• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Derma:B, Mild Moisture Body Cream, Fragrance Free, 14.54 fl oz (430 ml)


    Виробник: Derma:B
    Код товару: DMB-84320
    Наявність: Є в наявності
     ₴1371  ₴1122
    Купити

    Докладно про товар Derma:B, Mild Moisture Body Cream, Fragrance Free, 14.54 fl oz (430 ml) :

  • 6 Non-Added Formula
  • MLE Skin Barrier Function
  • Mild and relaxing hydration all day! Reliable and moisturizing! A low-irritating, fragrance-free body cream.

    Рекомендації із застосування

    After shower, scoop a liberal amount and gently massage into clean, dry skin. Pay special attention to the very dry areas especially legs.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, behenyl alcohol, butylene glycol, ethylhexyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, sorbitan stearate, butyrospermum parkii (shea) butter, stearic acid, glyceryl stearate, hydrogenated polyisobutene, dimethicone, ceresin, vitis vinifera (grape) seed oil, pentylene glycol, vegetable oil, camellia oleifera seed oil, squalane, glycine soja (soybean) oil, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf water, sodium hyaluronate, arnica montana flower extract, panthenol, allantoin, carbomer, arginine, sodium phytate, tocopherol, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, sodium anisate.

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if an adverse reaction occurs. Contact a physician if symptoms persist. Keep out of reach of children. Store at room temperature.


    Покупець
    30.12.2018
    text_comment
    Я зазвичай використовую лосьйон Derma B, купив крем, щоб використовувати його взимку, припускаючи, що він, мабуть, більше зволожує, але це не так. Консистенція густа, немає запаху, але дуже слабкий запах інгредієнтів.
    Покупець
    28.06.2019
    text_comment
    Крем зволожує відмінно, витрата невелика. Але не повторю, тому що після нанесення мене переслідує відчуття парникового ефекту – начебто шкірі спекотно під кремом. Дуже неприємно, особливо спати. Але змиваючи на ранок зі шкіри – зволоження супер. Так що якщо готові терпіти заради ефекту - купуйте
    Покупець
    21.12.2019
    text_comment
    Зволоження середнє, не сильне або легке, текстура м'яка, та й розмір упаковки приємний, вистачає приблизно на два місяці, і запах нормальний, немає аромату для використання, наприклад зволожую, а після знімаю волосся з солодким мусом, він зволожує мою шкіру
    Покупець
    21.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    19.03.2022
    text_comment
    Прекрасний крем для тіла. Є кілька параметрів за якими я його вибрала: Ціна, Відмінний Запах, Якість продукту, зручне Використання, Відмінний Результат, Наявність великої кількості корисних речовин, Зручна Упаковка та корисний Склад, можливість вибирати Розмір та Дозування, Велика Користь для Здоров'я, Зволоження Чутливої шкіри, приємні текстури, натуральні інгредієнти. Я всім раджу цей чудовий товар, він повністю відповідає опису та очікуванню. Проблеми не виявлено
    Покупець
    13.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    09.09.2018
    text_comment
    Я обожнюю це! Це дуже густа текстура без запаху. Навіть густий, але добре вбирається. Не жирить на шкірі та дуже добре для шкірного бар’єру. У мене суха шкіра, взимку стан погіршується. Цей крем добре знайшовся. Розмір великий, а упаковка проста у використанні. 100% рекомендую.
    Покупець
    08.07.2022
    text_comment
    Перший раз пробую купити корейський продукт і мене дуже порадували коментарі.Використовуйте щодня.Звичайно розмір великий.Чесно кажучи не очікувала.Запаху майже немає.Не зберігається довго. Часом глибоке зволоження та не прилипає до шкіри. Текстура для шкіри на раз м’яка та солодка. З цим і змішайте їх разом в іншій мисці, а не в одній коробці. Зверніть увагу, це дасть ви подвоюєте зволоження, особливо, оскільки ми наближаємося до зимового сезону.
    Покупець
    01.11.2018
    text_comment
    Я купив цей продукт, коли закінчився крем для відновлення шкіри Aveeno. Derma B - корейський бренд. Вони також виготовляють засіб для миття тіла та щоденний зволожуючий лосьйон, який я теж купила. Більшість моїх засобів по догляду за шкірою корейські (K-Beauty) або японські (J-Beauty). Я використовую цей крем Derm B щодня на ногах, щиколотках, колінах, ліктях і руках. Це також чудовий зволожуючий крем для вашої кутикули. Він дуже густий, як мазь, тому забезпечує чудовий шар захисту там, де це необхідно. Я обов’язково куплю більше, перш ніж ця велика ванна буде використана.
    Покупець
    01.05.2022
    text_comment
    Попросила тітку похвалити його зволоження, а солодкість не має сильного запаху, а значить підходить тим, у кого шкіра нормальна або суха