• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, вітамін C тривалого вивільнення з PureWay-C, 500 мг, 60 таблеток


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00191
    Наявність: Є в наявності
     ₴926  ₴758
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, вітамін C тривалого вивільнення з PureWay-C, 500 мг, 60 таблеток :

  • Science-Based Nutrition™
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Без ГМО, глютену та сої
  • Вітамін C тривалого вивільнення з PureWay-C® від Doctor's Best містить унікальну форму незамінного поживного вітаміну C з ліпідними метаболітами вітаміну C. Форма PureWay-C® була предметом дослідження порівняно з декількома іншими добре відомими формами вітаміну C. PureWay-C® має високу засвоюваність, біодоступність і добре зберігається в клітинах, а також має більшу здатність до нейтралізації вільних радикалів порівняно з іншими формами вітаміну С. Така висока біодоступність означає, що PureWay-C® має високий потенціал у підтримці нормальної роботи нейронів і підвищення активності імунної системи в порівнянні з іншими формами вітаміну С.

  • Висока антиоксидантна активність і боротьба з вільними радикалами
  • Допомагає підтримувати імунну систему
  • Форма вітаміну C з високою засвоюваністю, біодоступністю та здатністю зберігатися в клітинах
  • Рекомендації із застосування

    Дорослим: приймати по 1 таблетці двічі на день або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Гідроксипропілметилцелюлоза, стеаринова кислота, стеарат магнію (рослинного походження) та діоксид кремнію.

    Попередження

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін С (у вигляді PureWay-C® та аскорбілпальмітату)500 мг560 %
    Комплекс цитрусових біофлавоноїдів (стандартизований до вмісту 50 % біофлавоноїдів)50 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.03.2018
    text_comment
    Якість і інгредієнти також досить хороші, і кількість 500 мг на таблетку в самий раз. Ефект полягає в тому, що він може підвищити імунітет і боротися з трофікою. Упаковка також досить хороша, і смак не надто сильний.
    Покупець
    30.07.2021
    text_comment
    Вітамін C тривалого вивільнення з PureWay-C® від Doctor's Best містить унікальну форму незамінного поживного вітаміну C з ліпідними метаболітами вітаміну C. Форма PureWay-C® була предметом дослідження порівняно з декількома іншими добре відомими формами вітаміну C.
    Покупець
    30.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт! особливо незамінний при простуді або профілактиці для імунітету!
    Покупець
    29.05.2018
    text_comment
    Як на мене звичайний вітамін С. нічого особливого
    Покупець
    27.11.2020
    text_comment
    У мене з дитинства ніжний ШКТ, гастрити це моя проблема, тому я дуже ретельно вибирала віт. С. За відгуками знайшла, що ця форма найщадніша. Не можна пити у великих обсягах віт. С, провокує кристали та каміння. Я його замовила тому що хороша сумісність із вітамінами А, Е, разом краще засвоюються.
    Покупець
    18.10.2019
    text_comment
    Існує багато доступних форм вітаміну С (аскорбінова кислота, аскорбат натрію, аскорбат кальцію, ліпосомальний вітамін С тощо), але немає переконливих доказів того, що одна набагато краща за іншу. Наприклад, натуральний вітамін С, наприклад із плодів шипшини, є точно такою ж сполукою, L-аскорбіновою кислотою, що міститься в більшості синтетичних добавок вітаміну С. Стовідсоткова ефективність всмоктування спостерігається при прийомі вітаміну С в дозах до 200 мг за раз. Більш високі дози (500 мг) призводять до поглинання трохи менше вітаміну С у міру збільшення дози. Як тільки концентрація вітаміну С у плазмі досягає насичення, додатковий вітамін С значною мірою виводиться із сечею. Тому ми повинні звертати увагу на кількість, а не тільки на якість. Щоб бути впевненим, що ви отримуєте добову потребу у вітаміні С, добавка, що містить приблизно від 50 мг до 100 мг вітаміну С, є достатньою для більшості дорослих і є досить безпечною. Клінічні дослідження, опубліковані в Журналі Американської Медичної Асоціації від 21 квітня 1999 року. Було зроблено висновок, що 200 мг на добу – це максимальна кількість вітаміну С, яку можуть засвоїти людські клітини, що робить щоденне використання більшої дози безглуздим. Однак майте на увазі, що регулярне вживання понад 500 мг вітаміну С на день (що наситить вашу кров вітаміном С) може підвищити ризик розвитку катаракти (помутніння кришталика ока), і приймати більше понад 1000 мг на добу також може збільшити ризик утворення каменів у нирках. Діарея може виникнути від одноразової дози понад 2000 мг для дорослого та меншої дози для дітей. Також зверніть увагу, що, оскільки вітамін С є кислотою, продукти, виготовлені у вигляді капсул або таблеток, можуть бути безпечнішими для ваших зубів, ніж рідини у високих дозах, порошки (змішані в рідини), жувальні чи жувальні. Рекомендована дієтична норма (RDA) вітаміну C (мг/день) Стадія життя Вік Чоловіки Жінки Немовлята 0-6 місяців 40 (AI) 40 (AI) Немовлята 7-12 місяців 50 (AI) 50 (AI) Діти 1-3 років 15 15 Діти 4-8 років 25 25 Діти 9-13 років 45 45 Підлітки 14-18 років 75 65 Дорослі 19 років 90 75 Курці 19 років 125 110 Вагітність 18 років - 80 Вагітність 19 років 18 років - 115 Годування груддю 19 років - 120 (AI) Адекватне споживання. Заснована Радою з харчових продуктів і харчування Інституту медицини США.
    Покупець
    15.05.2018
    text_comment
    якісний вітамін С що гарний засвоюється в нашому організмі підтримує наше здоров'я
    Покупець
    14.07.2021
    text_comment
    Вітаміни хороші для зимового періоду, беру на зиму завжди вітамін С, щоб менше хворіти
    Покупець
    08.11.2021
    text_comment
    високо ціную якість фірми Доктор Бест через натуральні інгредієнти, що підвищує якість життя. я п'ю його для зміцнення імунітету разом селеном і цинком.
    Покупець
    06.06.2020
    text_comment
    Дуже якісний та дієвий вітамін і що для мене головне він не викликає подразнення слизової оболонки шлунка. Це дійсно швидка допомога при перших ознаках застуди. Рекомендандую звернути увагу на нього. Будьте здорові