• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, добавка синергічної дії, глюкозамін і MSM з OptiMSM, 180 капсул


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00070
    Наявність: Є в наявності
     ₴1191  ₴975
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, добавка синергічної дії, глюкозамін і MSM з OptiMSM, 180 капсул :

  • Science-Based Nutrition™
  • Допомагає підтримувати здоров’я суглобів і сполучних тканин
  • Дієтична добавка
  • Без ГМО, глютену і сої
  • Синергічна добавка з глюкозаміном і MSM від Doctor's Best містить декілька необхідних для здоров’я суглобів інгредієнтів. Сульфат глюкозаміну постачає в організм протеоглікани, які сприяють оздоровленню суглобів і сполучних тканин. Він підтримує структуру і нормальну роботу суглобів, змащує їх, покращуючи рухомість і гнучкість*. Метилсульфонілметан (MSM з OptiMSM®) містить біодоступну сірку, необхідну для підтримки суглобів, волосся, шкіри та нігтів. OptiMSM® очищують методом дистиляції для досягнення найвищого ступеню чистоти та найкращої консистенції, він є чудовим джерелом сірки*. Вітамін С необхідний для виробництва колагену, структурного білка, який є важливим компонентом суглобів, сухожиль та шкіри*.

  • Сульфат глюкозаміну допомагає підтримувати здоров’я та гнучкість суглобів
  • MSM допомагає підтримувати хороший стан волосся, шкіри та нігтів
  • Вітамін С бере участь у виробництві колагену.
  • Рекомендації із застосування

    Приймати по 3 капсули двічі на день під час їди або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Желатин (капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію.

    Містить молюсків (панцирі крабів, креветок).

    Попередження

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 3 капсули
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін C (аскорбінова кислота)150 мг170 %
    Хлорид (з сульфату глюкозаміну 2KCl)
    90 мг4 %
    Калій (з сульфату глюкозаміну 2KCl)
    90 мг2 %
    МСМ (метилсульфонілметан, OptiMSM®)
    1500 мг
    Сульфат глюкозаміну 2KCl
    750 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.09.2020
    text_comment
    Хондроїтин відповідає за синтез і живлення кісткової та сполучної тканини, тобто допомагає створювати хрящі заново, забезпечує додаткову підтримку, повертаючи молодість і рухливість кінцівок. А ось глюкозамін знімає запальні процеси та істотно знижує швидкість дегенерації тканин.
    Тобто це один із найкращих препаратів для підтримання робочого стану суглобів, незважаючи на вік.
    Покупець
    30.06.2018
    text_comment
    Надіюсь, що допоможе боліючим суставам. Велика упаковка, адекватна ціна. Якщо буде результат - буду брати знову.
    Покупець
    30.01.2021
    text_comment
    Для колін, хрящів це чудовий засіб. Через місяць уже покращення
    Добре використані активні інгредієнти допомагають зробити суглоби більш гнучкими.
    Інгредієнти у складі дуже добрі. Розмір упаковки відповідає опису
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    цей препарат обрала для батьків дляпрофілактики їм по 65 років, прочитала відгуки та зупинилась на цьому. Сподобався склад, оптимальне поєднання складників. упаковка зручна, батьки краще стали почувати себе.
    Покупець
    17.02.2020
    text_comment
    Замовляю часто бо допомагає. Пью з перервами рік часу. Мої зв.язки і суглоби укріпилися і капіляри стали непомітні. Для мене це те що треба. Дозування як на упаковці. Всім добра і миру❤ .поставте як що можете.??
    Покупець
    15.04.2020
    text_comment
    За місяць використання усуває біль при середнього ступеню дегенеративних змінах в міжхребцевих дисках. Загострень нема більше 3-х місяців, замовила знову.
    Покупець
    11.08.2019
    text_comment
    Чудова якість. Комплекс доповнений МСМ (метилсульфонілметан), який є джерелом біологічно доступної для організму сірки – компонента білків-складових сполучної тканини. МСМ знижує ризик розвитку запальних процесів, прискорює синтез колагенових білків і допомагає підтримувати суглоби в здоровому стані. Дієва добавка.
    Покупець
    07.04.2021
    text_comment
    Глюкозамін-хондроїтин - це біологічна та активна добавка, яка регулює обмін всередині хрящової тканини. Даний вид біологічно активної добавки може надавати необхідну підтримку сполучній тканині та суглобам, перешкоджати їх руйнуванню і сприяти відновленню тканини хряща. Крім того, хондроїтин комплекс має протизапальну функцію, він бере участь у формуванні кісток, зв'язок і сполучної тканини.
    Покупець
    07.01.2021
    text_comment
    Добра добавка для суглобів. Глюкозамін і ЧСЧ ідеально підходить людям, яким необхідна додаткова підтримка хрящів та суглобів. Біологічно активний комплекс, покликаний заповнити нестачу елементів, необхідні відновлення хрящової тканини. Крім того, він стимулює вироблення синовіальної рідини та зупиняє запалення. Глюкозамін – аміносахар, що синтезується хрящовою тканиною. Необхідний для формування хондроїтину та є елементом, від якого залежить здоров'я суглоба в цілому. Отримати його з їжі практично неможливо. Як добавка має аналгетичну та протизапальну дію. MSM – ще один компонент, без якого правильне функціонування суглобів просто неможливе. По суті це сіркоорганічна сполука, що має високу біодоступність. Сірка допомагає запобігти дегенерації опорно-рухової системи, спричиненої старінням, високими навантаженнями та іншими факторами. Бере участь у синтезі хондроїтину та глюкозаміну, сприяє швидкому відновленню тканин після пошкоджень. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    07.01.2021
    text_comment
    Добра добавка для суглобів. Глюкозамін і ЧСЧ ідеально підходить людям, яким необхідна додаткова підтримка хрящів та суглобів. Біологічно активний комплекс, покликаний заповнити нестачу елементів, необхідні відновлення хрящової тканини. Крім того, він стимулює вироблення синовіальної рідини та зупиняє запалення. Глюкозамін – аміносахар, що синтезується хрящовою тканиною. Необхідний для формування хондроїтину та є елементом, від якого залежить здоров'я суглоба в цілому. Отримати його з їжі практично неможливо. MSM – ще один компонент, без якого правильне функціонування суглобів просто неможливе. По суті це сіркоорганічна сполука, що має високу біодоступність. Сірка допомагає запобігти дегенерації опорно-рухової системи, спричиненої старінням, високими навантаженнями та іншими факторами. Бере участь у синтезі хондроїтину та глюкозаміну, сприяє швидкому відновленню тканин після пошкоджень. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)