• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, Curcumin Phytosome with Meriva, 500 mg, 180 Veggie Caps


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00230
    Наявність: Є в наявності
     ₴3532  ₴2890
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, Curcumin Phytosome with Meriva, 500 mg, 180 Veggie Caps :

  • Science-Based Nutrition™
  • Bioavailable Curcumin
  • Non-GMO / Gluten Free / Soy Free / Vegan
  • Dietary Supplement
  • Doctor's Best Curcumin Phytosome®️ with Meriva® uses patented Phytosome®️ technology which allows for curcumin nutrients (the curcuminoids) to be more effectively absorbed. Curcumin is the yellow pigment of turmeric and has a long history in Ayurvedic and Chinese medicine. As a powerful antioxidant and free radical scavenger, it has many traditional uses. Curcumin is one of the most widely researched botanicals in the literature. Curcumin Phytosome®, with sunflower lecithin, offers superior bioavailability.

  • Helps deliver curcuminoids with enhanced stability and superior bioactivity
  • Helps promote healthy functioning of the joints, eyes, prostate and other organs
  • Helps support healthy management of antioxidant defenses
  • Рекомендації із застосування

    Adult Use: Take 2 capsules daily, with food, or as recommended by a nutritionally informed physician.

    Інші інгредієнти

    Modified cellulose (vegetarian capsule), cellulose, magnesium stearate (vegetable source), silicon dioxide.

    Попередження

    Store in a cool dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 veggie capsules
    Servings per container: 90 servings
    Amount per serving% Daily Value
    Curcumin Phytosome®️ (Meriva®️):
    Phospholipid-Curcuminoids Complex
    Curcumin and other curcuminoids, minimum

    1000 mg
    180 mg


    † Daily Value not established.
    Покупець
    27.09.2018
    text_comment
    Мій вік 33 роки. Інгредієнти, якість на хорошому рівні, тому що зняття запалення та болі в суглобах відразу пройшло і я відчув покращення. Для цього в першу чергу і купувалося упаковка цієї добавки. Отже, користь точно присутня. Смак прийнятний.
    Покупець
    24.06.2021
    text_comment
    Вперше, коли почала пити куркумін у мене почалася печія, були проблеми з жовчним, шлунком та кишечником. Можливо, він просто спровокував проблему, що вже є. Але тим не менше. Наступного разу такої проблеми не було і куркумін засвоювався добре. У чоловіка теж жодних проблем. Допомагає в період застуд залишатися у строю. Загалом хороший препарат, але потрібно дивитися на індивідуальну реакцію організму та враховувати протипоказання.
    Покупець
    22.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти чудової якості, щойно отримав їх, тому не впевнений у ефекті. Прийняв Thorne Meriva, і хоча я не помітив жодних ефектів після їх прийому, я сподіваюся, що ці добавки роблять щось корисне для організму. час покаже. Я досі маю справу з бурситом лівого плеча та внутрішньої частини тазостегнового суглоба. Я знімаю біль лише за допомогою вправ і розтягування.
    Покупець
    15.03.2019
    text_comment
    Я вибрав його, тому що це продукт, виготовлений Meriva, і він має велику місткість. Це економічно вигідно, а якість надійна, оскільки саме метод Meriva має хороший рівень поглинання. Є приказка, що приймати його з розторопшею корисно, тому я спробую.
    Покупець
    14.12.2021
    text_comment
    Про цілющі властивості куркуми написано багато, я придбала даний препарат, з метою зменшити запальні процеси в організмі. Приймаючи цей препарат, не надто тривалий час, помітила, що здуття живота, яке мене турбувало останні 3 роки пройшло, чому я дуже рада. Також відчула полегшення у суглобах, жовчному, пройшли болі у шийному та поясничному відділах хребта. Рекомендую. Спочатку приймала по 2 таблетки вдень, зараз 1 таблетку. Результатом прийому задоволена.
    Покупець
    12.09.2020
    text_comment
    Хороша фірма. Вітаміни високої якості. Беру вже не перший раз. Результат є.
    Покупець
    12.04.2019
    text_comment
    куркумін вкрай корисний при мігрені, жовчнокам'яній хворобі, виразці та гастриті. Він відновлює баланс ензимів, які перешкоджають запальним процесам і допомагають загоювати рани. Куркумін активізує синтез колагену, головного структурного білка в організмі, допомагаючи цим зміцнити стінки судин. Регулярне вживання куркуміна знижує рівень холестерину в крові, запобігаючи тромбозам й атеросклерозу.
    Покупець
    10.11.2021
    text_comment
    Просто бомба
    Покупець
    07.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую! Підтримайте Миру всім Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend! Support """"Peace to all """"
    Покупець
    06.01.2019
    text_comment
    Я з’їв лише одну пляшку цього. Оскільки вплив куркуміну широко відомий, він різноманітний, включаючи біль у суглобах, викликаний запаленням, серцево-судинні проблеми, викликані запаленням кровоносних судин, і чудовий антиоксидантний ефект. Серед них лише ефекти Theracumin, Meriva, C3 і Longvida були підтверджені шляхом дослідження. Щоб бути ефективним, вам потрібно приймати близько 1000 мг, але з цим продуктом вам потрібно всього 2 таблетки на день, тому щомісячна вартість менш обтяжлива. На перший погляд, C3 здається дешевим, але для C3 рекомендовано 1500 мг, тому ви повинні приймати 3 таблетки на день загального продукту по 500 мг, тому економічна ефективність нижча, ніж Meriva. Найбільш дослідженим є теракумін, але це надто дорого. хе-хе