• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, альфа-ліпоєва кислота 600, 600 мг, 180 вегетаріанських капсул


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00249
    Наявність: Є в наявності
     ₴2361  ₴1932
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, альфа-ліпоєва кислота 600, 600 мг, 180 вегетаріанських капсул :

  • Science-Based Nutrition™
  • Допомагає підтримувати метаболізм глюкози та регенерацію антиоксидантів
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Без ГМО, глютену та сої
  • Альфа-ліпоєва кислота (АЛК) відіграє важливу роль в метаболізмі глюкози, з якої виробляється клітинна енергія в організмі. АЛК має природне походження та діє у всьому організмі як антиоксидант, допомагаючи регенерувати інші антиоксиданти, такі як вітамін С, вітамін Е та глутатіон. АЛК — це особливий антиоксидант, який одночасно є гідрофобним та гідрофільним. Він підтримує здатність організму нейтралізувати вільні радикали, сприяючи гарному самопочуттю.

  • Допомагає підтримувати метаболізм глюкози, з якої виробляється клітинна енергія.
  • Допомагає регенерувати такі антиоксиданти, як вітамін С, вітамін Е та глутатіон.
  • Допомагає організму нейтралізувати вільні радикали.
  • Рекомендації із застосування

    Дорослим: Приймати по 1 капсулі на день бажано натщесерце або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Гіпромелоза (вегетаріанська капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинного походження).

    Попередження

    Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, проходите курс лікування від захворювання або приймаєте будь-які рецептурні препарати.

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Порцій в упаковці: 180
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Альфа-ліпоєва кислота600 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    28.03.2019
    text_comment
    Легко приймати. Тільки почала прийом тому під робить саме цього препарату і саме цієї компанії ще сказати не можу. Доповню свій опис пізніше. Але переношу його добре.
    Покупець
    26.09.2022
    text_comment
    ОДИН ІЗ ГОЛОВНИХ ВІТАМІНІВ ЦИКЛУ КРЕБСА, РАЗОМ З ВІТАМІНОМ В1 РОЗКРУЧУЄ У ВСІ СТОРОНИ ЦИКЛ КРЕБСА! АЛЕ НЕ ПРИЙМАЙТЕ РАЗОМ З ЇЖЕЮ!
    Покупець
    21.11.2020
    text_comment
    Допомагає підтримувати метаболізм глюкози, з якої виробляється клітинна енергія.
    Допомагає регенерувати такі антиоксиданти, як вітамін С, вітамін Е та глутатіон.
    Допомагає організму нейтралізувати вільні радикали.
    Покупець
    19.02.2022
    text_comment
    При вживанні Альфа-ліпоєвоі кислоти при тренуванні на сушку на протязі трьох місяців при дозуванні 100мг вранці та 200мг увечері, а у день тренування три рази по 100мг до та після тренування при вживанні складних вуглеводів вдалось зкинути вагу на 6 кг за рахунок жирових відкладень. Рекомендую при занятті фітнесом для схуднення
    Покупець
    19.02.2020
    text_comment
    Замовляю не перший раз для своєї мами. В неї діабет 2 типу та присутня діабетична нейропатія ніг. При постійному прийомі добре полегшує больовий синдром та покращує якість життя. Розміри капсул не дуже велий та не складно ковтати, смак нейтральний. Також основною перевагою у складі є достатня кількість основного інгредієнту 600 мг, що спрощує вживання до одного разу на день.
    Покупець
    16.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    15.06.2021
    text_comment
    Всім доброго часу Купила альфа-липоїву кислоту, бо вона гарно сприяє на самопочуття всього організму. Зменшує голод; стимулює витрату енергії, знижує схильність печінки к накопличенню жиру. Приймаю вже 2 неділю, стан самопочуття змінився на краще. Рекомендую всім, в кого є інсулинорезистентність. Приорітети: якість - чудова, смак доволі нейтральний, розмір - стандартний, упаковка - надійна.
    Покупець
    01.11.2020
    text_comment
    УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕЦЬ
    Альфа-ліпоєва кислота була призначена лікарем натуропатом з метою відновлення втраченого нюху, після перенесення «популярного» вірусу. Добавка загалом хороша, якість на достойному рівні, самопочуття та загальний стан покращився, та нюх повністю нажаль не відновився, лише відсотків на 50, але якщо врахувати його відсутність більше року, то і це не поганий результат! Приймала ліпоєву кислоту в комбінації з іншими суплиментами та добавками, тому точно стверджувати що допомогла саме вона, не можу. Але здоров‘я покращилось, сил додалось. Бренд подобається, користуюсь фірмою досить часто, склад натуральний, інгредієнт природній, смак відсутній, використовувати раджу за призначенням!
    Відгук чесний, якщо був корисним, оцінніть будь ласка!
    Покупець
    01.06.2022
    text_comment
    Альфа ліпоєву кислоту, для відновлення та покращення стінок судин. Позитивний вплив відчувається на роботі організму, а також значному зниженні рівня цукру. Пропиваю кожні півроку, курсом в 3 місяці.
    Покупець
    01.06.2022
    text_comment
    Альфа-ліпоєва кислота (вона ж ліпоєва, тіоктова, ALA, тіоктацід, ліпоат, вітамін N) - це органічна сірковмісна сполука, антиоксидант, тип жирної кислоти, яка виробляється в мітохондріях клітин, а також синтезується тваринами та рослинами. Вона добре розчиняється в жирах і воді, легко абсорбується ліпідними шарами шкіри і здатна боротися, як з існуючими вільними радикалами, так і гальмувати утворення нових на зовнішній мембрані і всередині клітини.