• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Eden Foods, Organic Seaweed Gomasio, 3.5 oz (100 g)


    Виробник: Eden Foods
    Код товару: EDN-00209
    Наявність: Є в наявності
     ₴783  ₴640
    Купити

    Докладно про товар Eden Foods, Organic Seaweed Gomasio, 3.5 oz (100 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 teaspoon (3 g)
    Servings Per Container: 33
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories15
    Calories from Fat10
    Total Fat1.5 g2%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium80 mg3%
    Potassium15 mg0%
    Total Carbohydrate
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Смак легкий, але інгредієнти хороші, тому їсти можна впевнено! я їм багато! Від нього важко позбутися, але лол
    Покупець
    29.01.2019
    text_comment
    Я давно про це думав, але я думав, що кунжутну сіль можна купити в супермаркеті, тому я відмовився від неї, але я наважився і купив її! Розмір набагато більший, ніж я собі уявляв, приблизно як пляшка для заправки. Якщо їсти його як посипку, то смак досить слабкий, але його можна використовувати як звичайний кунжут, тому він має широкий спектр використання, що добре. Мені також подобається, що це органічно!
    Покупець
    26.04.2019
    text_comment
    Купувала через йод, хороша якість, корисний і хороший інгредієнт, відмінний смак для салату, і будь-якої солоної їжі, використовувати як посипку на просту їжу, відмінний розмір, зручна упаковка, користь, що корисно для щитовидної залози, приємно консистенція, рецепт - просто посипте їжу, здорове та збалансоване харчування, частота щодня, я задоволений смаком, дає йод, якого нам не вистачає в їжі, обов'язково незабаром куплю знову
    Покупець
    25.07.2018
    text_comment
    На відміну від японської кунжутної солі, вона не така солона і має натуральний смак кунжуту. Я їм це разом із рисом і секіханом. Пакет більший, ніж я думав, і, здається, використовувався багато.
    Покупець
    23.06.2021
    text_comment
    Все гаразд. Він має переважно насіння кунжуту і має сильний запах і смак насіння кунжуту. Чесно кажучи, я не очікував цього, і тепер я чухаю голову, намагаючись побачити, де я можу його використати. Використовуйте його для рису або риби, запах та смак кунжуту вражають.
    Покупець
    18.12.2021
    text_comment
    Приправа складається з зернят кунжуту і дрібних водоростей я її додаю в салат або на готові страви, смак трохи морських водоростей! Це хороший вміст йоду і хороша приправа
    Покупець
    16.10.2018
    text_comment
    Я люблю кунжут, тому купив його. Розмір більший, ніж я думав, і це чудово. Коли я спробував з’їсти його над рисом, я не так сильно відчув смак, тому, коли я поклав трохи більше, він був трохи солоним, і це було дуже смачно.
    Покупець
    12.12.2021
    text_comment
    Ви можете змішати його в невеликій кількості супу або посипати ним овочі, такі як паростки квасолі та шпинат. Це звичайне насіння кунжуту. На моє непідготовлене око я не можу відрізнити смак від звичайного кунжуту, але якщо різниці немає, я хочу використовувати щось корисне для організму, тому я використовую це.
    Покупець
    09.09.2021
    text_comment
    Розмір і упаковка підходять. Смак міг би бути кращим, хоча відчуваються не стільки сіль, скільки насіння та водорості. У складі може бути трохи більше солі, але, можливо, він орієнтований на людей, які дотримуються дієти з низьким вмістом солі. Я часто використовую його для приготування салатів, і він дуже смакує.
    Покупець
    03.01.2019
    text_comment
    Я завжди любив кунжутну сіль, і я радий, що вона не містить зайвих добавок. Як зазначено на продукті, це малосольний продукт, тому він не дуже солоний і має ніжний натуральний смак. Коли я хочу більше смаку, я додаю більше морської солі і їм. Його можна використовувати для різних страв. Рис, тофу, салати, м’ясо тощо.