• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dr. Ohhira's, Probiotic, Kampuku Beauty Bar, 2.82 oz (80 g)


    Виробник: Dr. Ohhira's, Essential Formulas Inc.
    Код товару: EFI-12141
    Наявність: Є в наявності
     ₴1154  ₴944
    Купити

    Докладно про товар Dr. Ohhira's, Probiotic, Kampuku Beauty Bar, 2.82 oz (80 g) :

  • Promotes and Maintains Radiant Looking Skin
  • Essential Formulas
  • Ancient Wisdom, Modern Beauty

    Our Mark: The Japanese character for "Beauty" embodies our desire to offer products that promote beauty from the inside out. This is true beauty achieved naturally. It encompasses both physical characteristics along with personal character and integrity.

    Dr. Ohhira's Probiotic Kampuku Beauty Bar merges the revitalizing power of natural ingredients, ancient Japanese fermentation skills and modern science to create a clarifying, balancing, and rejuvenating skin cleanser suitable for all ages and skin types. This exclusive formula, created by award-winning microbiologist Iichiroh Ohhira, Ph.D., melds probiotic and prebiotic nutrients to help support the balanced ecology necessary for healthy skin.

    Suitable for daily use and appropriate for both body and face. Dr. Ohhira's Probiotics Kampuku Beauty Bar offers natural deodorant benefits while leaving the skin clean and moisturized. due to a traditional Japanese process that allows the moisturizing substances to evenly dissolve into the skin, the kampuku Beauty Bar is ideal for shaving the face, legs and other delicate areas while helping to reduce painful and unsightly razor bumps. Perfect for the entire family!

    Рекомендації із застосування

    Use daily for both face and body.

    Інші інгредієнти

    As with all products formulated by lichiroh Ohhira, Ph.D., this beauty bar contains no synthetic fragrances, stabilizers, deodorants, preservatives, chemicals or artificial colors. Although its natural caramel color may fade during use and storage, the bar's high quality remains intact. Not tested on animals.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі ретельно промити водою. Зберігати в недоступному для дітей місці. Його не можна вживати в їжу. Упаковка містить поглинач кисню для підтримки якості продукту. Викиньте його після відкриття.

    Зберігайте в сухому місці, коли не використовуєте продукт.

    Ingredient Purpose
    Sodium palmate-Sodium cocoate Detergent
    Probiotic Extract* Humidifying Agent
    Water Solvent
    Caramel Humidifying Agent
    * Probiotic Extract comprised of natural, wild-growing herbals hand-harvested from the vast mountain region of the Chugoku district of Japan, seaweed from Japan's ocean and mountain spring water. The raw ingredients in Dr. Ohhira's Probiotic Kampuku Beauty Bar are carefully blended and naturally fermented.
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Запах прекрасний у використанні Він відлущує шкіру Якість чудова Розмір чудовий Користь відлущує шкіру Чутлива суха шкіра Сухе відчуття Чудова формула
    Покупець
    26.04.2019
    text_comment
    Шкіра така м'яка і гладка після використання! У мене дуже суха шкіра, тому всі миючі засоби залишали моє обличчя розтягнутим, але не цей! Це трохи дорожче, але я використовую його тільки для обличчя, тому це не так вже й Не значні зміни.! Рекомендується людям із сухою шкірою.
    Покупець
    25.12.2019
    text_comment
    Цей очисний батончик – справжнє задоволення! Не тільки з точки зору текстури та аромату, але й з точки зору його користі для шкіри. шкіра дуже швидко стає більш яскравою та гладкою з неймовірним відчуттям м’якості. Мої пори здаються менш помітними, а зморшки зникли. Його склад дійсно топ, а цей продукт високої якості, буду купувати ще!
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Подобається мило, воно м’яке на шкірі та гладке. Добре підходить для чутливої шкіри і зовсім не сушить. Він не має аромату та добре відчувається на шкірі, але легко тане та поставляється в невеликій упаковці. Дуже хороша екологічна упаковка
    Покупець
    18.11.2018
    text_comment
    Мені подобається хороша якість
    Покупець
    17.11.2018
    text_comment
    Мені подобається це мило.Я використовую його для всього мого тіла та обличчя.2 тижні вже, і я помітив, що екзема на моїй шкірі зменшилася, і моя шкіра відчуває себе чистою.розмір мила невеликий.якісні та здорові інгредієнти. .він нетоксичний. не має запаху.у мене грибок на пальці, і він зник.
    Покупець
    17.03.2020
    text_comment
    Це моя третя покупка, і я змусив свою сестру також спробувати, оскільки в неї шкіра, схильна до прищів. Переваги: я купив це кілька місяців тому, коли мав справу з гормональними прищами, і мій шкірний бар’єр був пошкоджений попередніми продуктами. Я не думав, що це допоможе, але після кількох застосувань це мило очистило мою шкіру ? Воно поставляється в білому конверті в коробці, і я промиваю його після кожного використання та зберігаю в ньому. Колір світло-коричневий, не має сильного запаху. Це чудово, я обов'язково викуплю його. Він дуже ніжний і не сушить, якість справді хороша. Немає сильного запаху.
    Покупець
    12.12.2021
    text_comment
    Пробіотичне мило купую вперше, купила я його з інтересу, побачивши цікавий склад. Упаковка у нього картонна, всередині є інструкція та добре упакований у додаткову упаковку з абсорбентом невеликий шматочок мила всередині. Ось мені прямий як у казці, хотілося чогось незвичайного. Запах у нього приємний, ніжний, не зовсім кокосовий, але й квітковий. Щось ненав'язливо-легке. Шкіра після миття нічим не пахне. Просто добре вимита шкіра. Спробувала їм мити обличчя - шкіра ніжна, м'яка, але трохи воно мою суху шкіру обличчя сушить, якщо без зволожуючого крему. Для тіла чудово підійшло. Милиться воно дуже м'яко, як дитячий шампунь, але не настільки піниться. Колір у нього коричневий. Якість хороша, але ціна – висока.
    Покупець
    09.01.2020
    text_comment
    Цей батончик дійсно чудовий з дуже простим і зрозумілим списком інгредієнтів. Скажу, що я відчуваю, що моїй шкірі знадобився час для переходу до батончика, але після того, як він це зробив, моя процедура тепер надзвичайно проста, і моя шкіра почувається чудово. Мій колір обличчя збалансований, а шкіра зволожена. Хоча під час переходу моя шкіра була трохи чутливою і потребувала додаткового зволоження.
    Покупець
    07.12.2021
    text_comment
    Продукт гарної якості. Замовляю вперше, думаю ще купуватиму.