• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., олівець для брів, сіро-коричневий, 0,18 г (0,006 унції)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-21721
    Наявність: Є в наявності
     ₴618  ₴506
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., олівець для брів, сіро-коричневий, 0,18 г (0,006 унції) :

  • Не тестується на тваринах
  • Тонкий механічний олівець дозволяє надати форму, підкреслити та заповнити брови, забезпечуючи природний і доглянутий вигляд. Завдяки двосторонньому дизайну можна однією стороною наносити пігмент, а іншою — укладати й розчісувати брови. Олівець із тонким кінцем імітує волосинки та заповнює прогалини, надаючи бровам натуральний вигляд і підкреслюючи їх.

    Рекомендації із застосування

    Використовуйте щіточку, щоб розчесати брови та надати їм бажаної форми. Дрібними рухами нанесіть штрихи, що імітують зовнішній вигляд волосини.

    Інші інгредієнти

    Каприловий/каприновий тригліцерид, поліетилен, мікрокристалічний віск (Cera microcristallina), етилгексилпальмітат, карнаубський віск (Copernicia cerifera), озокерит, діоксид кремнію, токоферилацетат (вітамін Е), олія з кісточок винограду (Vitis vinifera), феноксиетанол, каприлілгліколь.

    Може містити: діоксид титану (CI 77891), слюду (CI 77019), оксиди заліза (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Припинити використання, якщо з’являються ознаки подразнення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Покупець
    16.07.2020
    text_comment
    хороший олівець, чудовий колір та дуже стійкий
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    Олівець більше коричневий, для темних брів із холодним відтінком швидше за все не підійде. Олівець не тонкий. Щіточка гарна, широка та густа. Не розтікається і добре змивається міцелярною водою. Текстура олівця хороша, дозволяє добре наносити його на брови.
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    Олівець гарна якість, колір брала сіро-коричневий, сподобався, текстура м’яка , зручна у використанні упаковка.
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    Олівець дуже зручний у використанні. Колір натуральний, цілком відповідає опису продукту. Вперше знайомлюся з брендом. Якість товару гарна. Гарно покриває брови, робить візуально їх густішими. Рекомендую!
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Чудовий олівець для брів, має відмінне покриття, абсолютно природно виглядає з бровами. Відмінний колір. Упаковка олівця без заточки, що дуже зручно. Триває більшу частину дня! Дуже зручно, що з іншого боку в комплекті йде щіточка для брів. Мені спочатку не дуже сподобалася текстура і відчуття на шкірі. Але його переваги це перекривають.
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Чудовий олівець, якість хороша, розмір зручний,на будь-який вік підходить упаковка, запах нейтральний, використання зручно, перевага над іншими, склад хороший, покриття чудово лягає, колір хороший, текстура чудова, проблеми немає.
    Покупець
    08.04.2018
    text_comment
    Не дуже сподобалася текстура. Колір відповідає опису.
    Покупець
    06.11.2018
    text_comment
    Мені подобається, що він дуже гладкий і легко наноситься. Я виявив, що мені потрібно наносити набагато більше, тому що я відчуваю, що він не такий пігментований. У мене чорне волосся, і я не була впевнена, що це буде занадто для моїх брів, але наступного разу я виберу темніший тон.
    Покупець
    06.10.2022
    text_comment
    Обожнюю цей олівець . Дуже зручний , робить бездоганні брови . Легкий у використанні, відмінна якість та доступна ціна , стандартний розмір . Гарна упаковка , ідеальний колір , подобається текстура .
    Покупець
    03.11.2021
    text_comment
    Виходячи з ціни - не думала, що якість буде такою високою! Олівець для брів E.L.F. з відтінком сіро-коричневий мені підійшов, не рижить, що мені подобається. Стержень приємний, в міру твердий - чітко промальовує. (я шатенка з меліруванням). Єдине що, не знаю, на скільки виставить, оскільки тільки почала ним користуватись, але за таку ціну можна купувати ще)))