• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Derma E, Advanced Peptides & Collagen Serum, 2 fl oz (60 ml)


    Виробник: Derma E
    Код товару: DME-00725
    Наявність: Є в наявності
     ₴2079  ₴1701
    Купити

    Докладно про товар Derma E, Advanced Peptides & Collagen Serum, 2 fl oz (60 ml) :

  • Skin Restore
  • 100 % Vegan - GMO-Free -Eco-Ethical - Cruelty-Free
  • Gluten-Free
  • Soy-Free
  • Ethical Beauty

    We are committed to your health, well-being and the natural environment. That's why we make eco-ethical skin care.

    Since 1984, our passion for health, wellness and environmental sustainability has grown strong. We have high ethical standards and never compromise on skin health and safety. Our 100% vegan, cruelty-free formulas do not contain parabens, sodium lauryl sulfates, petrolatum, mineral oil, artificial colors, gluten, soy or GMOs. Now that's honest-to-goodness skin care.

    Take a stand against wrinkles.

    This nourishing, double-action serum is formulated with multi-peptides, Matrixyl synthe'6 and Argireline to help reduce the appearance of deep lines and wrinkles while plant extract Pycnogenol, a powerful antioxidant, may help support healthy collagen.

    Powerful anti-aging peptides with benefits:

  • Matrixyl synthe'6: May help support collagen for healthy-looking tone and texture.
  • Argireline: Helps to smooth the appearance of fine lines, leaving skin feeling soft.
  • Enriched with anti-aging antioxidants Vitamin C and Green Tea, this intense wrinkle-fighting, peptide-infused formula promotes a more youthful-looking complexion.

    Рекомендації із застосування

    Apply onto clean face and neck. Use in the morning and evening alone or in combination with your favorite Derma E moisturizer.

    Інші інгредієнти

    Purified water, glycerin (vegetable derived), organic camellia sinensis (green tea) leaf extract*, propanediol (vegetable derived), hydroxypropyl cyclodextrin, palmitoyl tripeptide-38 (matrixyl synthe'6), acetyl hexapeptide-8 (argireline np), microcrystalline cellulose (plant derived), cellulose gum (plant derived), panthenol (provitamin B5), pinus pinaster (pycnogenol) bark extract, acacia seyal gum extract (plant derived collagen), ascorbyl palmitate (vitamin C ester), tocopheryl acetate (vitamin E), allantoin, caprylic/capric triglyceride (plant derived),ethylhexyl palmitate, leucine, tryosine, alanine, xanthan gum, sodium citrate, phenoxyethanol, ethylhexyglycerin, natural fragrance oils.

    *Certified Organic Ingredients

    Попередження

    Due to the use of natural ingredients, the color of this product may slightly alter over time.

    Покупець
    31.12.2021
    text_comment
    взяла в комплексі з тоніком і кремом
    Покупець
    29.03.2022
    text_comment
    Працює на ущільнення шкіри, швидко вбирається- легка гелева консистенція, приємний легкий натуральний аромат з нотками лаванди. Щедрий об’єм - треба час, щоб побачити результат і закохатися в цей продукт! Спочатку я не була вражена, бо є продукти з ефектом «вау», але те вау зникає так само швидко. В цьому випадку ефект накопичується. І наразі я в захваті від сироватки. Єдиний, але значний, для мене мінус- сиворотка не дружня до кремів, скочується часто і було важко встроїти її в рутину і прилаштуватися спочатку. Можливо з кремом із цієї лінійки такого не відбувається.
    Покупець
    28.05.2022
    text_comment
    Антиоксидантні властивості Пікногенолу вражають. Відчуття від використання гладке, а шкіра яскрава та м'яка. Однак уникайте використання навколо очей. Це так щипає, що якщо я міцно заплющу очі, я відчуваю, що у мене на обличчі з’являться зморшки.
    Покупець
    22.07.2019
    text_comment
    Чудовий засіб,рекомендую,наношу на очищену шкіру,добре зволожує ,шкіра ніби підтягується,хороший дає ефект.
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Ця інтенсивна формула з пептидами для боротьби зі зморшками, збагачена антивіковими антиоксидантами, вітаміном С та зеленим чаєм, сприяє молодшому кольору обличчя.
    Покупець
    15.10.2019
    text_comment
    Ця пептидна сироватка ідеально мені підійшла як денний догляд (у мене змішаний тип шкіри). Приємна консистенція, легкий запах лаванди, поглинається досить швидко, не залишаючи жирного блиску. Великий розмір флакона, мені вистачило на чотири місяці використання. Шкіра після нього виглядає холеною і добре зволоженою. Через відчуття шкіра на щоках трохи ущільнилася. Я обов'язково повторю цю сироватку. Рекомендую!
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Це світло-оранжева рідина, яка неакуратна і добре розтягується, тому ви можете використовувати її від обличчя до шиї двома натисканнями. Я не думаю, що ви дізнаєтеся справжнього ефекту, поки не використаєте його, але чомусь зона навколо очей освіжає, а щоки гладенькі. Derma E не без аромату, але я віддаю перевагу, щоб він мав цей аромат.
    Покупець
    10.01.2019
    text_comment
    Мені більше 50 років, і мені подобається Derma E, і я використовую цей продукт замість молочного лосьйону. Спочатку було легке поколювання, але на третій день відчуття поколювання зникло. Крім того, на ніч, використовуючи крем, на наступний ранок шкіра відчувається підтягнутою.
    Покупець
    05.03.2019
    text_comment
    Я використовую 2 насоси вранці та ввечері після сироватки з вітаміном С. Після цього я використала лосьйон і крем, щоб завершити догляд за шкірою, але з тих пір, як я почала ним користуватися, він більше не сушить♡ Він добре розподіляється, тому ви можете розтягнути його на все обличчя та шию двома натисканнями. Я не відчув ефекту від в’ялості, про який я хвилююся, тому що це перше, але я думаю про продовження, оскільки я можу використовувати його, одночасно зцілюючись від приємного аромату лаванди. Однак я подумав, що це буде трохи доступніше, тому поставив йому 4 зірки.
    Покупець
    05.02.2019
    text_comment
    Маска дуже сподобалася т.к має консистенцію рідку і диспенсер злегка """"плюється"""", тому потрібно акуратніше натискати, щоб не пролити, в іншому відмінна: мені з моєю жирною шкірою її однієї вистачає навіть на ніч, при цьому вона і зволожує, і не залишає відчуття липкості. Обличчя м'яке, написане, запах свіжий, приємний, ненав'язливий. Наношу на обличчя та шию. Користуюсь майже місяць, витратила менше третини флакона. Із задоволенням куплю ще раз