• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, легкозасвоюване залізо з Ferrochel, 27 мг, 120 таблеток


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00459
    Наявність: Є в наявності
     ₴962  ₴787
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, легкозасвоюване залізо з Ferrochel, 27 мг, 120 таблеток :

  • Science-Based Nutrition™
  • Повністю в хелатній формі
  • Делікатно впливає на шлунок
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Без ГМО, глютену та сої
  • Залізо з високим рівнем засвоєння Doctor's Best з Ferrochel™ містить хелатне залізо, що допомагає збільшити біодоступність. Процес хелації допомагає залізу оптимально засвоюватися організмом і добре переноситься травною системою.

    Залізо — необхідний мікроелемент, який сприяє нормальному виробленню еритроцитів. Це важливий компонент гемоглобіну, який транспортує кисень по всьому тілу.

    Залізо відіграє важливу роль в метаболізмі фолієвої кислоти, яка необхідна для розвитку нервової системи плода*. Анемія у вагітних жінок викликає низьку масу тіла плода при народженні та передчасні пологи. Найпоширенішою причиною анемії є дефіцит заліза.

    Залізо Ferrochel™ хелатовано з амінокислотами бісгліцинату, що забезпечує високу ступінь засвоєння та підвищену переносимість.

    Допомагає підтримувати достатню кількість заліза в організмі

    Допомагає підтримувати здоров’я імунної системи

    Допомагає підтримувати вироблення клітин

    Рекомендації із застосування

    Дорослим: Приймати по 1 таблетці на день під час їди або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію, оболонка (гіпромелоза, гідроксипропілцелюлоза, гліцерин).

    Попередження

    Випадкове передозування продуктами, які містять залізо, — основна причина смертельних отруєнь серед дітей віком до 6 років. Зберігати продукт у недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно звернутися до лікаря або в токсикологічний центр.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Порцій в упаковці: 120
    Кількість в 1 порції% від добової норми** для дорослих% від добової норми** для вагітних жінок і для жінок, які годують грудьми
    Залізо (з хелату бісгліцинату заліза Ferrochel™)27 мг150 %100 %
    ** % ДН — % від добової норми
    Покупець
    27.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт, незамінний для тих в кого випадає волосся та низький гемоглобін. Завдяки цьому залізу я підняла свій гемоглобін до норми і зараз взагалі не маю з цим проблем. Пити одну таблетку на день, бажано разом з прийомом їжі, так як будь-яке залізо викликає невелике подразнення в кишечнику, потрібно бути обережним з цим питанням. Не лякайтеся, але ферум змінює забарвлення калу на темніший, це не страшно, так має бути.
    Покупець
    23.11.2021
    text_comment
    використовую його раз на місяць протягом тижня. Якість добавка при дефіціти заліза.
    Покупець
    23.03.2020
    text_comment
    Залізо бере участь в процесах кровотворення, у клітинному диханні, задіяно в багатьох метаболічних процесах, окисно-відновних реакціях і в синтезі ДНК.
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Таблетки хорошо переносятся. Нет проблем ЖКТ. За 3 мес ферритин поднялся с 9 до 21,3.
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Я здала аналізи та виявилось, що в мене нестача ферритину. Після прийому цього препарату здала аналіз ще раз і рівень ферритину був значно вищим. Так що препарат працює, рекомендую.
    Покупець
    18.08.2020
    text_comment
    Дуже несподівано, але у мене став хворіти на шлунок через кілька днів прийому. Аптечне залізо я переношу відмінно чомусь, навіть на хуртовину, але за аналізами показники не зростають. З вагітності і ось уже рік на гв гемоглобін 110. Купила хелатну форму в надії нарешті таки підвищити залізо, але через 5 днів, у мене загострився гастрит, навіть якщо приймаю після їжі, все одно болить шлунок. Як так? Він же джентл фор стомак! Загалом не думаю, що препарат поганий, просто у нас з ним не склалося. Зроблю перерву і потім знову спробую вкотре.
    Покупець
    16.09.2021
    text_comment
    Рік тому анемія була настільки сильною, що потрібно було детально обстежитися в диспансері. Я обережно ставився до прийому добавок після того, як таблетки заліза, які мені дали в лікарні, не подіяли на мене, але ця чудова. Легко п'ється, не має запаху заліза. Однак, коли я приймала 2 таблетки на день, у мене болів живіт, тому я перейшла на 1 таблетку. Коли у мене починаються місячні, я не можу рухатися через анемію, і мої головні болі посилюються, але після того, як я вип’ю це, моє тіло почувається краще. Думаю продовжу (^^)
    Покупець
    11.07.2021
    text_comment
    Слава Україні Замовляю на iHerb дуже багато вітамінів, продуктів , БАДів. Вся продукція дуже якісна і корисна при прийманні в правильному дозуванні і терміні вживання
    Дуже задоволена, що знайшла для себе даний сайт. Тепер замовляю тільки на iHerb і всім рекомендую
    Доставка завжди швидка, упаковка приходить в гарному стані без ушкоджень.
    Бажаю всім здоров'я і миру
    Покупець
    04.06.2021
    text_comment
    Гарна форма заліза і дуже гарне дозування. Не забувайте обов’язково залізо приймати з вітаміном с і на час прийому виключати з раціону кофеїн ! Це важливо, він не дає залізо засвоюватися. Довіряю цій фірмі, сподіваюсь підніме мій рівень заліза і життєвих сил добавиться)
    Покупець
    03.05.2022
    text_comment
    По-перше, мені було важко відкрити кришку. Зверніть увагу, що він Не значні зміни. відкрився! Я купив його, враховуючи споживання заліза, тому що у мене анемія. Я купив продукт із набагато більшою кількістю інгредієнтів, ніж раніше, тому буду продовжувати спостерігати за своїм фізичним станом. Залізо не слід приймати, якщо це не враховано з огляду на можливість серцебиття та запору.