• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Desert Essence, засіб для вирівнювання та термозахисту волосся, із кокосом, 237 мл (8,5 рідк. унції)


    Виробник: Desert Essence
    Код товару: DES-33786
    Наявність: Є в наявності
     ₴971  ₴794
    Купити

    Докладно про товар Desert Essence, засіб для вирівнювання та термозахисту волосся, із кокосом, 237 мл (8,5 рідк. унції) :

  • 100 % веганський продукт
  • Без пшениці, глютену та силікону
  • Сертифікація Leaping Bunny
  • Захищає волосся від пошкоджень, спричинених гарячим укладанням, випрямлячами та іншими приладами для укладання, і допомагає розгладити пошкоджене волосся.

  • Екстракти жожоба й кокоса живлять ламке волосся та доглядають за сухою шкірою голови, відновлюючи баланс вологи.
  • Кактус і агава зволожують сухе волосся та допомагають повернути його здоровий блиск.
  • Пантенол або провітамін B5 проникає у волосся та «закриває» його поверхню, щоб захистити від пошкоджень під час укладання.
  • Рекомендації із застосування

    Нанесіть на вологе або сухе волосся. Злегка розпиліть на волосся й розчешіть його. Укладайте волосся як завжди. Використовуйте засіб для випрямлення та розплутування волосся, а також як захисний спрей для укладання.

    Інші інгредієнти

    Вода (aqua), гліцерин (рослинний), екстракт кокоса (Cocos nucifera), екстракт агави (Agave rigida), гідролізований соєвий білок, пантенол (провітамін B5), екстракт насіння жожоба (Simmondsia chinensis), сік із листя алое вера (Aloe barbadensis), екстракт опунції (Opuntia vulgaris), екстракт листя/кореня/стебла юки (Yucca schidigera), ретинілпальмітат (пальмітат вітаміну A), токоферилацетат (ацетат вітаміну E), децил глюкозид (з кокоса), хлорид цетримонію (з кокосової олії), дигліцерин, полікватерніум-11, лауроїл глутамат натрію, пропандіол, лимонна кислота, полігліцерил-4 каприлат, фітат натрію, глюконолактон, бензоат натрію, ароматизатор (парфумерна композиція) бензиловий спирт, бензилбензоат, кумарин, лімонен, сорбат калію.

    Попередження

    Колір продукту може відрізнятися, оскільки він містить натуральні інгредієнти.

    Покупець
    31.12.2019
    text_comment
    Засоби для термозахисту волосся покликані захистити волосся від впливу високих температур при торканні елементів прасування або сушці феном. Застосовуйте засоби не тільки перед сушкою або укладанням зачіски, але і влітку. Спекотне сонце і сухе повітря можуть позбавити зволоження локони, які на 25% складаються з води. Через зневоднення і постійного нагрівання вони сушаться, стають ламкими, починають сіктися. Ніколи не застосовуйте засоби на брудні пасма: залишки косметики можуть нагрітися під захисним шаром термозахисту і обпалити волосся. Вибирайте засоби, які підходять вашому типу волосся. Але знайте, що нагрівати плойку або праску навіть з керамічною поверхнею вище 130 градусів не можна. При цій температурі починає руйнуватися білок, основний будівельний матеріал. Термозахист від Desertessense:
    Захищає волосся від термічних ушкоджень
    Робить волосся блискуче та м'яке.
    склал : Екстракти жожоба і кокоса живлять жорстке волосся і доглядають за шкіра голови, Кактус і агава наповнюють вологою сухе волосся і допомагають волоссю відновити свій здоровий блиск. Пантенол або провітамін В5 проникає вглиб волосся та вкриває його поверхню, захищаючи від теплового впливу при нагріванні
    Покупець
    30.03.2022
    text_comment
    Брала засіб по відгуках. Доволі приємний. Має чудовий запах кокосу, хороший розпризкувач, зволожує волосся і запечатує вологу у ньому. Використовую перед тим як сушити волосся феном. Не викликав ніяких алергічних реакцій, має хороший склад. Я задоволена
    Покупець
    29.11.2019
    text_comment
    Знайти хороший термозахист дуже важко. Цей продукт мені сподобався. Спрей добре розпилюється, не зліплює волосся, можна використовувати як на мокре, так і на сухе волосся.Дуже приємний аромат.
    Покупець
    28.02.2020
    text_comment
    Замовляла засіб по відгуках та не прогадала!
    Приємний запах кокосу?
    Склад який приносить тільки користь та зволоження для волосся. Якість на вищому рівні, розмір спрею дійсно великий. Раджу всім не пошкодуєте.
    Покупець
    19.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший термозахист, не поріінятт з масмаркетом, раджу спробувати, запах приємний дійснл закищає якість супер
    Покупець
    19.01.2020
    text_comment
    Запах супер, засіб не дуже економний у використанні. Класний склад, дає волоссю зволоження, не обтяжує та не склеює. Проте щодо термозахисту, то не впевнена, що він добре захищає волосся.
    Покупець
    18.03.2019
    text_comment
    Любителі кокосу оцінять -запах шикарний але не тошнить від нього. Склад чудовий що дозволяє не шкодити навіть дитячому волоссю, якість на рівні дорогого спрея. Волосся після нього менш зпутане але якщо воно висвітлене додоткого треба ще щось використовувати. Упоковка зручна і розпилення дуже міленьке. Може бути таке що від нього шкіра голови більше жирнітиме тому краще тільки на волосся використовувати
    Покупець
    18.02.2019
    text_comment
    Має приємний запах, на волоссі після висихання на відчувається і не залишає липких слідів. Використовую як при сушінні феном так і при випрямленні задоволена
    Покупець
    16.11.2022
    text_comment
    немає явного результату.
    але дуже приємний запах і коси після нього не жирні.
    легкий в використанні.чудовий склад)
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    Дуже гарна якість, замовляю не перший раз, вже повторюю покупку! Достатній розмір упаковки , мені подобається. Рекомендую!