• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Eden Foods, Organic Tamari Soy Sauce, 20 fl oz (591 ml)


    Виробник: Eden Foods
    Код товару: EDN-00047
    Наявність: Є в наявності
     ₴1904  ₴1558
    Купити

    Докладно про товар Eden Foods, Organic Tamari Soy Sauce, 20 fl oz (591 ml) :

  • Traditional Brew
  • Imported
  • Non GMO Verified
  • Gluten Free
  • Certified Organic by OCIA
  • Eden® Tamari Soy Sauce

    Master brewer koji fermentation made. A seasoning and condiment with a miso like flavor. Non-GMO organic whole beans traditionally aged for two years, the only way to create flavor and values enjoyed for centuries in Japan. Best for when bolder taste is sought, and in longer cooked dishes. Fully fermented soy protein is superlative.

    Рекомендації із застосування

    The pour spout

    Hold Horizontal = Drops

    Hold vertical = Pour

    Інші інгредієнти

    Whole organic soybeans, water, sea salt, organic salted shochu (water, organic rice, sea salt, koji), koji aspergillus oryzae

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tbsp. (15 ml)
    Servings Per Container: About 39
    Amount Per Serving% Daily Value
    Calories20
    Total Fat0 g0%
    Sodium900 mg39%
    Total Carbohydrate3 g1%
    Protein2 g4%
    Iron0.5 mg2%
    Potas.120 mg2%
    Покупець
    30.08.2022
    text_comment
    Органічний і безпечний. На смак він майже такий же, як звичайний соєвий соус, і трохи пахне натто, але мене це не так сильно турбує. Це пляшка, яка легко капає, тому, можливо, краще перенести її та використовувати.
    Покупець
    22.07.2018
    text_comment
    На любителя
    Покупець
    19.05.2018
    text_comment
    Наш улюблений, з гарною якістю та дуже смачний соєвий соус! Смакує навіть дітям
    Покупець
    15.01.2021
    text_comment
    До цього часу я використовував соєвий соус Kikkoman. Я хвилювалася, що заморські продукти підійдуть, але я їх купила, але в порівнянні з Kikkoman, вони трохи густіші і солоніші, і в смаку великої різниці немає. Я буду використовувати його менше, ніж раніше. Інгредієнти органічні, тому ви можете бути впевнені, а розмір простий у використанні. Добре, що в упаковці пляшка!
    Покупець
    11.02.2020
    text_comment
    Це смакота Натуральний ! Економічний) Додаю всюди , смак приємний ! Ціна демократична
    Покупець
    10.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний продукт!
    Якість на висоті!
    Рекомендуюдбайте про себе!
    Ефективність є.
    Покупець
    08.05.2022
    text_comment
    Багато чув про якість соусів Eden. Але ціна на такий розмір дійсно кусається. Смак тамарі виявився м'якшим, ніж я очікував, але цікавим. Буду використовувати його ще деякий час, щоб поекспериментувати з ним не лише як із заправкою, а й як з інгредієнтом, а потім завершу свій огляд більш повно.
    Покупець
    07.05.2018
    text_comment
    Якісний соєвий соус, який ферментуєтся природним чином, а не за допомогою хімічних сполук, - дуже корисний продукт. Цей соус цікавий тим, що не містить глютену, адже тут немає пшениці, на відміну від поширених соєвих соусів. Саме тому і вирішила його спробувати. Смак м'якший і делікатніший, ніж у аналогів з пшеницею, менше солі по смаку, що теж плюс.
    Покупець
    06.08.2020
    text_comment
    Дуже приємний смак, він більш ароматний, ніж звичайний соєвий соус, він також трохи солоніший і концентрований. Пляшка/кришка не надто хороші, вони завжди стікають через пластикову форму сопла, що робить пляшку липкою та брудною
    Покупець
    04.10.2019
    text_comment
    Часто званий соєвим соусом без пшениці, він швидко ферментується за рахунок підвищення температури соєвих бобів, інокульованих кодзи, які варять протягом шести місяців. Спочатку тамарі використовувалася як рідина для приготування місо. Сьогодні це сусло вариться у вигляді соусу. Смак тамарі схожий на місо, і його переважно використовують виробники в Японії.