• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dear, Klairs, Midnight Blue Calming Cream, 1 oz (30 ml)


    Виробник: Dear, Klairs
    Код товару: KLS-02709
    Наявність: Є в наявності
     ₴1927  ₴1576
    Купити

    Докладно про товар Dear, Klairs, Midnight Blue Calming Cream, 1 oz (30 ml) :

  • Guaiazulene - Ceramide 3
  • Centella Asiatica Extract
  • Midnight Blue Calming Cream is a comforting moisture cream that provides the skin with intense, soothing hydration. Also it helps to recover damaged skin cells from stress and stimulation.

    Рекомендації із застосування

    Apply a small amount on the affected area in the morning and evening after using toner and serum.

    Інші інгредієнти

    Water, cetyl ethylhexanoate, butylene glycol, glycerin, sodium hyaluronate, caprylic/capric triglyceride, centella asiatica extract, sorbitan stearate, cetyl alcohol, butyrospermum parkii (shea butter), argania spinosa kernel oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, sorbitan sesquioleate, glyceryl stearate, stearic acid, portulaca oleracea extract, anthemis nobilis flower extract, ceramide 3, polysorbate 60, bees wax, chlorphenesin, tocopheryl acetate, xanthan gum, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, morus alba root extract, tromethamine, brassica oleracea italica (broccoli) extract, guaiazulene, acetyl hexapeptide-8, lecithin, acetyl glutamine, sh-olgopeptide-1, sh-oligopeptide-2, sh-polypeptide-1, sh-polypeptide-9, sh-polypeptide-11, bacillus/soybean/folic acid ferment extract, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol.

    Попередження

    For external use only. If irritation occurs, discontinue use.

    Покупець
    29.07.2018
    text_comment
    М'який запах, PM використання, розмір крему мені вистачило приблизно на 3 місяці. Мені б хотілося, щоб упаковка прийшла з совком, оскільки було важко дістати продукт навколо дна (особливо цвяхами). Він був ніжним для чутливої шкіри та утримував вологу. Я не використовував його вранці, хоча це зробило б моє обличчя жирним до полудня.
    Покупець
    29.03.2019
    text_comment
    Я була у скруті 4 або 5 зірок, крем жирний, без запаху, приємний. Трохи забилися пори, але я не впевнена, що це від крему. Наразі вже все нормально, я продовжую його використовувати, але в малих кількостях і не щодня. Взимку на мороз чудово!
    Покупець
    26.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший крем на зиму, приємний запах, блакитний. Упаковка відносно зручна, але коли крем закінчується, всередині залишається ще багато, і вам доведеться боротися з тиском. Він трохи важкий і не вбирається, його краще наносити хоча б за півгодини до сну. Гладка текстура добре зволожує
    Покупець
    25.04.2020
    text_comment
    Це дійсно чудовий зволожуючий крем, але, на мій погляд, занадто розкручений. Він має дуже густу консистенцію, тому наносити його потрібно акуратно. У мене комбінована шкіра, схильна до вугрів, і коли я спочатку почав використовувати його, він почав спалахувати. Я вважаю, що ваш носій шкіри чудово поєднує його під час використання ретиноїдів або певних кислот, але особисто вважаю, що це не для щоденного використання, якщо у вас жирна або комбінована шкіра.
    Покупець
    23.10.2020
    text_comment
    Дуже - дуже хороший крем для чутливої шкіри .
    Знімає подразнення та напитує шкіру . Запах специфічний - медичний ( мені нагадує запах стерильного бинту ) Куплю знову але 60 мл тюбик
    Покупець
    21.11.2022
    text_comment
    Неймовірний. З моєю комбі шкірою, цей крем працює чудово. Легкий, вбирається швидко, не скочується, зараз с цією жарою и постійним використанням санскрину не вистачає саме такого крему, якій не жирнить шкіру і не підсушує. Прекрасні компоненти. Вистачає баночки десь на два/три місяці.
    Покупець
    19.02.2022
    text_comment
    При виборі крему я найбільше орієнтувалася на те,щоб влітку крем швидко поглинався і не залишав плівки. Прочитавши відгуки,подумала,що цей мав би підійти і я не помилилася. Супер комфортний крем на літо,прекрасно зволожує,швидко поглинаеться,з ним меньше почервонінь при чутливій шкірі. Взяла більший об‘єм в тюбику,користуватися дуже зручно,запах легкий,приємний. Єдиний мінус-не дуже економний, текстура середня,але розхід хороший. Моя шкіра-нормальна влітку,але схильна до сухості взимку,чутлива,куперозна. Крем однозначно рекомендую.
    Покупець
    19.01.2020
    text_comment
    Це чудовий крем від цика, тому підходить для чутливої шкіри. Не має запаху і зволожує. Упаковка і розмір гарні. Я вважаю, що це хороша якість, і я використовую його щодня, але не чекайте багато чого від продукту. Я використовую його, коли моя шкіра подразнена, але це не робить більше, оскільки в ньому немає активних інгредієнтів. Просто хороший зволожувач для чутливої та подразненої шкіри.
    Покупець
    17.11.2020
    text_comment
    У мене чутлива комбінована шкіра з жирною т-зоною. Крем дуже підійшов, користувалася вранці в зимово-весняний період, коли було ще холодно. Зволоження вистачало, при тому, що на ніч був інший крем. І дуже добре прибирав почервоніння. Буду купувати ше
    Покупець
    13.06.2021
    text_comment
    Вчора використала вперше, зволожуючий крем невеликий за розміром, блакитного кольору і без запаху, в темній упаковці і в коробці є маленька ложечка, моя шкіра дуже чутлива. Зволожуючий крем кремовий, але швидко висихає.При першому нанесенні відчула легкі поколювання, але вони швидко зникли, розмиваючи вікові межі і підтягуючи шкіру, коли я прокинулася вранці. Відсутність ефекту від зволожуючого крему, на відміну від інших типів, ефект зволожувача залишається на шкірі . Загалом, як перший досвід, він хороший і його потрібно використовувати довше, щоб оцінка була точною