 унції)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-86014
    Наявність: Є в наявності
     ₴807  ₴661
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., матова магія, спрей для фіксації макіяжу, 60 мл (2,02 унції) :

  • Благодійність
  • Не тестується на тваринах
  • Цей спрей для фіксації макіяжу допомагає при накладенні макіяжу та полегшує регулювання блиску для краси шкіри. З вітамінами B і E та коренем лопуха великого (Arctium majus) для зволоження і розм’якшення. Легка зручна формула сприяє підвищенню стійкості макіяжу та запобігає його тьмянінню.

    Рекомендації із застосування

    Перед використанням добре струсити. Розпиляйте після нанесення макіяжу для фіксації макіяжу або протягом дня, щоб швидко поправити макіяж. Після нанесення макіяжу злегка розпиліть на відстані 30–40 см (12–16 дюймів) від обличчя з закритими очима для фіксації макіяжу. Дайте висохнути або промокніть серветкою.

    Інші інгредієнти

    Вода (aqua), спирт, АМП-акрилати / сополімер алілметакрилату, пропіленгліколь, коцет-7, ефір лаурилгліколя ППГ-1-ПЕГ-9, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, пантенол, токоферилацетат (вітамін E), феноксиетанол, каприлілгліколь, екстракт кореня лопуха великого (Arctium majus), піролідонкарбонат цинку, біотин, крохмалю алюмінію октенілсукцинат, сополімер акрилатів, карбонат магнію.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Припинити використання, якщо з’являються ознаки подразнення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Покупець
    25.01.2022
    text_comment
    Приємний запах, простий у використанні, чудова якість, малий розмір, мм з точки зору зменшення жиру, я відчуваю різницю, але він чудовий, як Ifix Plus, і його ціна приємна
    Покупець
    19.01.2018
    text_comment
    Якщо у вас жирна шкіра, вам цей засіб сподобається. У мене комбінована шкіра, причому є і жирні ділянки (їх більшість), але є навіть і сухі. Коли я вперше розпорошила його, на тих місцях, де суха шкіра, спочатку відчула легке поколювання, потім вона наче спалахнула. Потім я подивилася на інгредієнти. Вода та АЛКОГОЛЬ. Тож будьте обережні, якщо у вас теж суха чи чутлива шкіра.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    таке собі, якщо хороша косметика то можна і обійтися без нього
    Покупець
    16.05.2019
    text_comment
    чудово фіксує макіяж, це те що треба, для того щоб макіяж тримався весь день. використання економно, якість висока, запах приємний
    Покупець
    16.05.2019
    text_comment
    Чудово фіксує мій макіяж і надає матовості. Особливо добре мені на літо.
    Покупець
    16.05.2019
    text_comment
    Чудово фіксує та тримає.хороша фірма та бюджетно доступна.
    Покупець
    14.12.2020
    text_comment
    Туман закріплює мій макіяж і дозволяє йому триматися довше… моя шкіра жирна, тому він хороший для жирної шкіри… він надає тобі матовий фініш і залишає ефект надовго… Я використовую його після завершення макіяжу та уникаю області навколо очей… без запаху. Якість непогана.
    Покупець
    12.06.2019
    text_comment
    Чудовий спрей, гармо матує не сушить та не стягує шкіру!
    Покупець
    08.01.2020
    text_comment
    Цей бренд існує вже багато років, і я чув про нього, що він прекрасний, і цього разу я вирішив спробувати його, тому що побачив велику похвалу за нього. Звичайно, що стосується цього продукту, то це закріплювач макіяжу, але я хотів уточнити суть цього закріплювача. Є два типи, один для жирної шкіри, інший для сухої шкіри. Я сподіваюся, що зверніть увагу на те, що ви вибираєте . Вибирайте відповідно до вашої шкіри. Це те, що я просив для жирної шкіри і говорить «Матова магія», а другий тип для сухої шкіри
    Покупець
    07.09.2021
    text_comment
    Розмір невеликий, але вистачить надовго. Міцна упаковка. Не має сильного парфумерного запаху. Він справді має матове покриття, завдяки чому мій макіяж тримається довше, але я поставив йому 4 зірки, тому що в мене є прищі, і це робить текстуру шкіри помітною. Іноді я наношу його повторно, щоб зробити моє обличчя менш блискучим, і це працює, але не дуже добре.