• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., 16HR Camo Concealer, Medium Beige, 0.203 fl oz (6 ml)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-85849
    Наявність: Є в наявності
     ₴847  ₴693
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., 16HR Camo Concealer, Medium Beige, 0.203 fl oz (6 ml) :

  • Full Coverage Matte
  • No Animal Testing
  • Camouflage those pesky spots and under-eye circles with this high-coverage, crease resistant, 16-hour wear concealer.

    Рекомендації із застосування

    Use the wand to apply concealer to desired areas. Pat out gently with your finger or a sponge for a smooth blend.

    Інші інгредієнти

    Water, cyclopentasiloxane, acrylates crosspolymer, butylene glycol, peg-10 dimethicone, trimethylsiloxysilicate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, sodium chloride, persea gratissima (avocado) oil, kaolin, silica, dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, disteardimonium hectorite, acrylates/dimethicone copolymer, polyhydroxystearic acid, triethoxycaprylylsilane, caprylyl glycol, disodium edta, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.

    May contain: titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499).
    Покупець
    29.01.2020
    text_comment
    Запах нормальний, користування нормальне, як і будь-який консилер, якість середня, якщо у вас уніформа плямить і не зливається з ними, раджу продути б'юті-блендером, і вона легко з вами зіллється, розмір середній, колір трохи світлий
    Покупець
    28.10.2022
    text_comment
    Ніжна до шкіри, текстура хороша для щоденного покриття, колір підходить для пшеничної шкіри, текстура кремова, вік тримається тиждень і більше, трохи, використовується довгостроково, тому що легкий або щоденний, не важкий, запах легкий, якісний, об'єм шість мілілітрів, перевага в тому, що можна залишити на шістнадцять годин, на відчуття легкий, але підходить для пшеничного шкіри Перші два відтінки підходять для пшеничної шкіри. Підійде для тих, хто боїться побоюватися продукту. Можна спробувати на невеликій ділянці шкіри.
    Покупець
    27.09.2021
    text_comment
    Відмінно! Без запаху. Зручне використання. Відмінна якість. Достатній розмір, упаковка теж. Рекомендую будь-якому віку, який бажає гарного покриття. Густа та не надто тонка текстура забезпечує відмінне покриття з часом і є однією з переваг. Універсальний колір, на мій погляд, для світлого покриття та темного для освітлення. Не надто яскраво.
    Покупець
    21.07.2020
    text_comment
    Хороший консилер, хоча трохи висихає під очима. Але це, можливо, через мої сухі під очима. Перед нанесенням нанесіть зволожуючий крем під очі. Чудовий колір і повне покриття моїх блакитних під очима. У мене немає запаху та алергії, тому він може підійти і для чутливої шкіри.
    Покупець
    20.11.2022
    text_comment
    Немає аромату та хорошого розміру, я думаю. Колір трохи яскравіший для моєї шкіри, а текстура не дозволяє йому добре поєднуватися з основою, створюючи середнє покриття, не повне. Я вибрав його через його ціну та веганський продукт, якість відповідає цьому.
    Покупець
    20.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, який колір мені підходить . Я купила середньо-бежевий на момент розпродажі. Коли я наніс його на руку, я відчув сильний жовтий колір, але коли я наніс його на обличчя, мені здається, він зручно лягає. (Я шарую bb крем і пудру за консилером) Навіть якщо я шарую bb крем на консилер, він не скручується ♪ Фініш досить матовий.
    Покупець
    20.07.2022
    text_comment
    Перевага: мені сподобалося покриття, але воно було не дуже міцним ?? Колір не зовсім відповідав моєму кольору шкіри, а текстура була приємною рідкою стійкою покриттям. Боюся, що, наприклад, його склад стане грудкуватим, розмір гарний, гарне використання, гарний запах, а якість відповідна
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Запах відсутній, використання чудове, якість за межами уяви, розмір підходить за віком, упаковка проста у використанні, користь дає один шматочок під очі, чия шкіра жирна, формула покриття жахливий ти жахливий ти божевільний постав перед ним темний колір або пробку а потім поклади і комбінуй а потім встановлюй і слухай результат текстура чудова немає хвилювань
    Покупець
    09.04.2022
    text_comment
    БОЖЕ МІЙ! ЯКА ІДЕАЛЬНА КОРЕКЦІЯ Його аромат дуже приємний! Користуюся щодня! Якість неймовірна! Ця підводка ідеальна! Аромат приємний, користуюся щодня! Якість і розмір ідеальні! Вік рекомендований! Пакет прийшов дуже добре упакований! Його користь і склад чудові! Покриття чудове, колір суперпігментований, текстура ідеальна! Без турбот!
    Покупець
    08.04.2021
    text_comment
    Сподобалось.