• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dear, Klairs, Gentle Black Sugar Facial Polish, 3.8 oz (110 g)


    Виробник: Dear, Klairs
    Код товару: KLS-89033
    Наявність: Є в наявності
     ₴1927  ₴1576
    Купити

    Докладно про товар Dear, Klairs, Gentle Black Sugar Facial Polish, 3.8 oz (110 g) :

  • Exfoliate Dead Skin Cell
  • Controls Blackheads
  • Moisturizes Dry Patches
  • It is great for exfoliating, softening and freshening up your skin in a natural way. Its fine texture gently exfoliates your skin without drying out the skin like salt scrubs or has adverse impact like beaded scrubs. It does not leave any harmful residue on your skin to clog the pores. It is safe to use them even on sensitive skin, face, body or chapped lips.

    Рекомендації із застосування

    After cleansing, mix an adequate amount of polish with 2-3 drops of water. Using circular motions, gently massage scrub onto skin or chapped lips. Rinse thoroughly with warm water and apply a toner and moisturizer.

    Інші інгредієнти

    Caprylic/capric triglyceride, sucrose, cetyl ethylhexanoate, glycerin, butyrospermum parkii (shea) butter, tocopheryl acetate, candelilla cera, PEG-7 glyceryl cocoate, polysorbate 20, microcrystalline wax, cetyl alcohol, molasses, glycyrrhiza glabra (licorice) root powder, parfum (fragrance), carapa guaianensis seed oil, vaccinium macrocarpon (cranberry) seed oil, limonene.

    Попередження

    For external use only. If irritation occurs, discontinue use.

    Покупець
    30.07.2021
    text_comment
    Скраб з коричневого цукру має смак імбиру, що дуже підходить для літа.Після потовиділення та жирності шкіра все одно змащується, а омертвілі клітини видаляються.Використовуйте масло для очищення тієї ж марки, протріть чорні точки на носі, додайте води та використовуйте ту саму марку. Маска з чорного чаю зволожує та дуже зволожує. Ці три продукти є такими ж, як свіжий бренд. Інгредієнти однакові та якість однакова. Перевагою є те, що вага дуже велика і ціна дешева. Підходить для молодих друзів. Друзям з чутливою шкірою або тим, у кого тонка червонувата шкіра, слід використовувати його з обережністю. Я використовую його через день, і я використовую його часто. Я рекомендував його своїм друзям.
    Покупець
    23.05.2018
    text_comment
    Натуральний цукровий скраб, який робить шкіру м'якою та чистою.
    Покупець
    19.11.2018
    text_comment
    Мені подобається текстура, вона м’яка, але втілює свою перевагу. Я використовую його як скраб на ніч, всього 2 рази на тиждень. Розмір трохи маленький на мій смак, але якість компенсує це. Його склад з чорним цукром чудовий.
    Покупець
    19.06.2020
    text_comment
    Хороший скраб для шкіри, після нього шкіра гладка і світлішою стає. Тільки треба дуже м'яко круговими рухами робити процедуру, доки не розтане цукор
    Покупець
    15.09.2020
    text_comment
    Хороша річ, пілінг дуже ніжний і шкіра дуже гарна і м'яка після використання
    Покупець
    14.04.2020
    text_comment
    Це дуже добре пахне і добре працює, але воно більш жирне/рідке, ніж скраб. Можливо, буде краще, якщо зберігати в холодильнику - я спробую і оновлю пізніше.
    Покупець
    10.04.2022
    text_comment
    посилка прийшла в хорошому стані! Я купив цей продукт деякий час тому, і він у мене все ще є! і це те, що використання не є щоденним, оскільки воно відлущує, тому частота використання 2 рази на тиждень, це чудово для моєї шкіри. Мені подобається розмір і перевага, яку він дає мені зрештою, — це гладка шкіра.
    Покупець
    09.12.2018
    text_comment
    Я користуюся всіма продуктами Dear Klairs уже кілька місяців, і вони дійсно допомогли моїй шкірі заспокоїтися від висипань. Цей скраб справді хороший для жирної шкіри, як у мене, і буду продовжувати використовувати його для сяючої шкіри.
    Покупець
    07.11.2021
    text_comment
    Високоякісна формула для відлущування, гладкості та омолодження шкіри природним шляхом. Розмір упаковки прийнятний, чудова текстура м'яко відлущує шкіру, не пересихаючи, не завдає шкоди шкірі, закупорюючи пори. Безпечний продукт для використання навіть з чутливою шкірою, обличчям або тілом.Запах прийнятний.Висока гідратація.Ніжний до шкіри.
    Покупець
    04.12.2019
    text_comment
    Зерна трохи великі, але їх можна правильно використовувати, якщо акуратно змішати. Ніжна сила усуне шорсткість і тьмяність шкіри. Я використовую його приблизно раз на два тижні. Легко наноситься на тіло.