• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dear, Klairs, Youthful Glow Sugar Beauty Mask, 3.8 oz (110 g)


    Виробник: Dear, Klairs
    Код товару: KLS-89032
    Наявність: Є в наявності
     ₴1460  ₴1195
    Купити

    Докладно про товар Dear, Klairs, Youthful Glow Sugar Beauty Mask, 3.8 oz (110 g) :

  • Gentle Exfoliator
  • Low pH Cleansing Balm
  • Rich Moisturizing Mask
  • A multi-functional sugar mask fortified with the extracts from grapefruit and raspberry. Cleanses makeup and provides mild exfoliation, while moisturizing the skin for a glowing complexion.

    Рекомендації із застосування

    With dry palms, apply an adequate amount fo cleanser onto wet face. Gently massage in circular motion. Rise with warm water. Use as a nourishing mask. Simply leave on for 10 minutes and rinse with warm water.

    Інші інгредієнти

    Sucrose, glycerin, cetyl ethylhexanoate, caprylic/capric triglyceride, butyrospermum parkii (shea) butter, cetyl alcohol, glucose, citrus paradisi (grapefruit) fruit extract, microcrystalline wax, glyceryl stearate, rubus idaeus (raspberry) seed oil, sorbitan stearate, peg-100 stearate, sorbitan sesquioleate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, tocopheryl acetate, kaolin, cellulose, calamine, citrus grandis (grapefruit) peel oil, (-) - alpha-bisabolol.

    Попередження

    Caution: Discontinue use if irritation develops or increases. If irritation persists, consult a doctor or a health care practitioner. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store in a cool, dry place away from sun light. For external use only.
    Покупець
    27.01.2022
    text_comment
    Приємний запах солодкого йогурту, аж хочеться з'їсти. При нанесенні немов тає на обличчі. Єдиний неприємний момент - це розмір скрабуючих частинок, для потонщеної шкіри може бути навіть викликати болісні відчуття. Загалом добре зволожує шкіру.
    Покупець
    21.11.2019
    text_comment
    Цей цукровий скраб/маска неймовірний! І я не вживаю це слово легковажно! Він легко наноситься, має цукрові гранули потрібного розміру, гарно наноситься на дотик і легко знімається за допомогою мочалки. Але наслідки - приголомшливі! Моя шкіра була такою м’якою та захищеною протягом ночі та наступного дня! Серйозно - спробуйте це, якщо ви думаєте про це!
    Покупець
    20.09.2020
    text_comment
    Хороша маска, але будьте обережні з цукром, оскільки він досить грубий.
    Покупець
    18.06.2019
    text_comment
    чудовий скраб. часточки, здається, трохи жорсткі, але дивним чином шкіру не подразнюють, а навпаки роблять сяючою.
    Покупець
    18.05.2018
    text_comment
    Якісна упаковка, як завжди від цього бренду. Аромат дуже тонкий, що я оцінив у масці для обличчя. Текстура досить густа, але її дуже легко видалити. Він живить і відлущує водночас завдяки цукровим зернам, що робить цей продукт дуже практичним! Залишає шкіру м'якою і не стирається; це хороша маска для чутливої шкіри (використовуйте її раз на тиждень). Розмір упаковки здається маленьким, але вам потрібно лише трохи продукту, щоб його вистачило надовго.
    Покупець
    18.02.2021
    text_comment
    Супер маска для обличчя.
    Покупець
    16.11.2020
    text_comment
    Дорого? Так, дорого, але воно того варте, повірте. Причина - чудова маска. Прекрасний товар дешево коштувати не може. Якість на висоті. Розмір баночки невеликий, але зручний. Вік 35 років. Користь є: беріть не пошкодуєте. Не заощаджуйте на собі!
    Покупець
    13.08.2021
    text_comment
    Він приємно пахне і має легкий запах. Я зазвичай наношу тільки на tzone. Він дійсно очищає бруд і робить шкіру більш гладкою. У мене це не виривається. Але я не впевнений, що він підходить для шкіри, схильної до вугрів. Користуюся раз на тиждень.
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Це як скраб. Це чудово, не так, як я очікував
    Покупець
    12.07.2018
    text_comment
    Я спробував кілька продуктів від бренду I'm From, і вони, безперечно, є моїм улюбленим брендом для догляду за шкірою на даний момент. Ця маска лягає гладко та має дуже тонкий чудовий аромат, який є просто моїм дуже слабким фруктовим запахом. Залишивши її приблизно на 15 хвилин, вона ніби тане в шкірі, починаючи розчиняти кристали цукру, потім я повільно додаю воду та злегка протираю обличчя маскою, щоб змити її. Ця маска зробила мою шкіру такою чистою та м’якою, а також зволоженою. Я рекомендую цю маску всім, хто шукає красиву зволожену шкіру.