• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., 16HR Camo Concealer, Fair Beige, 0.203 fl oz (6 ml)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-85843
    Наявність: Є в наявності
     ₴848  ₴693
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., 16HR Camo Concealer, Fair Beige, 0.203 fl oz (6 ml) :

  • Full Coverage Matte
  • No Animal Testing
  • Camouflage those pesky spots and under-eye circles with this high-coverage, crease resistant, 16-hour wear concealer.

    Рекомендації із застосування

    Use the wand to apply concealer to desired areas. Pat out gently with your finger or a sponge for a smooth blend.

    Інші інгредієнти

    Cyclopentasiloxane, water, acrylates crosspolymer, butylene glycol, peg-10 dimethicone, trimethylsiloxysilicate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, sodium chloride, persea gratissima (avocado) oil, kaolin, silica, dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, disteardimonium hectorite, acrylates/dimethicone copolymer, polyhydroxystearic acid, triethoxycaprylylsilane, caprylyl glycol, disodium EDTA, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol. May contain: titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499).
    Покупець
    30.10.2021
    text_comment
    Прям театральний. Дівчатам з сухою шкірою не підійде! Перекриває все, але аж надто сильною маскою лягає на шкіру. Матовий, пудровий. Якщо треба замаскувати якийсь прищик або для фотосесії, то ок. Вистачить надовго.
    Покупець
    30.10.2019
    text_comment
    Ціна хороша, вартість підходить, якість висока, добре упаковано, рекомендую, запах приємний, побічних ефектів не викликає, корисно для здоров'я шкіри, організму, Без нього не можу, колір мені дуже подобається
    Покупець
    29.07.2019
    text_comment
    Консилер гарний, для дуже сухої, світлої шкіри брала Fair Beige. Маскує синці під очима добре, але дуже плотний та густий, треба наносити зовсім невелику кількість чи на дуже зволожену шкіру, чи смішувати с кремом чи гелем.
    Покупець
    21.07.2018
    text_comment
    На мій погляд, він дає серйозний бій навіть коректору Maybelline. Дійсно хороше покриття. Я замовляла для 14-річної дівчинки, у якої в період статевого дозрівання на шкірі з'явилися прищі, і для неї було справжньою паличкою-виручалочкою прикрити їх, не наносячи тонни макіяжу на все обличчя. не жирний. Чудове покриття. Я замовлю собі ще такий відтінок
    Покупець
    20.09.2018
    text_comment
    Мій улюбленець!Доя світлої шкіри супер!Без жовтого відтінку.
    Покупець
    20.07.2019
    text_comment
    Користувався ним близько 5 років до оновлення. Колір був справедливий. Після цього оновлення я не знала, який колір купити, тому вибрала світло-бежевий, але це був яскравий колір, який повністю відрізнявся від попереднього ярмарку. Я думаю, що це добре для людей зі світлою шкірою, відблисками та навколо очей, але я не зміг вибрати колір, тому що він мав приховати шрами від прищів! Я вважаю, що сам продукт хороший, але все одно важко вибрати колір, тому що це продукт, якого немає в магазинах в Японії. Я хотів, щоб ви також зберегли стару версію.
    Покупець
    17.07.2022
    text_comment
    Передайте, мені сподобалося його сильне покриття, і я також взяв його як легке для виділення під очима, і його запах також солодкий, і достатньо того, що немає речовин, які шкодять шкірі, і він містить мінерали, які допомагають свіжість шкіри.
    Покупець
    09.06.2020
    text_comment
    Дуже швидко доставили до Києва. По якості - непоганий, але я трішки не вгадала з тоном (занадто свійтлий взяла). По структурі не такий легкий як очікувала - густуватий, я б сказала. Але можна змішати з кремом для обличчя (краще на гелевій основі) - і буде хороший маскуючий ефект під очі, як на мене.
    І ще що не дуже зручно - вказано лише, що використати протягом 6 міс після відкриття, але ніде не вкзано, коли взагалі був виготовлений даний консилер.
    Покупець
    08.06.2021
    text_comment
    Гарна криюча здатність, легко можна сховати прищі чи темні сліди під очима.
    Але світло-бежевий колір для мене виявився білуватим.
    Покупець
    05.09.2019
    text_comment
    класний консилер