• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, стабілізована R-ліпоєва кислота з BioEnhanced Na-RALA, 200 мг, 60 вегетаріанських капсул


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00278
    Наявність: Є в наявності
     ₴2380  ₴1947
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, стабілізована R-ліпоєва кислота з BioEnhanced Na-RALA, 200 мг, 60 вегетаріанських капсул :

  • Science-Based Nutrition™
  • Дієтична добавка
  • Vegan™
  • Без ГМО, глютену та сої
  • Сприяє підтримці метаболізму глюкози та виробленню енергії
  • Стабілізована R-ліпоєва кислота від Doctor's Best містить BioEnhanced® Na-RALA, натрієву сіль R-ліпоєвої кислоти (RLA). BioEnhanced® Na-RALA знаходиться в своїй природній та стабілізованій формі RLA, яка не розпадається при високих температурах, має більш високу біодоступність і біологічну активність. Ліпоєва кислота (ЛК) грає важливу роль в метаболізмі глюкози та вироблення енергії. ЛК розчиняється як в жирі, так і в воді. Дослідження показують, що ЛК може сприяти антиоксидантному захисту організму. D-біотин є невід’ємним компонентом для активності ферментів, необхідних для розщеплення та перетворення жирних кислот і вуглеводів в енергію.

  • Сприяє підтримці метаболізму глюкози та виробленню енергії
  • Підтримує антиоксидантний захист організму
  • D-біотин сприяє метаболізму жирних кислот і вуглеводів
  • Рекомендації із застосування

    Дорослим Приймати по 1 капсулі на день бажано натщесерце або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію.

    Попередження

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    D-біотин150 мкг500 %
    R-ліпоєва кислота
    (З R-альфа ліпоату натрію BioEnhanced® Na-RALA)
    200 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.01.2021
    text_comment
    Супер. дуже подобаєтсья буду замовляти ще
    Покупець
    29.11.2020
    text_comment
    Додав це до мого набору пренатальних добавок, сподіваючись допомогти з фертильністю. Не можу сказати, що бачу різницю, оскільки я все ще намагаюся. Хоча добавка хорошої якості, не має запаху, її легко ковтати. Один побічний ефект для мене, я приймаю це натщесерце вранці (як це рекомендовано для досягнення найкращого ефекту), і іноді у мене від нього легка печія. З часом ефект зменшився, або тому, що я п’ю більше води після прийому. Цей інгредієнт також має допомогти полегшити нервові болі, жертвою яких я є. Можливо, це трохи допомогло, але я не можу помітити очевидну різницю.
    Покупець
    26.06.2021
    text_comment
    Вперше придбала цей препарат. Відчуття ще однозначні. Приймаю по 1 капсулі до сніданку. Через кілька хвилин після прийому у мене починається печія і пече у шлунку. Але після того, як поснідаю, все минає. Дія цього препарату ще не відчула, приймаю місяць
    Покупець
    14.11.2020
    text_comment
    У моєї мами був оперізувальний лишай, що призвело до сильного запалення нервів. Ми ходили до кількох лікарів, але безрезультатно. Переглядаючи відео доктора Каріма Алі, доктора Халеда Абу Аль-Азма, доктора Берга та доктора. Рахма Аль-Гайлі, я підтвердив, що ця альфа-ліпоєва кислота – це те, що ми шукаємо для відновлення жирової оболонки. Для нервів. Дійсно, полегшення від болю та запалення з’явилося в перший тиждень, а біль і запалення зникли на 90 відсотків після закінчення курсу.Будемо ще купувати, але у брата цей вид особливо активний, тому що легко засвоюється організмом.
    Покупець
    13.08.2019
    text_comment
    Чудова якість, натуральні інгредієнти, дуже зручна упаковка. Будемо замовляти ще.
    Покупець
    13.08.2019
    text_comment
    Чудова якість, натуральні інгредієнти, дуже зручна упаковка.Альфа-ліпоєву кислоту приймала для схуднення і для підтримки метаболізму. Добре впливає холестериновий обмін. Невдовзі після прийому виникала печія, біль в шлунку. Після прийому їжі все нормалізувалось.
    Покупець
    11.06.2022
    text_comment
    R-ліпоєва кислота є єдиною природною формою, яка може бути використана організмом людини.На ринку є два типи ліпоєвої кислоти, а саме альфа-ліпоєва кислота (штучна S-форма - натуральна R-форма) та R-ліпоєва кислота ( ) Дослідження також виявило, що концентрація препарату в крові після прийому ліпоєвої кислоти R-типу не тільки вдвічі перевищує концентрацію штучної S-типу, але й швидкість реакції на 60% вища (порівняно з штучною S-формою). -тип), тому вигідніше вибрати тип R. Фармацевтична промисловість також розробила друге покоління природної R-ліпоєвої кислоти, яка поєднує натрій з R-формою, щоб отримати натрій-R-ліпоєву кислоту (NaRLA). , який може вирішити проблему полімеризації. Окрім покращення стабільності, він також підвищує концентрацію крові на 10-30
    Покупець
    10.03.2019
    text_comment
    Я використовував його не так давно, але я провів дослідження щодо цієї добавки, і виявилося, що вона дуже корисна, оскільки зменшує запалення та старіння шкіри, сприяє здоровій функції нервів, захворювання нижнього відділу серця. факторів ризику та уповільнення прогресування розладів втрати пам’яті. А активним фрагментом є R-форма, яка є чудовою. Просто переконайтеся, що ви страждаєте на будь-яке з наступного, уникайте його прийому: Захворювання печінки. Вживання великої кількості алкоголю. Діабетик (відомо, що ALA знижує рівень цукру в крові) Розлад щитовидної залози, або. Дефіцит тіаміну. ТАКОЖ Подбайте про те, щоб він взаємодіяв з деякими ліками/добавками, такими як: кіготь диявола, пажитник, часник, гуарова камедь, кінський каштан, женьшень Panax, подорожник та сибірський женьшень, аспірин низької сили (аспірин) Сподіваюся, це було корисно
    Покупець
    03.10.2021
    text_comment
    Рекомендовано приймати дану добавку на голодний шлунок, але мені стає дуже Не значні зміни.:з‘являється одноб, нудота і біль в шлунку.
    Покупець
    03.09.2021
    text_comment
    Він зігріває вас, коли ви його п'єте. Випити перед тренуванням. Однак якщо у вас буде недостатньо води, коли ви її проковтнете, у вас пересохне горло, тому будьте обережні. Здається, це добре для людей з діабетом. Продукт, який варто спробувати восени та взимку, коли ваш метаболізм сповільнюється. рекомендація.