• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Desert Essence, кондиціонер, червона малина, 237 мл (8 рідк. унцій)


    Виробник: Desert Essence
    Код товару: DES-33708
    Наявність: Є в наявності
     ₴904  ₴739
    Купити

    Докладно про товар Desert Essence, кондиціонер, червона малина, 237 мл (8 рідк. унцій) :

  • Надає волоссю блиску
  • Веганський продукт. Не містить глютену та пшениці
  • Сертифікація Leaping Bunny
  • Кондиціонер з червоною малиною від Desert Essence — це збагачена формула, що посилює блиск, у якій використовуються натуральні олії й екстракт листя червоної малини, завдяки чому волосся стає м’яким, блискучим і більш слухняними.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть невелику кількість на кінчики волосся. Зачекайте дві хвилини. Змийте теплою водою. Для досягнення оптимальних результатів використовуйте з шампунем із червоною малиною від Desert Essence Organics.

    Інші інгредієнти

    Сік із листя алое вера (Aloe barbadensis)*, екстракт листя малини (Rubus idaeus)*, цетеариловий спирт, бегентримоній хлорид, гліцерин (пальмовий), натуральна ароматична композиція/ароматизатор (парфум/запах), каприловий/каприновий тригліцерид, гідролізовані складні ефіри олії жожоба, олія з насіння жожоба (Simmondsia chinensis), соняшникова олія (Helianthus annuus), масло ши (Butyrospermum parkii), вода (Aqua), пантенол (про-вітамін B5), екстракт кореня маки (Lepidium meyenii)*, екстракт кореня кактуса юки (Yucca brevifolia)*, екстракт листя живокосту (Symphytum officinale)*, екстракт листя кропиви (Urtica dioica)*, екстракт морської водорості макроцистіса грушоподібного (Macrocrystis pyrifera)*, екстракт кори верби (Salix alba)*, сорбат калію, дегідрооцтова кислота, бензиловий спирт, лимонен, лимонна кислота.

    * Органічний склад сертификовано

    Не містить парабенів, лаурил- і лауретсульфату натрію, фталатів, штучних ароматизаторів та барвників, силіконів, ЕДТК, гліколя, мінеральної олії, вазеліну та парафіну.

    Етичний і біорозкладний продукт: не проводиться випробування сировини або готової продукції на тваринах. Не містить фосфатів.

    Попередження

    Колір продукту може відрізнятися, оскільки він містить натуральні інгредієнти.

    Покупець
    30.07.2019
    text_comment
    Кондиціонер доповнює шампунь на всі 100 %! Дійсно надає волоссю блиск і зволоження. Не обтяжує і не сушить. Тішить склад продукту, органічні листя малини і екстракт чорниці. Запах трохи концентрований, але це кому як подобається. Обов‘язково спробую ще інші лінійки! Рекомендую! На відміну від магазинних засобів, тут ви побачите покращення стану вашого волосся!
    Покупець
    25.12.2019
    text_comment
    Звичайний кондиціонер для волосся, нічого особливого. Запах дуже приємний. Волосся дійсно блискуче після нього
    Покупець
    20.06.2020
    text_comment
    Хороший склад, перевірила самостійно, без токсичних речовин, по консистенції як маска. Розхід не великий. Дуже подобається
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    користуюся в комплексі з шампунем, текстура легка, добре розподіляється, волосся розчісується добре, гладке, проте до вечора жирніє.
    Покупець
    13.10.2019
    text_comment
    Ця серія догляду за волоссям просто супер! Вже довго ними користуюся, особливо з ароматом кокосу. Склад не шкідливий, волосся виглядає здоровим!
    Покупець
    13.05.2021
    text_comment
    Гарний кондиціонер, взяла одну лінію з таким же шампунем, подобається ця фірма.
    Покупець
    10.09.2018
    text_comment
    Я ніколи раніше не купувала нічого малинового, визнаю, що купувала його більше за запах, який здавався цікавою пропозицією, ніж те, що він міг зробити з моїм волоссям. Я ще не користувалася ним, але запах дуже хороший, занадто солодкий і нагадує мені глину для моделювання, але нічого абсурдного. Мені потрібно використовувати його, щоб знати про ефективність. Рекомендую, якщо у вас немає проблем із солодкими та фруктовими запахами.
    Покупець
    09.05.2019
    text_comment
    Купувала в комплексі з шампунем. Мені дуже сподобалося це поєднання! Волосся після миття гладеньке, обʼємне, блискуче, воно прямо таки """"пахне свіжістю і чистотою"""". Ну і сам запах насправді дуже класний:) Рекомендую і обовʼязково потворю покупку ( я фарбована блондинка з трохи жирним корінням).
    Покупець
    07.11.2022
    text_comment
    Непоганий і бюджетний варіант
    Покупець
    03.10.2019
    text_comment
    К ондиціонер з червоною малиною від Desert Essence — це збагачена формула, що посилює блиск, у якій використовуються натуральні олії й екстракт листя червоної малини, завдяки чому волосся стає м’яким, блискучим і більш слухняними.