• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dove, Men+Care, Body + Face Bar, Extra Fresh, 4 Bars, 3.75 oz (106 g) Each


    Виробник: Dove
    Код товару: DVE-01217
    Наявність: Є в наявності
     ₴1081  ₴884
    Купити

    Докладно про товар Dove, Men+Care, Body + Face Bar, Extra Fresh, 4 Bars, 3.75 oz (106 g) Each :

  • #1 Dermatologist Recommended
  • 1/4 Moisturizing Cream
  • Invigorating Formula
  • For an invigorating body and face bar that cares for your skin, choose Dove Men+Care Extra Fresh Body and Face Bar.

    Looking for a bar that leaves skin feeling refreshed, hydrated and invigorated? Try Dove Men+Care Extra Fresh Body and Face Bar. Unlike some regular bar soap for men that can dry out your skin, this Dove Men+Care bar is uniquely formulated with ¼ moisturizing cream and helps to maintain skin’s moisture and hydration levels. Leaving skin with an invigorating scent, this body and face bar delivers refreshment and skin comfort. Suitable for use on both the body and face, this Dove Men+Care bar rinses off easily and leaves skin feeling healthy and strong.

    Інші інгредієнти

    Sodium lauroyl isethionate, stearic acid, sodium oleate, sodium stearate, water (aqua), sodium isethionate, lauric acid, sodium c14-16 olefin sulfonate, sodium laurate, fragrance (parfum), dipropylene glycol, sodium chloride, tetrasodium etidronate, tetrasodium edta, titanium dioxide (cl 77891), green 5 (cl 61570), orange 4 (cl 15510).

    Попередження

    Avoid contact with eyes. If contact occurs rinse thoroughly with water.

    Покупець
    28.03.2020
    text_comment
    Зазвичай я купую брусок мила, який можна придбати в супермаркеті. На мій погляд, ціна є хорошою, і немає проблеми з якістю, оскільки вони виготовлені та перевірені для широкого загалу. Різниця лише в запаху. Навпаки, деякі люксові або спеціальні марки іноді можуть викликати алергію. Я виберу інший запах, щоб не набриднути. Що стосується аромату, подібного до мила, Dove Extra Fresh дуже доступний для продажу в Інтернеті. Буду використовувати на літній період.
    Покупець
    23.08.2018
    text_comment
    Моєму чоловікові потрібна була заміна голубам чистим комфортом, це було добре. Пристойна ціна за чотири упаковки, але я відчуваю, що в аптеках є краща вартість за батончик з шести упаковок.
    Покупець
    18.08.2022
    text_comment
    Оскільки я звикла мило без аромату, я думав, що запах трохи більше, ніж у чоловічих ванних і жіночих, але коли я ставлю його у ванну і вмиваю руки, він пахне, коли я опускаю голову, тому це негарно Переїхав до іншої родини. Мені подобається освіжаючий тип чоловічих товарів, тому я пошкодувала, що купила образ. Однак людям, яким подобається цей аромат, він сподобається, і продукт непоганий.
    Покупець
    16.09.2018
    text_comment
    Мій чоловік обожнює це мило ,дякую
    Покупець
    14.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    14.01.2020
    text_comment
    Запах хороший, якість ідеальна, використання легке, розмір середній, приємно, відчуття від прання гарне, упаковка в середині освіжаючого складу, загалом вважається корисною після період середнього розміру
    Покупець
    12.02.2019
    text_comment
    Майте на увазі, йде в одній упаковці 4 шт. Мило хороше, не розфарбовується, але аромат прямий, для чоловіків. Думала буде менш вираженим.
    Покупець
    02.10.2018
    text_comment
    мило відмінне, добре пінитися, не стягує шкіру, запах приємний, якість відмінна
    Покупець
    02.10.2018
    text_comment
    Мило з кремовим складом піниться чудово, піна дрібна кремова, ніжна і дуже рясна, з ефектом, що охолоджує. Прекрасно зволожує та не сушить чутливу шкіру. Відчуття шовковистості шкіри. Брутальний аромат - запах холодної свіжості та тонка гіркота зелені, лісова папороть.
    Покупець
    01.10.2018
    text_comment
    Я написав відгук деякий час тому, він зник, і я написав його знову. Я не знав, чи діє це як освіжувач повітря, але я дізнався заново. Я знайшов гарну перевагу. Пум, розмір і упаковка.Склад добре висохнутий.Легко відчувається чутливими людьми.На відчуття м'яка якість. Я просто використовую його у своїй вітальні. З того дня, як я його одягнув, він пахне квітами. Я подумала, що це тому, що було й інше мило.Це в упакованій сумці,але це зворотний.Він добре справляється зі своєю роботою.Має запах,ніжний квітковий аромат.пишу рецензію.