• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, Benfotiamine with BenfoPure, 300 mg, 60 Veggie Caps


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00270
    Наявність: Є в наявності
     ₴1363  ₴1115
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, Benfotiamine with BenfoPure, 300 mg, 60 Veggie Caps :

  • Science-Based Nutrition™
  • Dietary Supplement
  • Vegan™
  • Non-GMO / Gluten Free / Soy Free
  • Helps Maintain Healthy Glucose Metabolism.

    Benfotiamine (S-benzoylthiamine-O-monophosphate) is a derivative of thiamin, belonging to the family of compounds known as "allithiamines." Benfotiamine is fat-soluble and more bioavailable and physiologically active than thiamin. Benfotiamine raises the blood level of thiamin pyrophosphate (TPP), the biologically active co-enzyme of thiamin, and stimulates transketolase, a cellular enzyme essential for maintenance of normal glucose metabolic pathways.

  • Helps maintain healthy cells in the presence of blood glucose
  • Helps control formation of Advanced Glycation End products (AGEs)
  • Helps normalize cellular processes fueled by glycose metabolites
  • Рекомендації із застосування

    Adult Use: Take 1 capsule daily, with or without food, or as recommended by a nutritionally-informed physician.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, modified cellulose (vegetarian capsule), silicon dioxide.

    Попередження

    Store in a cool dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 veggie capsule
    Serving Per Container: 60 servings
    Amount Per Serving %Daily Value*
    Benfotiamine 300 mg
    L-Leucine 40 mg
    † Daily Value not established.
    Покупець
    29.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший бенфотіамін, 300 мг в одній капсулі це велика терапевтична доза, допомагає нервовій системі та обміну речовин
    Покупець
    27.12.2018
    text_comment
    Я замовив його для свого настрою стресу, але я почав використовувати його, я не можу сказати, скільки днів знадобиться, щоб показати мені результат. я вірю в якість цього продукту. чекаю результату.
    Покупець
    27.09.2018
    text_comment
    Мій БАД на все життя. Приймаю довгими курсами. Допомагає в знятті трусіння рук, підвищує когнітивні функції. У дитини покращило мовлення
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Бенфотіамін — це природна форма тіаміну (вітаміну B1), який, як було встановлено, засвоюється в 5 разів краще, ніж звичайний тіамін, оскільки він легше проходить через клітинну мембрану. Завдяки нашій сучасній дієті, багатій цукром, мільйони людей страждають від багатьох шкідливих наслідків надлишку цукру на організм. Бенфотіамін – це рішення для людей, які бажають захистити себе від шкідливих впливів, таких як пошкодження нервів і прискорення процесу старіння клітин. Я можу лише рекомендувати його, особливо якщо ви страждаєте на інсулінорезистентність, хронічну втому або проблеми з рухом травлення, які часто викликані нестачею тіаміну.
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Бенфотіамін (s-бензо-тіамін-і-монофосфат) є похідним тіаміну і належить до сімейства сполук, відомих як алетіаміни. Він також жиророзчинний, і порівняно з тіаміном він має перевагу в тому, що він більш біодоступний і фізіологічно активний, ніж тіамін. Бенфотіамін підвищує в крові рівень тіамінпірофосфату (ТФР), біологічно активного коферменту тіаміну, і стимулює вироблення транскетолази, клітинного ферменту, необхідного для підтримки нормального метаболізму глюкози. Допомагає підтримувати здорові клітини з вмістом глюкози в крові. Допомагає контролювати утворення кінцевих продуктів зв’язування з глікопротеїном (AGEs) Допомагає стабілізувати клітинні процеси, що підживлюються метаболітами глюкози. Пропоноване застосування Дорослим: приймати по 1 капсулі щодня з їжею або без їжі, або відповідно до рекомендацій лікаря. дієтолог
    Покупець
    26.03.2022
    text_comment
    Брала собі ,так як сили волі нема ,то думаю чому б не взяти ,а вдруг буде результат .
    Приймала місяць і я дійсно менше хотіла і хочу їсти ,скинула 2 кг .
    Тому буде замовляти знову
    Покупець
    22.04.2020
    text_comment
    З нашою сучасною багатою цукром дієтою мільйони людей страждають від численних шкідливих впливів надлишку цукру на організм. Бенфотіамін – це рішення для людей, які бажають захистити себе від шкідливих впливів, таких як ушкодження нервів та прискорення процесу старіння клітин.
    Покупець
    11.06.2018
    text_comment
    Я ще не почала його приймати, тому не знаю, наскільки ефективна ця добавка, але я відчуваю себе краще, коли її приймаю! Я люблю солодке, тому був би вдячний, якби ви могли максимально запобігти оцукрювання! ! Я теж на літо на дієті, тому з нетерпінням чекаю ефекту! !
    Покупець
    11.01.2019
    text_comment
    Мені 54 роки. Якщо ви будете пити його зрідка, ви відчуєте ефект. Я відчуваю, що моя шкіра стала трохи білішою. Якщо пити щодня, то організм звикне, і я думаю, що особливого ефекту не відчуєш. Я думаю, що цю добавку слід приймати час від часу в поєднанні з іншими речами. Розмір добавки трохи великий.
    Покупець
    09.12.2020
    text_comment
    У дитини затримка мови. Логопед каже, що у роті неправильно розподілено тонус. Нутриціолог додала нам у протокол Бенфотіамін. Купила цей. Це просто диво! Багато звуків на ньому пішли без проблем, хоч раніше син їх уникав. Також дитина стала багато де лазити, з'явилася сила в руках. Раніше також уникав турників та перешкод багатьох. Мінус те, що з'явилася легка гіперактивність. Увага! Це наш досвід. Ваша ситуація обговорюється з вашим лікарем. Не приймайте добавку без призначень спеціаліста.