• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Bite Size Eyeshadow, Berry Bad, 0.12 oz (3.5 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-29922
    Наявність: Є в наявності
     ₴607  ₴496
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Bite Size Eyeshadow, Berry Bad, 0.12 oz (3.5 g) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • This palette delivers mini eye magic in a perfect size. The luxe formula is creamy, blendable, & ultra-pigmented.

    Рекомендації із застосування

    Mix & match colors and apply to eyelid.

    Інші інгредієнти

    Mica, talc, caprylic/capric triglyceride, magnesium myristate, nylone-12, silica, magnesium palmitate, magnesium stearate, dimethicone, tridecyl trimelliate, calcium aluminum borosilicate, boron nitride, aluminum starch octenylsuccinate, bis-diglyceryl polyacyladipate-1, phenyl trimethicone, phenoxyethanol, polyisobutene, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, caprylyl glycol, triethoxycaprylylsilane, tin oxide.

    May Contain: Iron oxides (CI 77491), ultramarines (CI 77007), lake of allura red (CI 16035:1), titanium dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 77499), iron oxides (CI 77492).

    Покупець
    31.07.2022
    text_comment
    Палетка CLIO, яку я купив кілька років тому, не зникає навіть після того, як я нею користуюся. Чомусь у мене є звичка купувати інші палітри подібних кольорів. Я купив ельфа, який дешевий і легкий для покупки, і я колір сподобався, тому що він не був надто кричущим.
    Покупець
    30.08.2019
    text_comment
    Класні тіні,ніжні,не супер пігментовані. Класні для денного макіяжу. Маленька упаковка,зручно брати з собою в подорожі.
    Покупець
    29.03.2021
    text_comment
    Справді палітра на ходу. він має дуже симпатичний маленький розмір, який справді зручний для подорожей. Пігмент і здатність до змішування - БЕЗУМНІ. Він вершковий і масляний водночас. Мені дуже подобається історія кольору, а також текстура. Це так добре. Єдине, що мене хвилює, це те, що вони мають різні друковані етикетки/дизайн? хоча не впевнений.
    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Я купив його, думаючи, що це дуже дешево, але це була правильна відповідь. Він добре розвиває колір, у футлярі як матовий, так і блискучий, що робить його простим у використанні. Оскільки футляр тонкий, його легко зберігати. Тепер хочу інших кольорів.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Я вважаю, що це добре, що ціна доступна, і його легко спробувати з милими кольорами сучасності. Його зручно використовувати вдома, він легкий і досить малий, щоб носити його з собою в під’їзді, але мені довелося додати пензлик і дзеркало. Я вже звик до нього, тому мені подобаються й інші кольори. Незважаючи на те, що Elf невелика ціна, якість хороша, і я ніколи не відчував свербіння, тому я можу використовувати його з упевненістю.
    Покупець
    18.02.2021
    text_comment
    Діагностовано, що яскраві та чіткі кольори найкраще виглядають на Іебе весною та другим літом. Однозначно рекомендую тим, хто втомився від яскравих і милих палітр коралово-рожевого, помаранчевого і рожевого, які, як кажуть, на весну! Оранжево-рожева палітра, яка створює стильне та прохолодне враження з легкою тьмяністю. Коли ви справді наносите його на повіки, він не виглядає тьмяним і простим у використанні. Ви цього не отримаєте. Однак блиску на весну не вистачає, тому використовую ті блискітки, які є під рукою.
    Покупець
    14.02.2018
    text_comment
    Якість чудова за таку ціну! Всі кольори дуже гарні. Яскравий кожен шар! Хороша текстура та кольори. Однозначно рекомендую!
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Я думав, що розмір буде трохи більше, але за ціною він більш ніж хороший, ідеальний для подорожей. Я люблю колір палітри, тому що вони нейтральні та супер базові тони, я буду часто використовувати їх у своїх подорожах. Якість Elf за ціною завжди дуже гарна, я цілком рекомендую його, але знаючи лише, що він невеликий за розміром.
    Покупець
    10.02.2018
    text_comment
    Якість чудова, кількість хороша, упаковка чудова, користь чудова, інгредієнти хороші, формула прийнятна, немає дефіциту, немає симптомів, немає рецидивів, смак хороший, хороша добавка та хороші мінераливи залишитеся видатними . і ваші товари приваблюють очі . і ціни божевільні . і кольори мертвого кольору . кожен клієнт спантеличений .
    Покупець
    04.11.2020
    text_comment
    Досить позитивно.