• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Dear, Klairs, Midnight Blue Youth Activating Drop, 0.67 fl oz (20 ml)


    Виробник: Dear, Klairs
    Код товару: KLS-02368
    Наявність: Є в наявності
     ₴2206  ₴1805
    Купити

    Докладно про товар Dear, Klairs, Midnight Blue Youth Activating Drop, 0.67 fl oz (20 ml) :

  • Intensive EGF Peptide Treatment
  • sh-Oligopeptide-1
  • sh-Polypeptide-1
  • Guaiazulene
  • The highly concentrated Midnight Blue Youth Activating Drops adds radiance and luminosity to the skin to substantially improve the complexion, and stimulates the skin to encourage collagen production. It also accelerates the skin's renewal process, meaning it improves the texture and elasticity of the skin, reduces pigmentation such as age spots, and lessens the appearance of fine lines and wrinkles.

    By encouraging reparative cellular activity, it works to replenish, nourish and renew the skin.

    Рекомендації із застосування

    Apply a proper amount around affected area in the morning and evening.

    Інші інгредієнти

    Sh-oligopeptide-1, sh-polypeptide-1, butylene glycol, vaccinum angustifolium (blueberry) fruit extract, sorbitan sesquioleate, peg-60 hydrogenated castor oil, chlorphenesin, guaiazulene, ethylhexylglycerin, adenosine.

    Попередження

    For external use only.

    Discontinue use if irritation develops or increases. If irritation persists, consult a doctor or a health care practitioner. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store in a cool, dry place away from sunlight.

    Покупець
    31.03.2021
    text_comment
    Спочатку я скептично поставилася до цієї сироватки. Я знайшов його завищеним у порівнянні з його розміром і водянистою консистенцією. Це був приємний сюрприз, оскільки я дуже сумувала за нічним доглядом за шкірою, коли його не було. Я використовував його щовечора, і перевагою була гладка і сяюча шкіра. Я купував його кілька разів. Це обов’язково!
    Покупець
    30.08.2019
    text_comment
    Чудова сироватка з фактором росту. Використовувала вперше, результатом задоволена, шкіра стала більш пружної, маленькі зморшки розгладились.
    Покупець
    29.09.2018
    text_comment
    Я не була впевнена, чого чекати від нього, але незабаром після цього я почала вважати, що шкіра виглядає красивіше. Шкіра стала більш гладкою, рівною і в цілому виглядала здоровішою. Оскільки він дуже рідкий, я думав, що він буде слабким, але не зовсім! Мені сподобався продукт, і я планую знову придбати. У нього немає запаху, і я вважаю, що розмір окупиться, враховуючи те, що він дуже рідкий. Якість дуже хороша! Я використовую його двічі на день (мені 25 років, кожен день (нормальна частота)) Я вважаю, що він підходить для чутливої шкіри, оскільки він ніжний і може бути корисним для всіх типів шкіри.
    Покупець
    26.10.2021
    text_comment
    Відмінна сироватка, вранці обличчя гладке, світле, макіяж лягає чудово. Склад дуже робочий. Використовую під пептидний крем і результат не змусив довго чекати. Дрібні зморшки розгладжуються порівняно швидко і шкіра швидко ущільнюється. Я використовую це весь час, дуже гарний продукт. Рекомендую!
    Покупець
    24.09.2018
    text_comment
    Я не думаю, що цей продукт поганий, але я не думаю, що він потрібен у вашій рутині, якщо ви вже маєте достатньо кроків!
    Покупець
    18.01.2019
    text_comment
    Я дуже люблю цей продукт. Я точно бачу різницю на своєму обличчі, коли користуюся ним постійно. Здається, він заспокоює, покращує текстуру шкіри та навіть освітлює шкіру. Вам потрібно зовсім небагато, але я поставив йому чотири зірки, тому що це дуже маленька пляшечка, і хоча вам не потрібно багато, я б дуже хотів, щоб вони зробили більший розмір, тому що це не дуже дешево, якщо ви не зловите його на хорошому продаж :)
    Покупець
    13.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Мене так здивував колір, що я подивився на список інгредієнтів. Назва продукту також містить синій колір, тому я переконаний, але, можливо, зберігання було поганим? Я спочатку був здивований. Сироватка майже без запаху? Його легко використовувати, тому що він мені не заважає. Він ближче до рідини, ніж сам по собі egf, тому він гладкий і легко проливається, тому я обережний, коли його виймаю. Зволожує шкіру. Харі все ще не знає. Стимуляції не було!
    Покупець
    12.12.2019
    text_comment
    Здається, допомагає зменшити рубці, але кількість така мала! Можливо, щоб зберегти вміст свіжим, щоб зменшити кількість у пляшці
    Покупець
    09.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий