• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Deva, Vegan B12, 2,500 mcg, 90 Tablets


    Виробник: Deva
    Код товару: DEV-00043
    Наявність: Є в наявності
     ₴1108  ₴906
    Купити

    Докладно про товар Deva, Vegan B12, 2,500 mcg, 90 Tablets :

  • Fast Dissolve
  • Bioactive Methylcobalamin
  • Dietary Supplement
  • Methylcobalamin is the only type of Vitamin B-12 used in this high quality product.

    Vegan - This product does not contain animal products, derivatives or byproducts. 100% Vegetarian, vegan. This product is registered with the Vegan Society.

    Рекомендації із застосування

    For adults, take one (1) tablet daily by dissolving in mouth before swallowing, or as directed by a health care professional.

    Інші інгредієнти

    Mannitol, xylitol, crospovidone, vegetable stearic acid, silica, lemon flavor, citric acid, sodium citrate and vegetable magnesium stearate. (All are non-animal)

    Food Sensitivity: Free of yeast, soy, gluten, wheat, sugar, salt- animal products, byproducts or derivatives.

    Попередження

    Always consult your doctor before taking dietary supplements. Do not exceed the recommended dose.

    Store in a cool, dry place. Tamper evident: Do not use if imprinted seal under cap is broken. Keep out of reach of children.
    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tablet
    Serving Per Container: 90
    Amount Per Serving%Daily Value
    Vitamin B-12 (as methylcobalamin) 2500 mcg 41667%
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Вітамін B12 з біоактивною формою, метилкобаламіном, з потужністю 2500 мкг. Мені сподобалися веганські інгредієнти. Я очікую якісної користі в метаболізмі, нервовій системі, енергії. Розмір пляшки, звичайної упаковки, звичайний, виготовлений із пластику. Він не містить ні синтетичної форми вітаміну В9, якою є фолієва кислота, ні ефекту промивання ніацину.
    Покупець
    29.03.2022
    text_comment
    Працює добре, а також має гарний смак! Зараз я пишу слова-заповнювачі, тому що це не дозволить мені опублікувати, якщо я не напишу більше. :(
    Покупець
    27.08.2020
    text_comment
    Дуже круто, але мені це не принесло ніякої користі. Я користувався ним два місяці тому, але ті самі результати все ще не очевидні, а коробка, яку я отримав, не така, як наведена вище
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    Відмінна та якісна упаковка запечатана, дія вітаміну В12, потік ніацину дає енергію, фолієва кислота, кількості вистачає на три місяці, інгредієнти якісні, допомагає нервовій системі та обміну речовин, смак приємний. прийнятно, я повернуся і куплю його знову, дякую iherb за якість харчової добавки, я довіряю вашому вибору B12 допомагає покращити пам'ять і побудувати мозок
    Покупець
    22.01.2020
    text_comment
    Це чудова добавка вітаміну В12, я легко її приймаю, тому що смак приємний, а таблетка швидко розчиняється у роті, не залишаючи приторного присмаку. Я дуже задоволений покупкою, тому що він прийшов швидко, і упаковка захищена від вологи, оскільки в ній є відповідна доза для заміни та доповнення, я сподіваюся, що це допоможе надати більше енергії та зменшити біль, який я відчуваю в моїх нервах.
    Покупець
    20.12.2018
    text_comment
    Я змінив смак до того, як він був більше схожий на вишню, але смак не поганий, продукт прийшов дуже швидко та без проблем
    Покупець
    13.10.2021
    text_comment
    відмінний вітамін В активній формі Але є одне але треба щоб кишечник працював добре тому що інакше буде Не значні зміни. засвоюватися
    Покупець
    04.05.2020
    text_comment
    є переробленим продуктом. Інформації про вітамін В12 скільки завгодно. не потрібно повторювати.
    Покупець
    04.03.2019
    text_comment
    Я використовую Deva B12 протягом багатьох років, і це перший раз, коли пробую 2500. Я повинен бути чесним і сказати, що я віддаю перевагу звичайним, ніж цим, оскільки вони швидше розчиняються під язиком. Вони не так легко розчиняються, але якість добавки все одно вражає.
    Покупець
    02.05.2020
    text_comment
    Єдиний веганський B-12, на який моє тіло не матиме негативної реакції. У мене дуже чутливий шлунок, і я, здається, добре справляюся з цим продуктом. Я точно помітив різницю, коли забуваю взяти їх (не такий енергійний, не можу зосередитися). Я пройшов лабораторні роботи, і мій рівень В12 був чудовим. Таблетки невеликі, їх легко проковтнути, вони не мають дивного смаку.