• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dragon Herbs, Wild Siberian Chaga, 500 mg, 100 Capsules


    Виробник: Dragon Herbs ( Ron Teeguarden )
    Код товару: DRA-00505
    Наявність: Є в наявності
     ₴2079  ₴1701
    Купити

    Докладно про товар Dragon Herbs, Wild Siberian Chaga, 500 mg, 100 Capsules :

  • Di Tao Certified Authentic Source
  • Dietary Supplement
  • 500 mg Per Capsule
  • Dragon Herbs Wild Siberian Chaga is the full spectrum extract of Chaga (Inonotus obliquus), the slow growing woody mushroom that grows naturally on birch trees in Siberia. Fully mature Chaga is collected wild from remote, pristine forests in sub-arctic Siberia, the premier Di Tao (authentic) source in the world for Chaga. This Chaga is rich in active polysaccharides, melanin, phenolic compounds and lanostane-type triterpenoids. It is a powerful antioxidant. The Chaga is extracted using ultra-modern technology to preserve the complete active constituent profile.

    Рекомендації із застосування

    Take 1-4 capsules, 1 to 3 times per day as desired, or as directed by a health care professional.

    Інші інгредієнти

    Pullulan polysaccharide**, rice powder, bamboo extract powder, rice extract blend.

    **Pullulan caps – 100% natural, water-soluble polysaccharide produced through a fermentation process- vegetable origin- non-GMO- no starch, preservatives or chemical modifications- gluten free.

    Попередження

    Keep out of the reach of children.

    The use of this product will expose you to lead, a substance known to the state of California to cause birth defects or other reproductive harm.

    Daily breathing in CA alone will result in lead exposure exceeding CA Prop 65 warning level for birth defects or reproductive harm. The daily lead exposure from this product is lower than the amount allowed under FDA's standard for lead in bottled water.

    Поживна цінність
    Serving Size: 4 Capsules, 2000 mg
    Amount Per Serving %DV
    Chaga Mushroom (Wild Russian Siberian Inonotus obliquus) extract (>30% Chaga Polysaccharides by analysis)
    † Daily value not established
    Покупець
    29.10.2018
    text_comment
    Я купила його для поліпшення діабету чоловіка. Я не впевнений, наскільки він ефективний, але з нетерпінням чекаю результатів, тому що наступного разу у мене буде огляд стану здоров’я. Поки що він має чудовий сечогінний ефект, тому я думаю, що це добре для зменшення набряку.
    Покупець
    28.11.2019
    text_comment
    Знаючи всю користь чаги, добре мати цей продукт. Капсули зручно використовувати безпосередньо для ковтання або приготування напою.
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    Р
    Покупець
    24.02.2021
    text_comment
    Дикий чай, ще й екстракт. Препарати грибів необхідні для вживання на постійній основі для імунітету. Жаль тільки якісні - дорогі. Але купівлю повторю.
    Покупець
    20.05.2020
    text_comment
    Екстракт цього гриба - біфунгін, застосовується для лікування багатьох захворювань шлунка і кишечника, як загальнозміцнюючий, а так само, як симптоматичний засіб, що покращує стан хворих, які страждають на злоякісні пухлини. Розмір капсул прийнятний, здоров'я поправляє, користь є, імунітет підтримується, довголіття забезпечене!
    Покупець
    19.11.2021
    text_comment
    Пропила баночку, екстракт хорошої якості, у питній воді розчиняється повністю, тобто. це не просто порошок. Брала як адаптоген для профілактики, тому про лікувальні властивості не скажу, але імунітет піднімає точно. Пила паралельно кверцетин, ку10, астаксантин почала
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Я використовую ці капсули для приготування гарячого напою, схожого на каву, опівдні. Таке відчуття, що я зробила для себе щось хороше, бо знаю про всю користь чаги. Смак сильний і землистий, може знадобитися звикнути до нього, але мені це подобається. Коли пляшка закінчується, я швидко замовляю її знову, тому що я сумую за нею, якщо надто довго нею без неї.
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Запах чаги дуже сильний, і спочатку було трохи незручно її приймати. Кілька флаконів, ефект не такий сильний
    Покупець
    10.10.2019
    text_comment
    Чага корисна для дихальних шляхів і може підвищити імунітет. Щоразу, коли вживають застуду або застуду, чага швидко одужує. Це супер їжа і необхідна здорова їжа в моєму домі.
    Покупець
    04.07.2018
    text_comment
    Я тільки почав приймати його, але у мене високий рівень холестерину, тому я хотів би продовжувати приймати його з великими очікуваннями.