• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Differin, Restorative Night Moisturizer, 2.5 oz (71 g)


    Виробник: Differin
    Код товару: DIF-22049
    Наявність: Є в наявності
     ₴1441  ₴1179
    Купити

    Докладно про товар Differin, Restorative Night Moisturizer, 2.5 oz (71 g) :

  • Immediately Soothes Dry, Flaky Skin
  • Deeply Moisturizes Skin Overnight
  • Dermatologist-Developed and Tested
  • Non-Irritating, Fragrance-Free, Non-Comedogenic
  • This nourishing night moisturizer helps nourish and soothe rough, flaky skin. Ideal for those using Differin® Gel, the Restorative Night Moisturizer contains shea butter to provide continuous moisture throughout the night. Allantoin and Vitamin E nourish skin that is optimally balanced by morning.

    Рекомендації із застосування

    Apply to clean skin. Using fingertip, apply to entire face at night. Do not rinse off. Ideal for use with Differin® Gel.

    Інші інгредієнти

    Вода, каприловий/каприновий тригліцерид, гліцерин, пропандіол, пентиленгліколь, соняшникова олія (Helianthus annuus), сорбіт, диметикон, масло ши (Butyrospermum parkii), цетеариловий спирт, бегениловий спирт, гліцерил стеарат, гідроксид натрію, токоферилацетат, цетиловий спирт, цетеарет-20, гліцерил стеарат цитрат, динатрію етилен дикокаміду пег-15 дисульфат, нікотинамід, каприлілгліколь, кофеїн, алантоїн, дикалію гліциризат, пантенол, акрилати/c10-30 алкіл акрилатний кросполімер, двонатрієва ЕДТК, ксантанова камедь, бутилгідрокситолуол, гіалуронат натрію, керамід NP, лимонна кислота.

    Покупець
    24.01.2022
    text_comment
    Приємний запах. Легке використання. Хороша якість.
    Покупець
    23.02.2019
    text_comment
    Я використовую його, щоб зменшити подразнення шкіри після нанесення ретинолу на ніч, він діє, зволожує мою шкіру та став частиною мого щоденного догляду за шкірою
    Покупець
    21.08.2018
    text_comment
    Можливо, через те, що він містить алантоїн, який має протизапальну та відновлюючу дію на шкіру, я відчуваю, що при використанні Differin менше почервоніння та лущення.
    Покупець
    16.11.2022
    text_comment
    Немає різкого та вираженого запаху. Зволожує і вбирається добре, але при нанесенні вночі, ближче до ранку ефекти зволоження губляться. Шкіра у мене комбінована і поверхня швидко жирніє, якщо не застосовувати зволожуючі засоби, хоча кожен з них діє залежно від часу дії по-різному. Я купив щось інше, т.к. дифферин швидко витрачається та ефект не тривалий.
    Покупець
    11.08.2021
    text_comment
    Він просто необхідний якщо ви користуєтесь диферином. Він без запаху, добре поглинається і відмінно зволожує шкіру! Купуватиму ще раз
    Покупець
    11.06.2018
    text_comment
    найкращі рекомендації ,супер засіб
    Покупець
    07.03.2020
    text_comment
    Замовила я цей крем за поради блогера і не пошкодувала. Він ідеальний!) Запах у нього нейтральний, розмір баночки звичайно 71 гр ( мені явно замала ), упаковка звичайна з дозатором який в один бік відкриває і в інший закриває (це зручно). Мені 24, шкіра комбі схильна до різних висипів (особливо закритих комедонів). Текстура у нього дуже класна, я дуже люблю таку консистенцію (він не жирний і не легкий, саме те). Я використовую його тільки у вечірній час після основного догляду (щоб запечатати все попереднє). Жодної алергії не викликав і що мене не порадувала, пори не забуває. Використання цього продукту дуже легке, якість хороша). Склад до речі теж хороший, для зимового сезону (коли шкірі як ніколи потрібне зволоження, саме воно). Хочу замовити молодшій сестричці, у неї дуже чутлива шкіра і подивлюсь, чи він допоможе їй
    Покупець
    06.10.2019
    text_comment
    Його текстура солодка, і шкіра його швидко вбирає, і він не жирний і красивий для жирної шкіри, і його розмір колись прекрасний
    Покупець
    04.03.2021
    text_comment
    Створює гарну оклюзію. Підходить для тонкої шкіри для будь-якого віку. Має щільну текстуру та нейтральний запах.
    Покупець
    03.07.2020
    text_comment
    Дуже хороша серія проти прищів та інших жирних забруднень шкіри. Я використовую його профілактично разом з гелем як нічний догляд 1-2 рази на тиждень з доглядом із саліциловою кислотою між: після очищення тонік - гель з кремом цієї серії на обличчя (очі завжди отримують щось інше, тому що ця серія Differin має здатність сушити шкіру). Так я тримаю свої «прориви» на обличчі в рамках. **-У цій серії є сонцезахисний крем із SPF30, який зовсім не змащує шкіру: мрія для жирної шкіри.