• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Satin Eyeliner Pencil, Black, 0.03 oz (0.85 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-21119
    Наявність: Є в наявності
     ₴607  ₴496
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Satin Eyeliner Pencil, Black, 0.03 oz (0.85 g) :

  • Sharpener Included
  • No Animal Testing
  • This creamy, pigmented pencil glides smoothly along the lash line, leaving behind a beautiful satin finish. The built-in sharpener cap is convenient for creating a precision tip for easy application.

    Рекомендації із застосування

    Apply along the lash line.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline wax (cera microcristallina), synthetic beeswax, c10-18 triglycerides, ricinus communis (castor) seed oil, petrolatum, copernicia cerifera (carnauba) wax, paraffinum liquidum (mineral oil), ceresin, isopropyl myristate, phenoxyethanol, caprylyl glycol. May contain: Mica (ci 77019), titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), manganese violet (ci 77742), ultramarines (ci 77007), ferric ammonium ferrocyanide (ci 77510), chromium oxide green (ci 77288), dc black 2 (ci 77266), red 40 lake (ci 16035).

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if signs of irritation appear. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.07.2018
    text_comment
    М'яка текстура, натискати сильно не треба. Лінія чітка, не бруднить повіки, стійкий до вечора
    Покупець
    26.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, це чудово, у сенсі цього слова. Мені сподобався колір, прозорість, текстура та покриття. Все в ньому ідеальне, навіть упаковка. Упаковка означає чудова, і у неї є кришка, яка захищає, чесно кажучи, темний, і він корисний для тіней, підводки та малювання з внутрішньої сторони ока.
    Покупець
    23.11.2019
    text_comment
    Зручна у використанні, без запаху, якість відмінна, розмір достатній, упаковка достатня, ручка витримає, і красива формула, яка не впливає на око, колір тримається цілий день, текстура гладка на оці та забезпечує чудове покриття
    Покупець
    22.04.2019
    text_comment
    Шукала собі олівець для повік, щоб був прямий чорний і жирний. Це практично саме те, що треба, до того ж точила в комплекті прямо в кришечці, що дуже зручно. Ціна досить бюджетна, це перша покупка цієї марки, тепер придивляюся до неї ближче.
    Покупець
    16.07.2020
    text_comment
    Хороший олівець, добре малює, рекомендую!
    Покупець
    14.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    13.11.2019
    text_comment
    І він плакав і милував, повернувшись, збентежене серце мучилося, повіки болячі, повіки заспокійливі, той, хто був спалений, крім полум'я, яке він тримав би на вас і виснажував D8%A7%D8%B1_% D9%88%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B7%D8%B1
    Покупець
    12.10.2022
    text_comment
    обирала по відгукам - сподобалось, як отримаю і протестую - обовязково доповню відгук
    Покупець
    10.06.2022
    text_comment
    Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo For once, the color is black. God the Great and I repent to Him God Almighty forgive me and repent to Him God Almighty forgive me and repent to Him God Almighty forgive me and repent to Him God Almighty forgive me and repent to Him God Всемогутній прости мені і покайся Йому Боже Всемогутній прости мені і покайся Йому Боже Всемогутній прости мені і покайся Йому Боже Всемогутній прости мені і покайся Йому Боже Великий і я каюся перед Ним Боже Всемогутній прости мені і я каюсь Йому Боже Всемогутній прости мені і я каюсь Йому Боже Всемогутній прости мені і я каюсь Йому Боже Всемогутній прости мені і я каюсь Йому Боже Всемогутній прости мені і я каюсь Йому Боже Всемогутній прости мені і я каюсь Йому Боже Всемогутній прости мені і я каюся йому
    Покупець
    07.01.2020
    text_comment
    Запаху немає. Використовуйте як підводку для очей всередині або зовні. Мені сподобалася консистенція. Якість хороша. Розмір підходить. Містить точилку. Вік триває певний час. Упаковка проста Користь косметична для очей.