• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Lip Plumping Gloss, Sparkling Rose, 0.09 fl oz (2.7 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-82453
    Наявність: Є в наявності
     ₴848  ₴694
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Lip Plumping Gloss, Sparkling Rose, 0.09 fl oz (2.7 g) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • This Lip Plumping Gloss helps plump the lips with nourishing hydration. The invigorating high-shine formula provides a soothing sensation while it volumizes. Enriched with Vitamin E and Coconut Oil to nourish and hydrate the lips for a soft, supple feel. The natural shades of shimmering, color add a pop to your look that perfect for work days and a night out.

    Рекомендації із застосування

    Apply to lips as often as desired. Wear alone or on top of lip color. 

    Інші інгредієнти

    Polybutene, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, hydrogenated polyisobutene, octyldodecanol, microcrystalline wax (cera microcristallina), silica dimethyl silylate, tridecyl trimellitate, menthyl lactate, menthol, ethylhexyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, fragrance (parfum), caprylyl glycol, cocos nucifera (coconut) oil, tocopheryl acetate (ve), tridecyl trimellitate, vp/hexadecene copolymer, vanillyl butyl ether, diisostearyl malate.

    May contain: Mica (ci 77019), titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), yellow 5 lake (ci 19140), red 27 lake (ci 45410), blue 1 lake (ci 42090), red 7 lake (ci 15850).

    Покупець
    30.11.2022
    text_comment
    Не яскравий аромат, текстура приємна, але липка, дуже пече губи за хвилину, ніби перцем намазала, губки трохи набухають. Не можу сказати, що це приємне враження. На пробу можна взяти. Зволожує досить добре. Тримається довго.
    Покупець
    29.01.2022
    text_comment
    Приємний аромат, не липкий на губах, чудово доповнює образ, замовила на святкування перемоги
    Покупець
    25.02.2020
    text_comment
    Замовляла цей блиск для доньки, їй дуже сподобався, тепер вирішила і собі придбати
    Покупець
    23.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався! Гарний розовий колір, приемний запах, не дуже пече, що важливо
    Покупець
    22.01.2019
    text_comment
    Мега класний блиск для губ
    Гарний рожевий відтінок, добре зволожує губи
    Та довго тримається на губах
    Рекомендую!
    Покупець
    20.03.2022
    text_comment
    Прекрасний колір! Легко наноситься на губи!. Приємно пощіпує перші 2-3 хвилин для збільшення губ. Доволі стійкий. Має ніжно рожевий колір!
    Покупець
    18.02.2022
    text_comment
    При застосуванні дає легку насиченість.Колір мені сподобався, ніби такого ж кольору, як губи, але з блиском.Запах не сильний, але при нанесенні відчуваються легкі пощипування; Я думаю, що його формула не підходить для щоденного використання, розмір упаковки такий же, як і в інших продуктів.
    Покупець
    09.08.2019
    text_comment
    Колір - Рожева троянда. Це простий у використанні колір, який не виглядає особливо індивідуальним. Наконечник на наконечнику дуже хороший, тому що його легко використовувати як за розміром, так і за нахилом. Контейнер гладкий, круглий і товстий, тому людям з маленькими руками нею може бути важко користуватися. Одне, що мене цікавить, це солодкий аромат. Середина літа може бути трохи гострою. Мене це не так сильно турбує, коли я його надягаю. Загалом це хороший продукт. Наступного разу я хотів би спробувати Mocha Pink.
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодкий блиск, колір віддає на банку, і текстура м'яка.Коли його накладаєш, трохи щипає.Заповнює губи, але не видно жодного разу.Що стосується використання, я люблю його вранці за стійкість, і запах солодкий, і розмір довгий з вами, і покриття солодке, і формула солодка, і підходить будь-якому віку.
    Покупець
    07.08.2018
    text_comment
    Моя любов, його колір світлий і зливається по довжині, його текстура дуже суха, покриття солодке, розмір дуже чудовий, запах відсутній, якість чудова, упаковка хороша, якість солодка , немає жодних побоювань, вистачає, і красивий склад корисного терміну служби