• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Clear Brow & Lash Mascara, 0.084 fl oz (2.5 ml)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-21663
    Наявність: Є в наявності
     ₴607  ₴496
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Clear Brow & Lash Mascara, 0.084 fl oz (2.5 ml) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • Dual-ended Clear Lash & Brow Mascara helps you easily achieve healthy-looking, naturally groomed lashes and brows. The clear mascara enhances the look of lashes by keeping them nourished and shiny. The clear brow gel helps tame brows and keep them in place. Both are infused with long-wearing conditioning agents for all-day wear.

    Рекомендації із застосування

    Apply the Clear Mascara to the lashes from root to tip. Can be worn alone or under mascara. Brush the Clear Brow Mascara through eyebrows to groom and set brows. Can be worn alone or as a finishing gel after applying brow color.

    Інші інгредієнти

    Water, pvp, propylene glycol, pvm/ma decadiene crosspolymer, tromethamine, phenoxyethanol, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin.

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if signs of irritation appear. Keep out of the reach of children.

    Покупець
    29.12.2019
    text_comment
    Застосовую засіб для брів. Чудово- фіксація на весь день, не має плівки.
    Для вій Не сподобалось., все позліпалось та свербіли очі.
    Але для брів буду купляти знов
    Покупець
    25.05.2020
    text_comment
    Дякую, замовлю ще.
    Покупець
    23.05.2022
    text_comment
    Подобається цей гель, добре фіксує брівки на цілий день. Для вій спробувала лише раз- не сподобалась, тому обидві сторони використала для брів. Прозорий колір гелю, без запаху. Розмір упаковки малий, швидко закінчується.
    Покупець
    23.05.2019
    text_comment
    Купила цей гель випадково, так як мій уже закінчився. Упаковка за розміром нормальна, думаю вистачить надовго. Фіксує брови нормально, декілька годин ефект тримається, у мене густі та довгі брови. Запах приємний, сохне швидко, колір прозорий, текстура приємна, та гарно набирається на щіточку. За свої гроші він має досить класну якість.
    Покупець
    20.01.2021
    text_comment
    Так собі засіб, я очікувала кращого. Прям щоб дуже сильно фіксував то ні, в порівнянні наприклад з милом для фіксаціі брів.
    Якщо для легкоі природньоі фіксаціі брів то норм.
    На рахунок сторони для вій, то я його використовую перед нанесенням туші і ефект кращий ніж просто наносити туш. Вії гарно розділені і більш закручені
    Покупець
    16.12.2019
    text_comment
    цей продукт має хорошу якість, легке викоритсання, зручна упаковка та безпечний склад. Колір прозорий тому підійде усім. Головна проблема - те що швидко закінчується. запах відсутній
    Покупець
    16.10.2020
    text_comment
    упаковка якої вистачить на місяць, або два, що є чудово. розмір не великий, як звичайна туш, тільки двох стороння. якість відмінна, гарно фіксує. колір вій та брів при використанні,трохи насичує. текстура гелева, гарно наноситься. використання зручне. запах не присутній.
    Покупець
    15.02.2022
    text_comment
    Привіт з України
    Замовляла для сестри саме цей гель для брів.Випадково на сайті обрали саме данний продукт.Якість і ціна просто неймовірні.Хороший розмір зручна текстура,прозорий колір.Так,його універсальність просто вражає,підходить як для брів так і для вій, бо незавжди є можливість наносити туш на вії,а даний гель дуже освіжає.Сестра дуже задоволена результатом,тепер рекомендує його друзям і знайомим.
    Рекомендую всім від щирого серця❤️
    Буду вдячна за вподобання
    Покупець
    08.11.2022
    text_comment
    непоганий гель для брів,для вій якщо чесно не розумію сенсу,але загалом задоволена,брови вкладає нормально,якщо правильно вкласти буде тримати весь день,упаковка маленька,тому закінчується швидко,але я використовую гель для вій на брови,тому норм)вії просто склеює мені, залишає прозорий наліт
    Покупець
    08.03.2019
    text_comment
    Люблю цей продук ніжною любов‘ю. Відмінна якість, зручні упаковка, розмір та використання. Підійде на будь який вік. Перевага у тому, що має два продукти у одному, гель для брів дуже сильний і допомагає вплратися якщо є проблема з неслухняними у кучерявими бровами. З цим продуктом вони виглядують охайно і гарно. Колір прозорий, що дуже зручно, легка гелева текстура. Брала загалом для брів, гель для вій як приємний бонус. Це вже третій, рекомендую.