• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dear, Klairs, Gentle Black Facial Cleanser, 4.73 fl oz (140 ml)


    Виробник: Dear, Klairs
    Код товару: KLS-89113
    Наявність: Є в наявності
     ₴1419  ₴1161
    Купити

    Докладно про товар Dear, Klairs, Gentle Black Facial Cleanser, 4.73 fl oz (140 ml) :

  • A Mild Acidic Cleanser for Healthy Skin
  • pH Balanced
  • Cleanses & Refreshes
  • Pore Purifying
  • Vegan Friendly
  • This is a mild acidic cleanser that can be used for smooth face washing as a cream type product filled with moisture. Its smooth and abundant foam helps remove skin wastes and fine dust, leaving clean and healthy skin.

    Рекомендації із застосування

    Dispense an adequate amount and lather up between hands. Gently massage onto the face and rinse with lukewarm water.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, sodium cocoyl glycinate, sodium lauroyl glutamate, 1,2-hexanediol, hydroxypropyl starch phosphate, lauryl betaine, hydroxyacetophenone, ethylhexylglycerin, sodium chloride, decylene glycol, butylene glycol, dipropylene glycol, laminaria japonica extract, eclipta prostrata leaf extract, nigella sativa seed extract, hydrogenated lecithin, fructooligosaccharides, amaranthus caudatus seed extract, ulmus davidiana root extract, beta-glucan, ficus carica (fig) fruit extract, centella asiatica extract, rubus fruticosus (blackberry) fruit extract, hydrolyzed hyaluronic acid, tuber melanosporum extract, tocopherol, ceramide np, glycine soja (soybean) seed extract, aspartic acid, acetyl hexapeptide-8.

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if irritation develops or increases. If irritation persists, consult a doctor or a health care practitioner. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store in a cool, dry place away from sunlight.

    Покупець
    29.11.2019
    text_comment
    Знайшов цей миючий засіб ніжним і не стирає. Не для інтенсивного зняття макіяжу. У мене не викликає акне або грибкових акне. Містить купу рослинних екстрактів (деякі з яких корисні, як-от насіння чорного кмину, і багато з яких мають сумнівну ефективність), але в миючих засобах я здебільшого шукаю щось просте, збалансоване pH і не висихає, що це забезпечує.
    Покупець
    28.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший засіб для очищення обличчя я побачила те що мої чорні точки набагато стали зменшилися очистилися пори я виглядаю набагато краще мій стан обличчя справді став здоровішим і використання дуже зручне легко наносити вистачає зовсім невеличкої горошинки нанести на руку щоб вистачило на мастити на все обличчя розмір досить великий і його вистачає на довгий період також дуже зручно брати з собою в дорогу упаковка досить досить якісно запакована мені сподобався засіб просто неймовірний
    Покупець
    27.06.2018
    text_comment
    Я це дуже люблю. Ні роздратування, ні почервоніння, ні прищів, ні сухості. Мій тип шкіри комбінований і він не сушить мою шкіру, але я відчуваю, що він чомусь не очищає моє обличчя 99%
    Покупець
    27.05.2019
    text_comment
    Купила на пробу, продукт високої якості, задоволена, як і іншими засобами від цього виробника.
    Покупець
    26.10.2022
    text_comment
    Ніжний крем дбайливо очищає обличчя. Не сушить шкіру.
    Покупець
    26.02.2022
    text_comment
    В складі м’які поверхнево активні речовини. Не сушить шкіру, але при цьому добре вимиває. Підходить любому типу шкіри, дуже хороша ціна що на мініатюру що на повнорозмір.
    Покупець
    23.06.2019
    text_comment
    Кремове мило для обличчя купила пробний розмір (20мл).Мило використовую для вмивання обличчя вранці, підходить для цього завдання через свою ніжність.Мило виходить кремоподібної текстури, я нанесіть його на обличчя з невеликою кількістю води, і воно м'яко спіниться, відчуття на шкірі Приємне під час і після очищення, шкіра залишається вологою та приємною Серед інших інгредієнтів мило містить гіалуронову кислоту, екстракт морських водоростей, гіалуронову кислоту, фенхель екстракт насіння та екстракт чорного трюфеля. У звичайному розмірі мило трохи дорожче, але компанія відома своєю якісною продукцією. Варто перевірити знижений продукт за пробною ціною.
    Покупець
    21.11.2022
    text_comment
    Неймовірно дієва корейська доглядова косметика, після вмивання відчувається свіжість шкіри, не пересушує, не стягує. Якість інгредієнтів чудова.
    Покупець
    21.06.2022
    text_comment
    Пінка для вмивання Dear, Klairs Gentle Black Deep Cleansing Foam делікатно очищає шкіру обличчя від залишків декоративної косметики, забруднень та надлишку шкірного себуму. Вершкова текстура засобу дає м'яку піну, і вмивання нею не пересушує і не дратує чутливу зону навколо очей, залишаючи приємну свіжість та м'якість.

    Формула Black Complex на основі екстрактів чорного трюфеля, кмину, сої та ожини, активно зволожує та заспокоює шкіру в процесі вмивання хлорованою водою, підтримуючи її природну молодість, комфорт та здоров'я.
    Покупець
    15.10.2019
    text_comment
    ця пінка для вмивання дуже якісна, для моєї чутливої шкіри, після використання шкіра стає зволожена і ніжна дуже добре змивається вона має вершковий смак, розмір упаковки зручний щоб брати з собою в дорогу, для мого віку перевага цієї вмивалки в тому що я можу її часто використовувати бо в її склад входять екстракт чорного трюфеля, кмину, сої та ожини, дякую