• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., 16HR Camo Concealer, Fair Warm, 0.203 fl oz (6 ml)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-85842
    Наявність: Є в наявності
     ₴848  ₴693
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., 16HR Camo Concealer, Fair Warm, 0.203 fl oz (6 ml) :

  • Full Coverage Matte
  • No Animal Testing
  • Camouflage those pesky spots and under-eye circles with this high-coverage, crease resistant, 16-hour wear concealer.

    Рекомендації із застосування

    Use the wand to apply concealer to desired areas. Pat out gently with your finger or a sponge for a smooth blend.

    Інші інгредієнти

    Cyclopentasiloxane, water (aqua), acrylates crosspolymer, butylene glycol, peg-10 dimethicone, trimethylsiloxysilicate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, sodium chloride, persea gratissima (avocado) oil, kaolin, silica, dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, disteardimonium hectorite, acrylates/dimethicone copolymer, polyhydroxystearic acid, triethoxycaprylylsilane, caprylyl glycol, disodium edta, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.

    May contain: titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499).
    Покупець
    29.08.2018
    text_comment
    Я повністю вражений цим коректором. Він забезпечує чудове покриття та ідеально зливається з моєю шкірою, ефективно приховуючи будь-які плями чи темні кола. Формула легка та нежирна, що робить її ідеальною для щоденного використання. Мені приємно, що колірна гамма різноманітна, і я зміг знайти ідеальний колір під свій тон шкіри. Крім того, ціна дуже розумна, особливо враховуючи високу якість продукту. Загалом, я настійно рекомендую цей консилер усім, хто потребує надійного та ефективного рішення для приховування недоліків.
    Покупець
    28.12.2020
    text_comment
    Добре перекриває, але дуже плотна текстура консилеру
    Покупець
    25.01.2019
    text_comment
    Матовий колір, ідеальне покриття і легка і не важка текстура. Не значні зміни. те, що я замовила не той відтінок. Цей відтінок, крім того, що дуже світлий (я теж дуже світла, правда?) має рожевий пігмент. Особисто мені відтінок не підходить, але продукт дуже якісний
    Покупець
    23.10.2020
    text_comment
    Дуже сподобалося буду замовляти ще
    Покупець
    22.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалася текстура та покриття, легко наноситься, але я знайшов його занадто світлим для мого відтінку шкіри. Я вважаю, що як контур можна використовувати, але я ще не тестував. Тепер купила на два відтінки темніше. Я виклав фото, щоб допомогти тим, у кого може бути схожий тон шкіри, тому що тоді я рекомендую більш темний колір. Мені довелося використати його, після чого нанесли тональний крем, і я навіть подумав, що це нормально.
    Покупець
    17.11.2018
    text_comment
    Я купив колір, який був занадто білим. Використовуйте його як родзинку. Він добре розподіляється і гладкий, тому добре відчувається на шкірі. Я хочу наступного разу купити колір, який пасуватиме до моєї шкіри, і це вийде.
    Покупець
    14.10.2021
    text_comment
    Раніше я використовувала зволожуючий камуфляжний консилер fair worm, але його майже не було, тому я думав, що його куплю, але його розкупили. Я знайшов цей у тому самому кольорі, тому купив справедливого черв’яка. Кольори зовсім інші. На жаль. мені сподобався консилер, який я купила минулого разу, тому що він не був важким, навіть якщо я використовувала його замість тонального крему для легкого макіяжу, але він занадто білий, щоб використовувати його як один елемент. Однак, оскільки він має прикриваючу силу, я хотів би використати його як точку. Комфорт мало чим відрізняється від зволоження.
    Покупець
    09.08.2019
    text_comment
    Колір вибрала, подивилася відгуки. Зазвичай я використовую корейський тональний крем і BB No21. Спочатку я купив його, тому що думав, що це буде відчуття виділення навколо носа і вилиць, а також тьмяність рота! Будьте обережні з кількістю, яку використовуєте, оскільки вона має гарне покриття і відчувається, що швидко висихає. Якщо нанести занадто багато, то буде виглядати як торт Лол. Просто нанесіть його і дайте розтушуватися пензлем або спонжем для гарного покриття. Він має чудове покриття, тому більше підходить для людей, які мають більше макіяжу, ніж натуральний макіяж. Я з нетерпінням чекаю на нього, тому що він, здається, корисний у пітливу пору влітку! Упаковка більша, ніж я очікував, а кількість використана невелика, тому це добре для cospa. Як і очікувалося, ельф!
    Покупець
    06.09.2021
    text_comment
    Він дуже красивий і стійкість висока, але я відчуваю це сухими руками, тому змішую його із зволожуючим кремом для шкіри, і він виходить божевільним. Мовляв, мої гарні дівчата ??
    Покупець
    02.03.2019
    text_comment
    Я використовую його в основному для підсвічування під очима. Раніше я вперто користувалася Radiant Touch від YSL, але до мене дійшли чутки, що база під макіяж від ELF дешева і чудова, тому купила її. АлеЯ думаю, що це занадто білеНаступного разу я буду мститися навколо Fairy Beige!