• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Derma E, Skin Smoothing Shea Hand Cream, Vitamin E, Lavender & Neroli, 2 oz (56 g)


    Виробник: Derma E
    Код товару: DME-07073
    Наявність: Є в наявності
     ₴799  ₴654
    Купити

    Докладно про товар Derma E, Skin Smoothing Shea Hand Cream, Vitamin E, Lavender & Neroli, 2 oz (56 g) :

  • Enhanced Formula
  • Salicylic Acid, Ceramides & AHAs
  • Renews and Protects
  • Dermatologist Recommended
  • Leaping Bunny
  • Keeps Hands Beautiful

    Enriched with exfoliating Salicylic Acid and Alpha Hydroxy Acids, our skin-smoothing hand cream visibly improves dry, rough and textured hands. Ceramides help restore the skin's protective moisture barrier and Shea Butter adds a boost of hydration for softer, smoother, and healthier-looking hands.

    Рекомендації із застосування

    Massage into hands as often as needed.

    Інші інгредієнти

    Purified water, glycerin (vegetable derived), caprylic/capric triglyceride (vegetable derived), cetyl alcohol (plant derived), glyceryl stearate se, glyceryl stearate (vegetable derived), glyceryl stearate citrate (vegetable derived), stearyl alcohol (plant derived), tocopheryl acetate (vitamin E), butyrospermum parkii (shea) butter, vaccinium macrocarpon (cranberry) seed oil, organic olea europaea (olive) fruit oil*, panthenol (provitamin B5), sodium hyaluronate (hyaluronic acid), organic aloe barbadensis (aloe vera) gel extract*, organic camellia sinensis (green tea) leaf extract*, organic simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, elaeis guineensis (red palm) oil, allantoin, cetearyl glucoside (plant derived), xanthan gum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, natural fragrance oils.

    *Certified Organic Ingredients

    Попередження

    Due to the use of natural ingredients, the color of this product may slightly alter over time.

    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Цей крем достатьо жирний, добре зволожує шкіру. Має приємний аромат.
    Покупець
    29.07.2019
    text_comment
    Чудовий догляд для рук!прикольний запах,ефірна олія неролі найбільше запам‘яталось
    Покупець
    29.05.2019
    text_comment
    Купила лаванду та троянди за зниженою ціною, щоб спробувати. Смак натуральний, і лаванда не буде гострою. Особисто мені хотілося б, щоб запах лаванди був більш помітним. Текстура зволожуюча, не липка, і є немає відчуття жирності. Пакет невеликий і зручний для транспортування.
    Покупець
    28.07.2019
    text_comment
    Чудовий запах і зволоження шкіри рук
    Покупець
    27.12.2019
    text_comment
    Збагачений відлущувальною саліциловою кислотою і альфа-гідроксикислотами, наш крем, що розгладжує шкіру, для рук помітно покращує стан сухої, огрубілої і шорсткої шкіри. Кераміди допомагають відновити захисний водний бар'єр шкіри, а олія ши зволожує її, роблячи руки м'якшими, гладкішими та здоровішими.
    Покупець
    18.09.2018
    text_comment
    Я не можу жити без крему для рук 365 днів на рік із сухою шкірою. Запах лаванди був ослаблений в основному неролі, і навіть я, хто не люблю лаванду, був прийнятним. Він вологий і помірно гладкий, його легко використовувати протягом дня. Пакет також хороший. Я не думаю, що це так ефективно, як для лікування. Я цілком задоволений!
    Покупець
    11.01.2022
    text_comment
    Приймає вже два місяці. Приємний запах, кожа м’яка. Рекомендую
    Покупець
    10.05.2022
    text_comment
    Покладаю великі надії на цей крем. Запах неймовірний.
    Покупець
    10.05.2022
    text_comment
    Покращена формула Саліцилова кислота, кераміди та АГК кислоти Пом'якшує та захищає Рекомендовано дерматологами Сертифікація Leaping Bunny Зберігає красу рук Збагачений відлущувальною саліциловою кислотою та альфа-гідроксикислотами, наш розгладжуючий шкіру крем для рук. Кераміди допомагають відновити захисний водний бар'єр шкіри, а олія ши зволожує її, роблячи руки м'якшими, гладкішими та здоровішими.
    Покупець
    09.06.2019
    text_comment
    Купив, тому що відгуки були дуже хороші. Коли він прибув, я був здивований, що він був меншим, ніж я очікував! Але я був ще більше здивований, коли використав його! Текстура не надто важка, і щойно ви її нанесете, вона злиється з вашою шкірою. Тож він зовсім не липкий, але настільки зволожуючий, що я майже забув, що наносив його. Коли я опускаю руки у воду, вони стають слизовими, тому, коли я мию руки, я пам’ятаю, як подумав: «О, я користувався кремом для рук.». Запах лаванди і чогось сильного? Але пахне недовго, тому я не проти. Він більш зволожуючий, ніж крем для рук, яким я завжди користувався, тому мені потрібна лише невелика кількість за раз, тому це напрочуд хороше співвідношення ціни та якості! Я радий, що купив! Рекомендував колегам по роботі!