• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Ecological Formulas, Placenta, 60 Capsules


    Виробник: Ecological Formulas
    Код товару: CVR-13136
    Наявність: Є в наявності
     ₴1172  ₴959
    Купити

    Докладно про товар Ecological Formulas, Placenta, 60 Capsules :

  • Dietary Supplement
  • Gluten Free
  • Casein Free
  • Placenta represents one of the richest sources of nutrients and immune co-factors as naturally present in biological tissue.

    Рекомендації із застосування

    Take one capsule daily, or more as directed by a physician.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, gelatin (capsule), beef tissue, dicalcium phosphate, silicon dioxide, magnesium stearate.

    Gluten free, casein free.

    This product is free of soy, yeast, wheat, egg, milk and other common food allergens.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Serving Per Container: 60
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Vitamin C (as ascorbic acid)30 mg33%
    ABGland Placenta (Bovine)250 mg**
    * Percent Daily Values are based on a 2,000 Calorie Diet.
    **Daily Value Not Established.
    Покупець
    29.08.2018
    text_comment
    Я повторювач! Зрештою, я вважаю, що найефективніше забирати плаценту зсередини організму! Прозорість шкіри зовсім інша! ! Я завжди п’ю лише одну крупинку після обіду, але тільки від цього моя шкіра почувається добре! Буду продовжувати пити!Капсули легко п'ються! !
    Покупець
    28.10.2018
    text_comment
    Мені робили ін’єкції плаценти, але я намагаюся перевірити, чи є щось, що працює з добавками. Я звик до ін’єкцій і не помітив жодного ефекту на своїй шкірі, але після прийому я був здивований, наскільки міцним стало моє тіло. Що стосується зміни мого обличчя, я відчуваю, що мої зморшки трохи зменшилися. Я вдячний, що можу продовжувати за такою ціною.
    Покупець
    17.06.2019
    text_comment
    Купив для покращення шкіри, волосся, тому що плацента сприяє збереженню молодості шкіри, підтримці її в тонусі. Сподіваюся, капсули дійсно працюють. Супер продукт! Дуже сподобалася дія на шкіру та тіло. Плацента особливо помітно працює на віковій шкірі.
    Покупець
    16.02.2021
    text_comment
    Супер продукт! Дуже сподобалася дія на шкіру та тіло. Плацента особливо помітно працює на віковій шкірі. Такі продукти люблять приймати в Японії та Кореї, але ціни дуже дорогі, а користь від них відчутна Я знайшла цей продукт і дуже задоволена, приймаю два місяці через два. Розмір звичайний, у вигляді таблеток, легко приймати, запах не відчувається. Буду повторювати!
    Покупець
    14.08.2018
    text_comment
    Я приймаю 1 капсулу перед сном, коли моя шкіра Не значні зміни. почувається. Здається, це залежить від людини, чи з’явиться це на шкірі чи ні, але я думаю, що це працює для мене. Я бачила відгуки про те, що плацента тварин від деяких людей видає неприємний запах, але у мене особливих запахів не було. Ціна прийнятна, тому хочу повторити, коли закінчиться.
    Покупець
    14.05.2019
    text_comment
    Куплена з надією, що замінить звичайні уколи плаценти. Підсумовуючи, я особисто не відчув позитивного ефекту. Якість сама по собі може бути хорошою, але ціна однієї ін’єкції така ж, як 1500 ієн, тому, можливо, краще вводити безпосередньо. Я не задоволений запахом добавки і легкістю пиття.
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Мене хвилює те, що я не завжди приймаю кілька видів косметичних добавок через свій вік. Ця недорога плацента є в моїй ротації косметичних добавок. Я не проти запаху, і він не надто великий, щоб пити. Я можу його пити чи ні, але я відчуваю, що він справляє втому та грубу шкіру. Ціна доступна, а економічні характеристики хороші. Бажаю продовжувати як талісман і надалі.
    Покупець
    08.06.2022
    text_comment
    Після тижневого прийому моя шкіра очистилася. Здається, що припливи також лікуються, якщо ви їх помітите. Я відчуваю, що від мене неприємний запах тіла, але я не впевнений, чи це через це. У перший день після початку вживання ефект ще не вивчений. Я думаю, що ви побачите різницю приблизно через тиждень після прийому.
    Покупець
    08.04.2019
    text_comment
    Я 39-річна жінка. Я приймаю по одній таблетці двічі вранці та ввечері, але приблизно через 3 місяці я почала помічати багато волосся, яке тріпотіло з поверхні мого волосся. Це стрижене волосся? Я теж подумала, але якщо придивитися, то волосся гарне і наче свіже дитяче волосся. Крім того, оскільки якість волосся також поєднується з біотином, еластичне та м’яке волосся стало рости. Для тих, хто турбується про старіння волосся, настійно рекомендується комбінація плацента - біотин. Поки що я не відчуваю ніякого впливу на сивину, але коли я стаю старшою, кажуть, що обсяг набагато важливіший за колір волосся, тому я хотів би продовжувати пити як є.
    Покупець
    06.05.2020
    text_comment
    Це велика капсула, але мені не важко було її випити. Добре те, що коли ви починаєте пити, ваша шкіра відчувається зволоженою. Ціна дешева для плаценти, тому я хотів би продовжувати відчувати дію інгредієнтів.