• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Desert Essence, Organic Lavender Tea Tree Oil, .6 fl oz (18 ml)


    Виробник: Desert Essence
    Код товару: DES-00007
    Наявність: Є в наявності
     ₴980  ₴802
    Купити

    Докладно про товар Desert Essence, Organic Lavender Tea Tree Oil, .6 fl oz (18 ml) :

    Organic lavandula angustifolia (lavender) oil, organic melaleuca alternifolia (tea tree) oil.

    Покупець
    31.08.2022
    text_comment
    Органічна лаванда та олія чайного дерева Desert Essence забезпечують заспокійливі властивості органічної лаванди та природні антисептичні властивості органічної олії чайного дерева.
    Покупець
    31.08.2022
    text_comment
    Органічна олія чайного дерева з лавандою, якість відмінна, розмір невеликий, але вистачає надовго. Упаковка фіолетова, мені подобається все фіолетового кольору. Люблю аромат. Ефірні олії лаванди з маслом чаю. Використовуйте. Я наношу кілька крапель з водою, розпилюю на ліжко і розпилюю в повітрі. Це дає солодкий запах. Я розпилюю кілька разів на волосся та одяг. Збожеволію
    Покупець
    31.01.2019
    text_comment
    Масло чайного дерева ми використовуємо, мені здається, від усього!))) найчастіше - від висипання на обличчі, воно не сушить шкіру і добре знімає запалення. Також за будь-яких ГРВІ, застуди - мажемо біля носа, а також на ніч капаємо на подушку. На ранок значно легшає. Також можна використовувати при циститах або жіночих проблемах - крім основного лікування я капаю краплю масла на свічки з кизил травня або обліпихи (продаються в звичайних аптеках), це посилює антибактеріальний ефект. Зручно, що його можна наносити на шкіру в чистому вигляді. Але на слизові краще розбавляти з обліпиховим або ши - інакше можна опік отримати. (П.С. НЕ НАНОСІТЬ на слизові піхви кокосове масло або будь-яке інше, можна отримати сильний цистит через порушення флори)
    Покупець
    30.11.2021
    text_comment
    Використовуєм для вмивання при акне при комплекснму лікуванні.
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Аромат досить гарний, щоб відчувати запах. Коли я його отримав, я повернув кришку та відчинив її, і вона втратила велику кількість витоку масла.
    Покупець
    19.10.2020
    text_comment
    Упаковка недостатньо щільна, і її легко вилити, сподіваюся, що упаковку можна покращити. Я купив його, щоб спробувати через вагініт. Одна-дві краплі на нижній білизні можуть зменшити свербіж. Він приємний на дотик, і він постійно відчуває м’яту!
    Покупець
    16.08.2019
    text_comment
    Коли я відкрив кришку, внутрішня пробка не застрягла, що, на мою думку, було доцільним, начебто її було зроблено в США. Якби її виготовили в Японії, вона була б несправною. Мені дуже подобається аромат, в якому добре поєднано лаванду та чайне дерево.
    Покупець
    13.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    10.04.2021
    text_comment
    Гірко-солодкий. Прості краплі з лосьйоном для інтимної зони, чудовий запах і стерилізація. Запах: суміш лаванди та чайного дерева, але я відчуваю запах чайного дерева найсильніший. Застосування: За допомогою крапель шампуню чайне дерево стерилізує , лаванда пророщує. Якість: відмінна. Розмір: як і ефірні олії, він звичайний, розміром приблизно з очні краплі, але оскільки він концентрований у простих краплях, він залишатиметься з вами протягом тривалого періоду часу.
    Покупець
    10.04.2019
    text_comment
    Лавандова олія (лавандова) змішана з якісною олією чайного дерева. Чудовий запах для використання в ароматах для дому. Розбавте її водою, оскільки вона дуже концентрована.