• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Ecological Formulas, Uridine-300, 60 Capsules


    Виробник: Ecological Formulas
    Код товару: CVR-13129
    Наявність: Є в наявності
     ₴1889  ₴1546
    Купити

    Докладно про товар Ecological Formulas, Uridine-300, 60 Capsules :

  • (Uridine-5'-monophosphate)
  • A Dietary Supplement
  • This scientifically designed nutritional supplement contains the physiologic mitochondrial catalyst Uridine.

    Рекомендації із застосування

    Take one or two capsules daily or as directed by a physician.

    Інші інгредієнти

    Gelatin, cellulose.

    Contains no diluents, preservatives, chemical additives, or any other allergenic ingredients. Contains no yeast, soy, or wheat. Gluten free, casein free.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Servings Per Container: 60
    Amount Per Serving %Daily Value*
    Uridine-5'-monophosphate 300 mg **
    *Percent Daily Values are Based on a 2000 Calorie Diet.
    **Daily Value Not Established
    Покупець
    30.04.2022
    text_comment
    Порадили цей препарат для відновлення смакових якостей після перенесеного ковіду. Бо біда була, все страшенно смерділо( пропила. Повністю не відновилось але стало краще!
    Покупець
    30.03.2019
    text_comment
    Я був справді сонним після їжі. Справа не в тому, що у мене були проблеми з фізичним станом, але кожного разу, коли я їв, я відчував сонливість і не міг добре їсти. Знайти інгредієнти уридину нелегко, але з точки зору якості я залишився задоволений.
    Покупець
    23.06.2018
    text_comment
    Найкраща якість продукту! Основний інгредієнт - Uridine-5'-monophosphate - рибонуклеотид, який покращує роботу мозку, печінки та нервової системи безпосередньо через ДНК клітини, тобто, працює на клітинному рівні. Середній розмір капсул, для дитини 7-ми років ділю капсулу на 2 прийоми під час прийому іжі. Тобто, дитяча доза - капсула на день. На смак - нейтрально, дитина не помічає і не відмовляється. Приймаємо з ціллю покращити і активізувати процеси мовлення і розумової діяльності. При умові, що упаковки вистачає на 2 місяці - не так вже і дорого. Здоров'я вам і вашим діткам!)
    Покупець
    18.04.2020
    text_comment
    Це допомагає мені, мій лікар порадив це, я трохи більше прокинувся
    Покупець
    17.08.2018
    text_comment
    Я придбав цей продукт для старшого члена сім’ї, щоб впоратися з болем, спричиненим периферичною нейропатією, і він спрацював із додатковою перевагою покращення когнітивних функцій після прийому цієї добавки. Ми почали з вищої дози, відомої як навантажувальна доза, а потім застосували рекомендовану дозу. Ми задоволені цим продуктом, який, здається, має гарну якість від Ecological Formulas. Плануємо перезамовити.
    Покупець
    17.07.2018
    text_comment
    Я роками приймав уридин від Jarrow (250 мг), але його більше не виробляють. Ця марка нова для мене, і це єдиний уридин 300 мг, який я міг знайти. Я сподіваюся, що він і надалі буде доступний на iHerb. Капсула кращої якості, такого ж розміру, але з більшим дозуванням, чиста та проста, оскільки в ній немає стеарату магнію, що є фантастичним, «Інші інгредієнти, желатин, целюлоза». Це один із найважливіших у моєму наборі для нервових проблем, для очей і мозку. Останнім часом ми вживаємо його перед сном, оскільки я виявив дослідження кращого використання в поєднанні з будівельними амінокислотами ALCAR і l-цитруліном.
    Покупець
    16.08.2020
    text_comment
    Дуже подобаєтсь, буду замовляти ще.
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    Урідін сприяє побудові мембран нервових клітин, бере участь у синтезі фосфоліпідів, сприяє зростанню нейронів. Головний компонент уридину – нуклеїнова кислота урацил, Вчені знайшли зв'язок ізольованого прийому уридину протягом 1,5 місяців із зменшенням симптомів депресії при біполярному розладі у дітей та у дорослих. кислотами давав ефект антидепресантів. Дані капсули відновлюють зв'язок нервових закінчень, покращують зв'язок між нейронами, ефективні за підтримки мітохондрій (від втоми). У цілому Урідін це нуклеотиди, що покращують мікроциркуляцію в тканинах та нервову прохідність. Позбавляє м'язових спазмів кінцівок, він багаторічного оніміння в тканинах і від поколювання. Висока концентрація уридину забезпечує функціонування репродуктивних органів, печінки, центральної та периферичної нервової системи. Підходять для протоколу лікування постковиду. Будь ласка, поставте пальчик вгору якщо були корисні!
    Покупець
    12.07.2022
    text_comment
    .особливо з вираженим больовим синдромом: крім того, що урідін сприяє відновленню пошкоджених нервових волокон, він ще має (в комплексі) і аналгетичну ефектом. Як і було призначено лікарем, після місячного курсу в поєднанні з іпідокрином, альфа-ліпоєвою кислотою, вітаміном В12 і фолієвою кислотою (причому урідін лише 20 днів із цих 30 - про причини нижче), ефект дуже помітний. (Конкретно прийом урідину, для посилення ефекту, рекомендують ще поєднувати з холіном - не пробувала.) Суб'єктивно, при прийомі того ж мінус урідін, результати були гіршими. Отже, має сенс. Бонусом ще знизився біль у артрозних суглобах (шкода, ненадовго). Що цікаво, у чистому вигляді урідін міститься виключно в пиві (прийом 0,34 г/кг маси тіла підвищує концентрацію уридину в плазмі в 1,45 рази – у відношенні!). Але організм може й сам переробляти в уридин нуклеїнові кислоти, які у продуктах харчування. ВАЖЛИВО: серед можливих побочок значаться подагра, розвиток резистентності до інсуліну, уповільнення утворення кісткової тканини, накопичення ліпідів у печінці, переддіабет та рак. Тому систематичне вживання урідину настійно не рекомендується!
    Покупець
    11.02.2019
    text_comment
    Я відразу відчув покращення настрою. Я брав його в складі відомого ноортропа «щасливого стека». Незважаючи на те, що наслідки були помітні, я вирішив припинити його використання, оскільки я не бачив достатньо досліджень безпеки з цього питання.