• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Derma:B, Mild Moisture Body Lotion, Fragrance Free, 13.5 fl oz (400 ml)


    Виробник: Derma:B
    Код товару: DMB-84319
    Наявність: Є в наявності
     ₴1110  ₴908
    Купити

    Докладно про товар Derma:B, Mild Moisture Body Lotion, Fragrance Free, 13.5 fl oz (400 ml) :

    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Цей крем за цю ціну просто чудовий! Зволожує дуже добре і на довго вистачає, я ще мамі половину віддала, бо не встигну використати до закінчення терміну. Рекомендую!
    Покупець
    27.12.2020
    text_comment
    Тому що до мене не дійшло, взяв на похвалу в коментарях, якщо дійшло і скористався, оціню
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Це хороший крем, зволожує. Не повністю поглинається моїм обличчям. Без запаху і дуже простий у використанні. Трохи має велике значення, тому пляшка прослужить віки. Я використовую його як для тіла, так і для обличчя. Будь ласка, вподобайте мій відгук
    Покупець
    22.09.2021
    text_comment
    Рекомендую. За свою ціну крем дуже хороший і точно виконує свої функції.
    А, ще що подобається ,в нього нема ніякого аромату.
    Покупець
    22.07.2018
    text_comment
    На літо - ок, на зиму зволоження буде не достатньо для сухої шкіри рук, якою мене нагородила природа. Проте це бюджетний продук с МЛЄ, тому вважаю його достойним місця на поличці у ванній.
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Замовила в друге адже ціна, якість, розмір упаковка радує віддаю перевагу такій упаковці. Для чутливої сухої шкіри склад відмінний , запах відсутній і добре зволожує.текстура приємна нелипка не залишає плівки легко впитується чутливою шкірою .для використання в будь яку пору року . Дуже дякую за можливість купляти якісні продукти на Вашому сайті
    Покупець
    18.07.2020
    text_comment
    Хороший лосьйон для шкіри, без запаху. Використовувати легко, є помпа. Для мене виявився важкуватим, чекала легшу текстуру, але пори не забиває і це плюс.
    Покупець
    15.06.2021
    text_comment
    Всім здрастуйте. Сьогодні ділитися думкою про крем для тіла від Derma B. Відразу зазначу, що крем мені сподобався, але не дотягнув до п'ятірочки. У зимовий сезон мені не вистачило зволоження, суха шкіра. Але почнемо з початку. Крем білого кольору, ніжна консистенція. Вбирається швидко, слідів не залишає. Об'єм пристойний. У зимовий період мені вистачить на 3 – 3,5 місяці. Взимку я не щодня приймаю душу. Ціна дуже доступна за такий обсяг. Я використовую крем після кожного прийому душу. Склад підкуповує вмістом MLE, компонента, що зволожує шкіру на глибокому рівні. На жаль, я цього не помітила, тож знижую оцінку. Крем рекомендую. Поєднання ціна – обсяг – якість на рівні, але не ідеальний.
    Покупець
    15.04.2019
    text_comment
    Що найкраще в цьому лосьйоні - він вбирається шкірою дуже швидко, без сліду, ніякої липкості, жирності в т.д. Я ніякого запаху не відчуваю, як і обіцяно. Шкіра наступного дня м'яка і шовковиста. На літо просто ідеальний.
    Покупець
    14.10.2022
    text_comment
    Ну, у моєму тілі алергія на парфумовані креми, а ті без парфумів зазвичай дорогі, але є дешевша альтернатива для такого засобу, як я, знаючи, що є продукти кращої якості, ніж він, але цього недостатньо.