• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Derma E, Essentials, тонер для надання шкірі сяючого вигляду, гліколева кислота та ройбуш, 175 мл (6 рідк. унцій)


    Виробник: Derma E
    Код товару: DME-01480
    Наявність: Є в наявності
     ₴1168  ₴956
    Купити

    Докладно про товар Derma E, Essentials, тонер для надання шкірі сяючого вигляду, гліколева кислота та ройбуш, 175 мл (6 рідк. унцій) :

  • Веганський продукт
  • Без ГМО
  • Екологічно безпечний
  • Етичний продукт
  • Не містить глютену
  • Не містить сої
  • Етична краса

    Наша мета — збереження вашого здоров’я й гарного самопочуття, а також охорона навколишнього середовища. Саме тому ми виробляємо екологічні та етичні засоби для догляду за шкірою.

    Яскрава краса

    Відлущюючий тонер, який не містить спирту, надає тонус, освітлює, підтягає та пом’якшує шкіру, надаючи їй сяючого вигляду.

    Гліколева кислота допомагає видалити мертві клітини для того, щоб шкіра виглядала молодшою, а ексклюзивна суміш лікарських рослин, зокрема ройбуш і шипшина, робить її свіжцшою, покращує колір обличчя.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть засіб спочатку на косметичний диск, а потім, акуратно, — на попередньо очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей. Використовуйте вранці та ввечері, щоб підготувати шкіру до застосування вашого улюбленого зволожувального засобу Derma E.  

    Інші інгредієнти

    Очищена вода, гліколева кислота, гіалуронат натрію (гіалуронова кислота, actimoist bio-1), полісорбат 20, гідроксид натрію, екстракт кори сосни приморської (Pinus pinaster) (Pycnogenol), пантенол (провітамін B5), екстракт листя ройбуша (Aspalathus linearis), екстракт плодів шипшини (Rosa Canina), сахарид ізомерат, органічний екстракт алое вера (Aloe barbadensis)*, алантоїн, органічний екстракт квіток ромашки (Chamomilla recutita)*, екстракт плодів огірка (Cucumis sativus), феноксиетанол, етилгексилгліцерин, натуральні ароматичні олії.

    * Сертифіковані органічні інгредієнти.

    Через вміст натуральних інгредієнтів, колір цього продукту з часом може дещо змінитися.

    Покупець
    26.12.2020
    text_comment
    Добре потім натягнуто обличчя та блищить, але я б не радила два рази в день, одного буде достатньо
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Тоник хороший,але для чутливої шкіри не підійде,так як в складі є гліколієва кислота
    Покупець
    21.02.2021
    text_comment
    Супер дієвий тонік. Шкіра відразу стає пружнішою. Тонізування обов’язковий етап у догляді за шкірою обличчя. Склад мегабомбезний. Використовую на ніч, враховуючи кислоти у складі.
    Покупець
    20.12.2021
    text_comment
    взяла по відгукам, на 4 з 5. Чиста шкіра, гарне відчуття, але біля очей було покрасніння, тому треба наносити обережн і подалі від шкіри під очима і відразу крем Дерми Е, тоді все ок
    Покупець
    19.07.2019
    text_comment
    Чудовий кислотний тонік! Завдяки гліколевій кислоті в складі робить шкіру сяючою, гладкою та ніжною. Чудово очищує пори. Відмінна робота!
    Покупець
    17.09.2019
    text_comment
    Кислотний торік за приємною ціною. Об'єму вистачає надовго.
    Покупець
    16.11.2019
    text_comment
    Зручність використання дуже хороша! Однак, коли я подивився на етикетку на звороті, там було написано «Попередження про сонячні опіки» (будьте обережні з сонячними опіками), а під цим: «AHA може зробити вашу шкіру чутливою до сонячного світла, тому під час використання цього продукту. І протягом тижня після використання ви повинні вживати заходів проти сонця, наприклад сонцезахисний крем, і стежити за тим, щоб не піддавати шкіру прямим сонячним променям». Купила, коли ультрафіолетові промені стають сильнішими, тому думаю, чи обережно використовувати, чи залишити до зими.
    Покупець
    12.06.2020
    text_comment
    Хороший тонік, добре освіжає шкіру, не стягує, але і не зволожує. Хороше співвідношення ціна-якість. Використання приємне є, розмір досить великий, мені вистачило майже на 3 місяці. Упаковка звичайна, але цей бренд завжди робить ставку на склад і якість. Це для мене перевага. Для кращого ефекту мабуть ще буду дозамовляти крем цієї серії. І тонік ще буду повторювати!
    Покупець
    11.09.2021
    text_comment
    Розмір відмінний, користі більше для тіла, ніж для обличчя, топ добре зроблений, ніжний до шкіри і навіть поверхневий хімічний пілінг, я брала його через проблему волосся під шкірою і можу сказати Поки що я бачив хороший результат, але потрібно повторювати і продовжувати, використовувати кожен день перед сном, тому що він взаємодіє з сонцем, запаху майже немає
    Покупець
    03.12.2021
    text_comment
    Використання тонера приємне, зволожувати він буде добре, ніжний приємний, склад хороший, якість хороша в нього, запах мені дуже приємний, розмір великий, хватає на 3 місяці мені такої баночки, упаковка зручна, мене чутлива шкіра, і мені підходе, дякую магазину за швидку доставку, відмінний сервіс, найнищу ціну на цей тонер я бачила тільки тут.