• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, Natto-Serra, 90 рослинних капсул


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00294
    Наявність: Є в наявності
     ₴1739  ₴1423
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, Natto-Serra, 90 рослинних капсул :

  • Science-Based Nutrition™
  • (Наттокіназа-Серрапептаза)
  • Допомагає підтримувати кровоносну та імунну систему
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Без ГМО та глютену
  • Doctor's Best Natto-Serra (Наттокіназа-Серрапептаза) — це комбінація двох природних ферментів, які використовуються як дієтичні добавки протягом десятиліть. Серрапептаза (серратіо-пептидаза) — це фермент для засвоєння білків, виділений із корисної бактерії Serratia E-15, виявленої в японському шовкопряді. Наттокіназа також сприяє засвоєнню білку і отримується з «натто», ферментованого соєвого продукту, що протягом століть залишається популярним у Японії. Ця наттокіназа не містить вітаміну К. Серрапептаза розроблена з Serrateric™, чудовою альтернативою кишковорозчинній оболонці, що захищає фермент до досягнення ним кишечника для оптимального всмоктування.

    Рекомендації із застосування

    Дорослим Приймати по 1 капсулі на день без їжі або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Serrateric™ (мальтодекстрин, кальцій фосфат, стеарат кальцію, мікрокристалічна целюлоза, середньоланцюгові тригліцериди), капсула з відстроченим вивільненням (модифікована целюлоза, геланова камедь, очищена вода).

    Містить сою.

    Попередження

    Не рекомендується особам, які вагітні, годують груддю, страждають алергією на сою або мають проблеми травлення. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем, якщо приймаєте антикоагулянти. Припиніть приймати, якщо ви відчуваєте нудоту, блювоту або розлад шлунку.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.
    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Порцій в упаковці: 90
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Кальцій (з трикальцію фосфату та стеарату кальцію в Serrateric )27 мг2 %
    Фермент серрапептази (з виду Serratio)40 000 SPU**
    Наттокіназа (з ферменту фібринази)2000 ФО***
    † Денна норма не встановлена.
    ** Одиниці активності SPU-серратіопептидази
    *** Одиниці FU-фібринолітичної активності
    Покупець
    31.03.2020
    text_comment
    це комбінація двох природних ферментів, які використовуються як дієтичні добавки протягом десятиліть. Серрапептаза (серратіо-пептидаза) — це фермент для засвоєння білків.
    Покупець
    30.04.2019
    text_comment
    Купувала мамі для розрідження крові, наче їй сподобався. П'є зранку, натще. Побічної дії не було. П'ється легко , без смаку.
    Покупець
    26.05.2018
    text_comment
    Наттокіназа - це фібринолітичний фермент, який одержують із традиційного японського продукту натто. Серрапептаза – протеолітичний фермент, який продукується кишечником черв'яків тутового шовкопряда. Показання для застосування: діабет, підвищений холестерин, м'язова втома та біль в ногах, оніміння та поколювання в кистях рук та стопах ніг, вікові зміни пам'яті та інтелекту, рани, порізи, язви на ступнях ніг, онкологічні захворювання. Зберігає нормальну в'язеість крові,
    Покупець
    26.03.2022
    text_comment
    Брала родичка,у неї постійні набряки та високий тиск. Препарат нормалізував тиск,набряки трохи менші вранці ,але не пройшли. Став краще працювати кишківник і шкіра чистіша, без червоніння. Читала,що серапептаза дає такий гарний результат.
    Треба тепер окремо купити
    Покупець
    23.12.2021
    text_comment
    Взяла на пробу
    Покупець
    21.02.2022
    text_comment
    Важко сказати, чи допомагає організму в плані детоксу, але якщо порівнювати як дихалося під час ковіда (задишка і не могла швидко ходити, підніматися сходами із закритим ротом), то після деяких препаратів (приймала 3 місяці) дихати і переносити фізичні навантаження стало краще , ніж до ковіда навіть). Думаю, заслуга наттокінази, ацетилцистеїну, вітаміну Д, С, магнію, калію, групи Б.
    Покупець
    20.06.2019
    text_comment
    Чудовий системний фермент. Є гарним антиоксидантом. Гарна добавка при аутоімунних захворюваннях та проблемах з суглобами.
    Покупець
    17.05.2020
    text_comment
    Ефект відчутний, доза в мене оптимальна і стандартна. Продовжую приймати, можу ствердити, що після операціі лікар відзначила, що у мене відсутні спайки післяопераційні, а це показник. Також при сильному бронхіті почав приймати в комплексі з іншими чоловік, засіб універсальний при різних проблемах, в цьому його перевага. Я приймаю за інструкцією.
    Покупець
    15.03.2019
    text_comment
    Люблю доглядати за собою зсередини. Цей продукт допомагає мені робити ,,уборку,, Вживаю по 1к. 3р.д. 3місяці. Почуваю себе чудово. Дякую I Herb за роботу. Буду продовжувати вживати і надалі. А вам корисна інф?? Ставте
    Покупець
    06.01.2022
    text_comment
    Приймала як протеолітичний фермент зранку натще, за 1-2 години до їжі. Для лікування спайкового процесу після гінекологічної операції при ендометріозі. Курсом не менше 3 міс.