• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Desert Essence, Soap Bar, Exfoliating Italian Lemon, 5 oz (142 g)


    Виробник: Desert Essence
    Код товару: DES-31212
    Наявність: Є в наявності
     ₴695  ₴569
    Купити

    Докладно про товар Desert Essence, Soap Bar, Exfoliating Italian Lemon, 5 oz (142 g) :

  • Gluten-Free/Vegan
  • Certified Sustainable Palm Oil - RSPO
  • No Animal Derived Ingredients or Animal Testing
  • Leaping Bunny Certified
  • This uplifting, exfoliating soap bar cleanses and smoothes skin. Jojoba Seed Powder and Oat Kernel Flour exfoliate skin and help remove impurities. Jojoba Seed Oil moisturizes skin, while the lively scent of Italian Lemon refreshes and energizes.

    This soap is made using 100% sustainably harvested palm oil, which complies with the standards set by the Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO). This ensures palm oil is sustainably and responsibly grown and harvested, does not damage plant and animal biodiversity, the livelihood of local communities, and soil's productivity.

    Інші інгредієнти

    Made with 100% RSPO-certified sustainable saponified palm oil and palm kernel oil, water, glycerin, oat kernel flour, pure lemon essential oil, jojoba seed powder, vitamin C, jojoba seed oil.

    No glycols, parabens, artificial fragrances or dyes, pegs, ppg, mea, dea, tea or edta, mineral oil, petrolatum or paraffin, sulfates-sls/sles, phthalates.

    Попередження

    Color variation may occur in product due to natural ingredients.

    Покупець
    25.05.2021
    text_comment
    гарне відлущувальне мило, приємний запах і дуже ніжне для моєї шкіри.
    Покупець
    25.03.2020
    text_comment
    Це мило чудово піниться та очищає. Батончик має тривалий термін служби, тому це вигідна покупка. Воно має слабкий лимонний запах і не сушить шкіру, як це робить інше мило. Це мило було викуплено, і я пробувала різні аромати. Вони всі чудові та чудово працюють.
    Покупець
    22.10.2020
    text_comment
    Упаковка дуже міцна, аромат дуже хороший, інгредієнти дуже хороші, не викликають чутливості, ніжно очищають шкіру та можуть легко зволожити суху шкіру. Загальне відчуття від використання дуже комфортне, а текстура дуже легка.Нанесіть його на вологу шкіру та змийте, щоб надати шкірі здорового сяйва та зробити шкіру м’якшою та гладшою. Справжнє зволоження.
    Покупець
    22.05.2019
    text_comment
    Чудово пахне! Він чистий і освіжаючий. Я не дуже розумів ефект відлущування, але було приємно мати можливість вмитися, не відчуваючи стягнутості.
    Покупець
    22.01.2020
    text_comment
    Запах саме натурального лимона є. Склад натуральний тому милується без зайвої піни. Шкіру миє до скрипу) Для сухої шкіри як моя таки не підходить. Відчуття стягнутості після використання. Загалом гарне натуральне мило, для різноманітності нехай буде. Папір паперу блакитного кольору з малюнком лимона. Розмір стандартний, тримати у руці зручно.
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Хороше якісне мило з преємним лимонним?ароматом.
    Рекомендую
    Покупець
    19.01.2021
    text_comment
    Так як це цитрусовий фрукт, я купила його, розраховуючи на ефект пілінгу. Я думаю, що це тип, який, ймовірно, використовує його, безпосередньо натираючи ним тіло. Мене хвилювала сухість через щоденне тертя, тому зазвичай використовувала спонж, але цього вистачало, щоб видалити омертвілі клітини шкіри.
    Покупець
    18.05.2022
    text_comment
    Аромат слабкий, але пахне лимоном. Аромат природний і заспокійливий. Він був добре сприйнятий сім’ями з чутливою шкірою, і мені сподобався той факт, що це не науковий аромат.
    Покупець
    15.09.2019
    text_comment
    Кількість достатня, можна використовувати довго, легкий лимонний запах дуже ароматний, відлущування немає, відчуття мало
    Покупець
    09.06.2020
    text_comment
    Хороший шматок приємного темно-жовтого кольору із запахом лимона, який трохи пробивається крізь паперову упаковку. Упаковка цілком відповідає еко біологічній тематиці продукту. Беру вперше у цього виробника. Приємне якісне мило, що ненав'язливо пахне у ванній кімнаті, це дуже здорово! Запах лимона бадьорить і піднімає настрій. Як ароматизатор - ефірна олія лимона, запах не вивітрився після року зберігання. Можна використовувати для рук, тіла, навіть для обличчя комусь подобається. Мило заявлено як мило-скраб, тому що містить частинки, що відлущують. У складі, найімовірніше, це порошок із насіння жожоба. А за рахунок вівсяного борошна воно набуває кремової структури! Дуже м'яке до шкіри. Витрата середня, звичайнісінька. Милиться добре, запах відчувається під час миття, на шкірі залишається незначно і швидко вивітрюється. На фото розмір мила по відношенню до шматків іншої марки 200гр. Не містить агресивних ПАР та інших шкідливих речовин, склад простий і зрозумілий. Підтримайте, якщо відгук був корисним!)