• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., блиск для губ, Pink Cosmo, 2,7 г (0,09 унції)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-82452
    Наявність: Є в наявності
     ₴846  ₴692
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., блиск для губ, Pink Cosmo, 2,7 г (0,09 унції) :

  • Етичний і веганський продукт
  • Цей блиск для губ збільшує об’єм губ, а також живить і зволожує. Освіжаюча формула забезпечує блиск, заспокоює та надає об’єм. Блиск для губ, збагачений вітаміном E та кокосовою олією, живить і зволожує, а також надає м’якості і пружності. Натуральні відтінки блискучих кольорів забезпечують ідеальний вигляд як для робочих буднів, так і для вечірок.

    Рекомендації із застосування

    Наносити на губи за необхідності. Використовуйте окремо або поверх губної помади.

    Інші інгредієнти

    Полібутен, пентаеритритилтетраетилгексаноат, гідрогенізований поліізобутен, октилдодеканол, мікрокристалічний віск (Cera microcristallina), диметилсилілат діоксиду кремнію, ментил лактат, ментол, феноксиетанол, ароматична композиція, каприлілгліколь, кокосова олія (Cocos nucifera), токоферилацетат (вітамін Е), сополімер ВП/гексадецену, синтетичний фторфлогопіт, ванілілбутиловий ефір, тридецил тримелітат, етилгексилпальмітат, каприловий/каприновий тригліцерид, діізостеарил малат, оксид олова- може містити слюду (CI 77019), діоксид титану (CI 77891), оксиди заліза (CI 77491, CI 77492, CI 77499), барвник жовтий 5 лак (CI 19140), барвник червоний 27 лак (CI 45410), барвник синій 1 лак (CI 42090), барвник червоний 7 лак (CI 15850).
    Покупець
    29.10.2020
    text_comment
    Улюблений блиск для губ
    З ефектом збільшення губ
    Має трохи охолоджуючий ефект, дуже гарно переливається
    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Універсальний матовий базовий колір, підійде напевно, кожному. В перші секунди після нанесення дуже щипає губи, що незвично, але з часом до цього звикаєш. Рекомендую)
    Покупець
    16.12.2020
    text_comment
    трохи липкий та скачується на губах, залишаючи білий слід
    Покупець
    15.10.2022
    text_comment
    Ну тоді не надутий. Є відчуття справді легкого поколювання, але я не помітив зміни розміру губ. Якщо розглядати його як блиск для губ, то він у великій упаковці, рухливий колір (який мені подобається) можна наносити поверх помади або без, дуже приємний запах. Зволожує губи та не знімається дуже швидко, незважаючи на те, що ви п’єте та їсте з блиском для губ. Варто того для тих, хто хоче блиск для губ, але не очікує товстіших губ. Якщо вам сподобався огляд і я допоміг вам прийняти рішення, я б подобається, дякую
    Покупець
    15.04.2019
    text_comment
    Що перше, що я надягаю, відчуваю, що губи трохи рухаються, але не відчуваю, як росте і ніколи не роздувається, як очне яблуко, блиск колись сильний, але трішки біленький і солодкий, але Я більше не куплю.
    Покупець
    13.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний блиск! Ніжний і гарно переливається на губах. Деякий час на губах відчувається приємна прохолода. Використовую як самостійно, так і поверх матової помади. Надає їй більш яркого вигляду. Із задоволенням замовлю ще
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Він виконує функцію блиску для губ. На ньому є невеликі мерехтіння, які не так помітні при нанесенні, а відтінок не болючий (скоріше м’ятний). Формула дуже липка після нанесення, але з часом липкість трохи зникає. Приблизно через 10 хвилин ви можете стерти його, якщо вас турбує липкість.
    Покупець
    13.09.2019
    text_comment
    клас,колір майже прозорий,на губах гарно дивиться,дешевший аналог блисків з 3д об'ємом від кіко,зняла одну зірку за те,що трохи присутня липкість
    Покупець
    08.09.2020
    text_comment
    Дуже класний блиск для губ з ефектом збільшення об‘єму
    Дуже гарний колір, та ніжно переливається на губах
    Покупець
    08.08.2019
    text_comment
    Колір ніжно рожевий з блиском. Текстура трохи липка. Упаковки вистачає на три місяці. Зараз приємний. Злегка пощіпує гуди для з ільшення об’єму.