• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Doctor's Best, альфа-ліпоєва кислота 150 мг, 120 вегетаріанських капсул


    Виробник: Doctor's Best
    Код товару: DRB-00104
    Наявність: Є в наявності
     ₴1062  ₴869
    Купити

    Докладно про товар Doctor's Best, альфа-ліпоєва кислота 150 мг, 120 вегетаріанських капсул :

  • Science-Based Nutrition™
  • Дієтична добавка
  • Допомагає підтримувати метаболізм глюкози та регенерацію антиоксидантів
  • Веганський продукт
  • Без ГМО, глютена та сої
  • Альфа-ліпоєва кислота (АЛК) відіграє важливу роль у метаболізмі глюкози, з якої виробляється клітинна енергія в організмі. АЛК має природне походження та діє у всьому організмі як антиоксидант, допомагаючи регенерувати інші антиоксиданти, такі як вітамін С, вітамін Е та глутатіон. АЛК — це особливий антиоксидант, який одночасно є гідрофобним та гідрофільним. Він підтримує здатність організму нейтралізувати вільні радикали, сприяючи гарному самопочуттю.

  • Допомагає підтримувати метаболізм глюкози, з якої виробляється клітинна енергія.
  • Допомагає регенерувати такі антиоксиданти, як вітамін С, вітамін Е та глутатіон.
  • Допомагає організму нейтралізувати вільні радикали.
  • Рекомендації із застосування

    Дорослим Приймати по 1 капсулі на день бажано натщесерце або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, гіпромелоза (вегетаріанська капсула), діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинного походження).

    Попередження

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, проходите курс лікування від захворювання або приймаєте будь-які рецептурні препарати.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Порцій в упаковці: 120
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Альфа-ліпоєва кислота150 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Альфа-ліпоєва кислота уповільнює процеси старіння, позбавляє організм від вільних радикалів, сприяє зменшенню маси тіла і регулює метаболізм. Її застосування в якості додаткової добавки або в лікувальних цілях робить благотворний вплив, який доведено рядом лабораторних досліджень. Розмір зручний,якість хороша,склад супер. Побачила ефект після прийому буду брати ще обов’язково, Зокрема, ліпоєва кислота сприяє швидкому засвоєнню глюкози клітинами, здатна відновлювати клітини печінки та перешкоджає її жировому переродженню. Крім того, вона бере участь в процесі перетворення глюкози в паливо для організму (енергетичний метаболізм), підвищує концентрацію вітамінів Е і С, позитивно впливає на обмін вуглеводів і жирів в організмі.розмір зручний.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Альфа-ліпоєва кислота уповільнює процеси старіння, позбавляє організм від вільних радикалів, сприяє зменшенню маси тіла і регулює метаболізм. Розмір зручний,якість хороша,склад супер. Побачила ефект після прийому буду брати ще обов’язково, Зокрема, ліпоєва кислота сприяє швидкому засвоєнню глюкози клітинами, здатна відновлювати клітини печінки та перешкоджає її жировому переродженню.
    Покупець
    23.05.2021
    text_comment
    Гарне співвідношення ціни та якості для високодозованих капсул ALA від відомого якісного бренду. Ми використовували його в поєднанні з бенпотаміном (жиророзчинною версією вітаміну B1) для прискорення відновлення пошкоджених нервів і з великим успіхом. Хоча α-ліноленова кислота має ефект проти старіння, α-ліноленова кислота вважається кращою, ніж ця форма, але α-ліноленова кислота є кращою, ніж пошкодження нервів. Ліпоєва кислота може виснажувати мінерали, тому важливо поповнювати основні мінерали до, під час та/або після курсу. Якщо добавка під час курсу, ALA слід приймати вранці, а мінерали ввечері. Капсули стандартного розміру, їх легко приймати.
    Покупець
    22.03.2019
    text_comment
    Ліпоєву кислоту їсти не сумно! (Це смішно) Боріться з вільними радикалами та антиоксидантами, допомагайте вітаміну С і Е краще засвоюватися. Зазвичай я їм це натщесерце вранці, натщесерце (добре засвоюється) і вітамін С і комплекс B, але я вважаю, що шлунок буде незручним, і є відчуття підвищеної кислотності, але я поступово адаптувався до цього Спочатку ви можете приймати його під час їжі, після їжі ви відчуваєте, що ваш метаболізм прискорюється, ви частіше відчуваєте голод, ваш мозок стане легшим, а ваше тіло стане легшим і молодшим на роботі. Я зараз приймаю дозу 150 мг, є поліпшення, але ефект не очевидний, я повинен прийняти 500 мг і спробувати пізніше! Я даю його братові, і він діє, але у нього поганий шлунок, тому він може приймати його під час їжі, і зараз ми намагаємося переконати моїх батьків приймати його, щоб уникнути деменції. І знайдіть спосіб купити цей продукт під обмеженнями контролю над наркотиками консервативного та вульгарного уряду Тайваню.
    Покупець
    20.08.2020
    text_comment
    Дуже мені допомогли позбавитися гіркоти в роті, рекомендую!
    Покупець
    17.08.2022
    text_comment
    Основна особливість альфа-ліпоєвої кислоти – це здатність блокувати синтез глюкози і сприяти розщепленню жирів. Експерти стверджують, що під впливом цієї речовини легкі вуглеводи перетворюються в енергію і не накопичуються у вигляді надлишкової маси. Саме тому альфа-ліпоєва кислота стає все більш популярною добавкою при схудненні. У тандемі зі спортом і правильним харчуванням цей БАД колись допоміг моїй тітці скинути кілька зайвих кілограмів. А ось основні правила прийому цієї добавки:
    Норма в день для дорослих 200-600 мг. (Моя тітка приймала 300 мг. в день). Потрібно розділяти на кілька прийомів, де перший найкраще приймати натщесерце, а пізніше приймати не швидше як через 1 годину після їжі.
    Не приймаймати разом з препаратами заліза, кальцієм, магнієм, міддю та іншими металами (перерва в прийомі мінімум 6 годин).
    Розділяти прийом з кавою/чаєм/молочною продукцією.
    БАД стає більш дієвим при умові, що організм отримує достатньо фізичної активності в день. Це безпосередньо впливає на обмін речовин.
    Не приймати, якщо у вас анемія!
    Може зашкодити при підвищеній кислотності
    При цукровому діабеті обов’язково проконсультуватись з лікарем
    Покупець
    12.05.2022
    text_comment
    Поки що не відчула ефекту,але поки що подобається,буду пити надалі!
    Покупець
    11.07.2021
    text_comment
    Слава Україні Замовляю на iHerb дуже багато вітамінів, продуктів , БАДів. Вся продукція дуже якісна і корисна при прийманні в правильному дозуванні і терміні вживання
    Дуже задоволена, що знайшла для себе даний сайт. Тепер замовляю тільки на iHerb і всім рекомендую
    Доставка завжди швидка, упаковка приходить в гарному стані без ушкоджень.
    Бажаю всім здоров'я і миру
    Покупець
    09.07.2019
    text_comment
    Користь явно є. Відбило потягу до борошняного і солодкого, перестали випадати волосся, прискорився їх зростання, а найбільше сподобалося, як відбилося на шкірі. Шкіра сяє зсередини. На голодний шлунок може викликати печію. Закінчу банку, замовлю обов'язково ще
    Покупець
    08.05.2020
    text_comment
    Ефективність ліпоєвої кислоти Doctor Best • Поглинає вільні радикали, запобігає старінню шкіри, покращує пошкодження шкіри • Зменшує та запобігає зморшкам, покращує блиск і еластичність шкіри • Покращує темні кола та розширює пори • Ліпоєва кислота змушує вітамін С втрачати свою антиоксидантну здатність, Е, коензим Q10 та інше регенерація, підвищення рівня антиоксидантів Покращення зниження пам'яті, сприяння здоров'ю мозку