• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, комплекс активних фолатів з Quatrefolic, 400 мкг, 90 вегетаріанських капсул


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00262
    Наявність: Є в наявності
     ₴916  ₴749
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, комплекс активних фолатів з Quatrefolic, 400 мкг, 90 вегетаріанських капсул :

  • Science-Based Nutrition™
  • Веганський продукт
  • Без ГМО та глютену
  • Дієтична добавка
  • Активний фолат 400 з Quatrefolic®️ від Doctor's Best містить Quatrefolic®, глюкозамінову сіль (6s) -5-метилтетрагідрофолату, найбільш біодоступну з фолатів, забезпечує більшу стабільність та розчинність у воді.

    Наш організм не може синтезувати фолат, і через його водорозчинну природу організм накопичує фолат в обмеженій кількості. Фолієва кислота та харчовий фолат повинні бути перетворені в метаболічно активну форму для використання організмом. Quatrefolic® — це метаболічно активний фолат, що робить його ефективнішим, ніж фолієва кислота, для досягнення максимальних переваг!

    Фолат — важливий вітамін, необхідний для підтримки ДНК і правильного поділу клітин, він позитивно впливає на серцево-судинну систему, психічне й емоційне здоров’я. Вітамін С додано для додаткової стабільності.

  • Допомагає підтримувати психічне та емоційне здоров’я, а також здоров'я серцево-судинної системи.
  • Quatrefolic® є найбільш біодоступною формою фолату
  • Рекомендації із застосування

    Дорослим Приймайте по 1 капсулі в день бажано між прийомами їжі або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула).

    Попередження

    Зберігати в сухому і прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Порцій в упаковці: 90
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти)40 мг45 %
    Фолат (з Quatrefolic®, глюкозамінової солі (6S)-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти)400 мкг DFE**100 %
    ** DFE — харчовий фолатний еквівалент
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Повністю активний фолат 400 від Doctor's Best з Quatrefolic містить глюкозамінову сіль (6s) -5-метилтетрагідрофолату Quatrefolic, найбільш біодоступну форму фолієвої кислоти, що забезпечує більшу стабільність та розчинність у воді. Наш організм не може самостійно синтезувати фолієву кислоту, а через її водорозчинну природу організм зберігає фолієву кислоту в обмеженій кількості. Фолієву кислоту та харчовий фолат необхідно перетворити на метаболічно активну форму, щоб організм міг їх використовувати. Quatrefolic - це метаболічно активний фолат, що робить його ефективнішим, ніж фолієва кислота, забезпечуючи максимальну користь! Фолат є важливим вітаміном для підтримки ДНК, правильного поділу клітин, серцево-судинної системи, психічного та емоційного здоров'я. Вітамін С доданий для додаткової стабільності.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Повністю активний фолат 400 від Doctor's Best з Quatrefolic містить глюкозамінову сіль (6s) -5-метилтетрагідрофолату Quatrefolic, найбільш біодоступну форму фолієвої кислоти, що забезпечує більшу стабільність та розчинність у воді. Наш організм не може самостійно синтезувати фолієву кислоту, а через її водорозчинну природу організм зберігає фолієву кислоту в обмеженій кількості. Фолієву кислоту та харчовий фолат необхідно перетворити на метаболічно активну форму, щоб організм міг їх використовувати. Quatrefolic – це метаболічно активний фолат, що робить його ефективнішим, ніж фолієва кислота, забезпечуючи максимальну користь! Фолат є важливим вітаміном для підтримки ДНК, правильного поділу клітин, серцево-судинної системи, психічного та емоційного здоров'я. Вітамін С доданий для додаткової стабільності.
    Покупець
    28.11.2020
    text_comment
    додає бадьорості
    Покупець
    25.03.2022
    text_comment
    Прекрасна метильна форма засвоєння, дозація відповідає добовій нормі, жінкам рекомендую на постійній основі.
    Покупець
    19.07.2021
    text_comment
    вітамін який необхідно вживати кожній жінці, фолієва кислота необхідна не тільки вагітним, а й в повсякденному житті!надає енергію, приплив ніацину, покращює та зміцнюється нервова система, метаболізм!
    розмір таблетки маленький, зручний для вживання, смак нейтральний!
    Покупець
    18.05.2020
    text_comment
    Хто планує вагітніти або вже вагітних саме Метил Фолат є найпотрібніший жінці і дитинці для спокійної і здорової вагітності.
    Покупець
    11.10.2019
    text_comment
    Ця фолієва кислота 400 однозначно мій фаворит. Замовляю його вже роками. Покращується метаболізм, відчуваю більше енергії, стабільна нервова система. Ефект від прийому капсул є і він реальний.
    Покупець
    08.10.2020
    text_comment
    Фолат — важливий вітамін, необхідний для підтримки ДНК і правильного поділу клітин, він позитивно впливає на серцево-судинну систему, психічне й емоційне здоров’я. Вітамін С додано для додаткової стабільності.
    Покупець
    08.10.2020
    text_comment
    Фолієва кислота - вітамін з групи В (також відомого як вітамін В9), що належить до водорозчинних вітамінів, що впливає на кровотворення, стимулює утворення еритроцитів та лейкоцитів, знижує вміст холестерину у крові.
    Саме цей комплекс приходить в невеликій упаковці, розмір пігулки досить малий - зручно ковтати, натуральна якість та склад,
    Покупець
    08.10.2020
    text_comment
    Фолієва кислота - препарат із групи вітамінів В. Застосовується при анемії вагітності. Результативність від прийому препата висока, тому що цей препарат є одним з добре засвоєних поепаратів. Якість відмінна. Інгредієнти натуральні без гмо. Упаковка у хорошому стані. Розмір середній. Зручно ковтати. Рекомендую!