• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • De La Cruz, Olive Oil, 100% Pure, 2 fl oz (59 ml)


    Виробник: De La Cruz
    Код товару: DLC-15411
    Наявність: Є в наявності
     ₴624  ₴511
    Купити

    Докладно про товар De La Cruz, Olive Oil, 100% Pure, 2 fl oz (59 ml) :

  • Moisturizer for Skin and Hair
  • Olive Oil is an excellent moisturizer for the skin or hair and can also be used for massage. Our De La Cruz Olive Oil is non-GMO and contains no preservatives, fragrances or artificial color.

    Рекомендації із застосування

    Use as a nourishing moisturizer for skin or hair.

    Інші інгредієнти

    Olea europaea (olive) oil.

    Попередження

    Keep out of reach of children. Do not use if plastic seal around cap is missing or broken.

    Покупець
    30.12.2020
    text_comment
    Товар сподобався, брати чи не брати вам вирішувати, але однозначно візьму!
    Покупець
    25.11.2021
    text_comment
    Використовую для масажу обличчя. Цей розмір ідеально підходить для подорожей.
    Покупець
    24.02.2019
    text_comment
    Я використовую його як масажне масло. Воно не має різкого запаху чи особливостей, тому його можна використовувати як засіб для зняття макіяжу та догляду за обличчям, змішуючи з іншими маслами. На відміну від інших олій, носик являє собою горловину пляшки, тому її трохи клопітно брати. Я заміню хвилину, яку використовую, на інші контейнери.
    Покупець
    16.01.2019
    text_comment
    Я дуже радий, що купив це за зниженою ціною. Має м'який аромат. Я використовую це для свого волосся та шкіри як зволожувач, і воно дійсно живить мою шкіру. Ця ефірна олія також рекомендована для чутливої шкіри, і вона справді приносить користь нашій шкірі завдяки своїм інгредієнтам або складу, а також чудовій якості. Розмір дійсно хороший, ви можете взяти його куди завгодно. Я думаю, що вік від 13 років може ним користуватися. Товар добре упакований, коли я отримав. Велике спасибі!
    Покупець
    15.05.2019
    text_comment
    Чудово! Отримав це на розпродажі та за зниженою ціною. З точки зору якості, він без запаху, зволожує і не жирний. Я наношу на нього екстракт імбиру для кращого самопочуття.
    Покупець
    14.06.2019
    text_comment
    Купив тому що був на розпродажі. Він добре пахне, і я використовую його для своєї шкіри.
    Покупець
    14.04.2019
    text_comment
    Що стосується використання, то я намагаюся застосовувати після ванни і після молочного лосьйону. Масло необхідне для зволоження в сухий сезон, тому ця ціна хороша для коспи такого розміру. Він не містить ніяких дивних інгредієнтів, тому я хотів би ще раз запитати, чи він зникає.
    Покупець
    10.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний продукт. Оливкова олія майже не має запаху (оскільки оливкова олія з сильним запахом напевно не підходить для нанесення на шкіру). Мені подобається відчуття жирності на шкірі. Дуже приємний, а також вбирає та дарує шкірі чудове відчуття зволоження. Єдиний недолік полягає в тому, що немає носика, і ви повинні бути обережними, щоб не вилити занадто багато на руку
    Покупець
    09.11.2019
    text_comment
    Ідеальний розмір упаковки для подорожей або сумочки. Слабкий аромат, його використання не є їжею, воно призначене для чутливого волосся, і переваги полягають у його зволоженні та живленні, коли вам не потрібні глибокі процедури та тривалий час нанесення. Це продукт середньої якості. Але не тому його не варто виключати, його мета - виразити увагу.
    Покупець
    05.11.2018
    text_comment
    Мені подобається, що він підходить і для шкіри, і для волосся. Дуже хороша якість, мені дуже подобається продукція цього бренду. Зволожує шкіру, живить її. Швидко вбирається. Чудовий склад, можна використовувати як основу і додавати в інші масла. Я дуже задоволений, рекомендую.