• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Eden Foods, Organic Safflower Oil, Unrefined, 16 fl oz (473 ml)


    Виробник: Eden Foods
    Код товару: EDN-00018
    Наявність: Є в наявності
     ₴1600  ₴1309
    Купити

    Докладно про товар Eden Foods, Organic Safflower Oil, Unrefined, 16 fl oz (473 ml) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablespoon (14 g)
    Servings Per Container: About 32
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories120
    Calories from Fat120
    Total Fat14 g21%
    Saturated Fat1 g8%
    Trans Fat0 g
    Polyunsaturated Fat3 g
    Monounsaturated10 g
    Sodium0 mg0%
    Total Carbohydrate0 g0%
    Sugars0 g
    Protein0 g0%
    Vitamin E 15%
    *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    30.06.2022
    text_comment
    Під час експерименту відома користь сафлору та сафлорової олії.Не має ні запаху, ні смаку, відмінні та корисні інгредієнти.Корисно використовувати в кулінарії та салаті.Розмір відмінний за ціною.
    Покупець
    24.10.2018
    text_comment
    Я купував цей продукт на іншому веб-сайті. На цьому сайті найнижча ціна на цей товар. Це нерафінована олія холодного віджиму. Зараз важко знайти справжню. Має неповторний смак, не дуже сильний, але м’який і природний колір. Він прийшов протягом 4 днів після покупки, і його скляні пляшки гарно упаковані. Цей продукт незамінний на нашій кухні.
    Покупець
    18.11.2018
    text_comment
    Я купив його, щоб зробити дифузор, але він не вийшов, тому що запах взагалі не поширювався.
    Покупець
    16.10.2019
    text_comment
    Ця олія дуже корисна для шлунка і здоров'я в цілому.На ній готували їжу,а ще я використовувала в майонезі
    Покупець
    12.03.2022
    text_comment
    Буду продовжувати замовляти Я думаю, що замовив за гарною ціною НеНе значні зміни. їсти Я замовлятиму знову Думаю, я буду продовжувати замовляти
    Покупець
    07.11.2020
    text_comment
    У сафлоровій олії домінує лінолева кислота, яка становить 80% усієї маси, причому представлена вона у досить рідкій кон'югованій формі. Крім лінолевої, олія сафлори включає пальмітинову та олеїнову кислоти. Є в цьому рослинному продукті і вітамін К, що відповідає за відновлення судин. Олію радять включати до раціону тим, кому хочеться схуднути, почистити судини, зміцнити серце, покращити стан волосся та шкіри. Дане масло - чудове джерело омега-6 жирних кислот, що допомагають спалювати надлишки жирів, а не відкладати їх на користь. Ідеальна денна доза олії сафлори для схуднення становить 1,7 чайної ложечки (міститься 6,4 г лінолевої кислоти). Такий обсяг дорівнює калорійності 9,8% добової норми калорій. Зазначають, що сафлорова дієта не призводить до швидкої втрати маси тіла, але змінює співвідношення жирової та м'язової маси у здоровий бік. Також можна додавати сафлорове масло в лосьйони, креми, засоби для засмаги, використовувати як добавку в різну косметику (по 3-5 краплі). Воно швидко пом'якшує та зволожує епідерміс, допомагає покращити ліпідні функції шкіри. Я це масло додаю в салати, поливаю їм пшеничну кашу та гречку, дуже смачно та корисно. Бренд Eden - топовий , що заслуговує на довіру , пляшка велика і вигідна за ціною . Цей продукт я безсумнівно рекомендую до покупки! ДЯКУЮ ЗА ПАЛЬЧИК ВГОРУ ))
    Покупець
    07.06.2021
    text_comment
    Гарна олія. Мені пити не складно. Пробувала з ранку натще. У мене викликало послаблюючий ефект. Тож вирішила пити після їжі.
    Покупець
    06.04.2019
    text_comment
    Я багато читав про користь сафлору. Я просив цю олію через її багато переваг, але її використовують обмежено, щоб не завдати шкоди при надмірному вживанні. Натирайте нею моїх дітей олією під час сну. Це допомагає щоб відпочити Не забудь мене від
    Покупець
    06.02.2018
    text_comment
    Якість, інгредієнти відмінні, смак прийнятний для використання на шкірі та волоссі, а також в їжу Використовуйте для смаження яєць Розмір відповідний 2 Користь сафлорової олії для шкіри та тіла 3 Рецепти та способи для зволоження та освітлення шкіри за допомогою сафлору 4 Посилання на тему Користь трави сафлору Користь рису для шкіри Сафлорова олія Сафлорова олія є одним із найкращих видів олії для догляду за шкірою, її отримують із квіток сафлору і дуже корисна для сухої та чутлива шкіра, і це багате джерело ненасичених жирних кислот, таких як омега 6. Переваги сафлорової олії для шкіри та тіла Є багато переваг сафлорової олії або сафлорової олії, а саме: Воно зволожує шкіру та зберігає в ній воду. , оскільки воно містить властивості мастила. Захищає від сухості та шорсткості шкіри, видаляє з неї бруд і жир. Робить шкіру яскравою та свіжою. Зменшує появу зморшок на шкірі. Покращує зовнішній вигляд і якість шкіри, оскільки містить високий відсоток лінолевої кислоти. Закриває пори шкіри та зменшує появу вугрів та чорних крапок
    Покупець
    02.07.2019
    text_comment
    Чудовий продукт із корисними для здоров’я перевагами, використовували його як харчову олію для приготування супів, відварів, вівсяних пластівців та як здорові напої для приготування соку, червоного вина тощо.