• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Derma E, Protective Shea Hand and Cuticle Cream, Rosehip & Almond, 2 oz (56 g)


    Виробник: Derma E
    Код товару: DME-07075
    Наявність: Є в наявності
     ₴805  ₴659
    Купити

    Докладно про товар Derma E, Protective Shea Hand and Cuticle Cream, Rosehip & Almond, 2 oz (56 g) :

  • 100% Vegan
  • Soy-Free
  • Eco-Ethical
  • Cruelty-Free
  • Your hand's sweet treat.

    Treat your hands and help soften cuticles with this deeply nourishing restorative cream that hydrates to help guard against daily environmental stressors.

    Рекомендації із застосування

    Massage into hands as often as needed.

    Інші інгредієнти

    Purified water, glycerin (vegetable derived), caprylic/capric triglyceride (vegetable derived), cetyl alcohol (plant derived), glyceryl stearate se, glyceryl stearate (vegetable derived), glyceryl stearate citrate (vegetable derived), stearyl alcohol (plant derived), tocopheryl acetate (vitamin E), butyrospermum parkii (shea) butter, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, olea europaea (olive) fruit oil, panthenol (provitamin B5), aloe barbadensis leaf juice*, rosa canina (rosehip) fruit extract, allantoin, cetearyl glucoside (plant derived), xanthan gum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, natural fragrance oils.

    *Certified organic ingredients

    Попередження

    Due to the use of natural ingredients, the color of this product may slightly alter over time.
    Покупець
    30.11.2018
    text_comment
    Мені подобається аромат троянд, але коли я думаю про це, мені здається, що я не бачу багато японських кремів для рук, які пахнуть трояндами. тому я купив цей. Добре, що кришка не гвинтова, а ковпачкова, щоб не закривати руки. Я ношу його з собою, коли виходжу на вулицю, завдяки його компактним розмірам. Він залишає білий наліт, але якщо його терпляче втерти, це не буде проблемою.
    Покупець
    28.11.2018
    text_comment
    Мені подобається він гарного розміру та упаковки, приємний аромат, і я використовую його у своїй повсякденній рутині кожного разу, коли відчуваю, що мої руки сухі, він дуже легкий і гладкий, добре пахне, для мене це не проблема, я куплю знову, це найкращий засіб для рук cream ever , рекомендую всім друзям
    Покупець
    24.06.2019
    text_comment
    Крем чудовий і його склад хороший.Важливо додавати його до процедури догляду, зволожує руки та робить руки солодкими. Пахне приємно, але не неприємно, а розмір упаковки - Zain Mail для малечі. З повторенням покращує його переваги для рук і нігтів.
    Покупець
    22.05.2020
    text_comment
    Експерименти з кремом з метою боротьби зі зморшками вручну поки що пробні, але розмір у порівнянні з ціною невеликий. Невеликий розмір у порівнянні з ціною
    Покупець
    21.07.2018
    text_comment
    Я радий, що використав лаванду та неролі, тому купив. Цей мені сподобався, тому що він мав елегантний аромат і не мав звички. Він виглядає симпатично, має відповідний розмір і має скромний аромат, тож я кладу його в сумку й використовую в дорозі. Він нежирний і гладкий, але зберігає вашу шкіру зволоженою.
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це справді працює як задумано. Незабаром обов'язково отримаєте більше! Дуже дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Крім того, упаковка та розміри були ідеальними. все хороша якість. я з нетерпінням чекаю придбання ще одного!
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Мене хвилювала сухість навколо моїх нігтів, тому я шукала крем для рук, який спеціалізується на кутикулі. Я також використовувала крем для рук з лавандою, але крем для рук цього виробника має елегантний аромат, крем м’який і простий у використанні, оскільки він не надто липкий. Розмір дозволяє легко покласти в сумку, і я думаю, що він буде оцінений як подарунок. Якщо ви нанесете його щільно навколо нігтя, буде важко повернути відшарування.
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний крем. Без різкого запаху. Швидко абсорбується. Після нього руки приємні на дотик і мають кращий вигляд.
    Покупець
    10.06.2019
    text_comment
    Чудовий фартух із запашними ароматами, повний догляд, і його аромат триває, тому що якість висока, відповідний розмір для упаковки, користь від першого використання, унікальна формула для самостійного щоденного розпорядку, дотримуйтесь цієї характерної рутини, вашої тіло відчуває себе зіпсованим від повторення цієї рутини. Дякую, Iherb. Гарний, чудовий колір, приваблива текстура, немає жодних побоювань використання, освіжає руки, а шкіра розслабляється
    Покупець
    06.07.2020
    text_comment
    хороший продукт