• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Bite Size Eyeshadow, Truffles, 0.12 oz (3.5 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-29923
    Наявність: Є в наявності
     ₴607  ₴496
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Bite Size Eyeshadow, Truffles, 0.12 oz (3.5 g) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • This palette delivers mini eye magic in a perfect size. The luxe formula is creamy, blendable, & ultra-pigmented.

    Рекомендації із застосування

    Mix & match colors and apply to eyelid.

    Інші інгредієнти

    Talc, mica, caprylic/capric triglyceride, synthetic fluorphlogopite, nylon-12, dimethicone, silica, magnesium stearate, magnesium palmitate, tridecyl trimellitate, phenoxyethanol, aluminum starch octenylsuccinate, bis-diglyceryl polyacyladipate-1, phenyl trimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, caprylyl glycol, polyisobutene, tin oxide.

    May Contain: Titanium dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 77491), iron oxides (CI 77492), iron oxides (CI 77499), ultramarines (CI 77007), black 2 (CI 77266), manganese violet (CI 77742), lake of allura red (CI 16035:1).

    Покупець
    31.07.2022
    text_comment
    Палетка тіней у теплій нюдовій гамі, яка чудово підійде для макіяжу на будь-який випадок - як спокусливого вечірнього, так і легшого денного. У палетці присутні відтінки з матовими та металевими фінішами у м'якій золотисто-коричневій палітрі.
    Покупець
    28.12.2021
    text_comment
    взяла для доньки. Якість за такі гроші дуже добра. Чорний насправді дуже темний коричневий з малесенькими блискітками
    Покупець
    28.10.2020
    text_comment
    достойні тіні
    Покупець
    22.10.2020
    text_comment
    Упаковка дуже проста, але її важко відкрити, тому, з одного боку, ви можете бути впевнені, що вона випадково не відкриється у вашій сумці, з іншого боку, це трохи складно, особливо з довгими нігтями. Чорний відтінок у палітрі Truffles трохи мерехтливий, що не дуже добре видно на фотографіях. Загалом, відтінки досить гарні, не мають сильного випадання, досить пігментовані та дуже легко змішуються. Темніші відтінки трохи неоднозначні, але це не велика проблема. Мені подобається блискучий відтінок, він дуже яскравий. Я сподівався використовувати його також як хайлайтер, але він залишає відтінок на блідих тонах шкіри. Чудова палітра для простого смокі-айз або просто повсякденного макіяжу.
    Покупець
    16.01.2019
    text_comment
    Я дуже хотів спробувати квартети ельфів, і дійсно цей ельф має гарантовану якість, розмір ідеальний, щоб носити його в сумці, я думаю, що він добре працює за ціною, і я знаю, що він буде дуже корисним, тому що він дуже простий, я настійно рекомендую це мені сподобалися кольори
    Покупець
    15.10.2018
    text_comment
    Мені це подобається в основному за його маленький розмір, тому я можу покласти його в сумку, коли я вдома, навіть якщо я використовував іншу більшу палітру вдома, тому що часто мені потрібно підправити темні кольори, особливо якщо я очі сльозяться
    Покупець
    13.09.2022
    text_comment
    Одягніть зразок! Крайній лівий колір, схожий на срібло на палітрі, – це відчуття, яке здається несподівано простим у використанні. Інші кольори мають дрібний блиск, тому вони не повністю матові. Але він дійсно елегантний і перламутровий. Крайній правий більше не чорний. Пудра в цілому гладка, але наче не летить. Я думала, що він більш димчастий, але я думаю, що його можна використовувати для макіяжу щодня!
    Покупець
    12.09.2019
    text_comment
    Класна економна палетка на кожен день - кольори для нейтрального макіяжу, на роботу, є один колір з помірним мерехтінням, теж вдень нормально виглядає. Темно-коричневим відтінком можна і брови підмалювати. Тримаються тіні цілком нормально, не сипляться і не подразнюють шкіру.
    Покупець
    10.03.2018
    text_comment
    Якість супер не осипається,гарно лягають на повіки,мінус маленька упаковка
    Покупець
    07.01.2020
    text_comment
    Запаху немає. Розмір дуже маленький, підходить для сумки. Вигода практична і доречна. Майже водонепроникний. Колір хороший, не надто сильний. Простий у використанні. Упаковка дуже маленька і тонка. Покриття хороше, якість хороша. Текстура чудова, не розмазується.